12 Beauty Tips du ikke kan undvære i din hverdag

De her skønhedstips, gør det hurtigere og nemmere, for dig i din skønhedsrutine til hverdag.

Vi har samlet en masse nemme makeup- og hår tips, som vi gerne vil dele med jer.

12 Beauty tips

 1. Eksfolier dine læber

For at undgå tørre læber til sin læbestift eller lipgloss, så sørg for at eksfoliere dine læber inden med en blid lip-scrub. Den fysiske eksfoliering vil hjælpe med at fjerne tør hud, og efterlader altså en glat og blød overflade.

 

 1. Gnid ikke parfume på dine håndled

Det her tip, vil få din parfume til at holde længere. Mange sprøjter parfume på sine håndled, og gnider dem sammen efterfølgende. 

Lad vær med, at gnide dine håndled sammen, fordi du slider parfumen hurtigere af. Tryk hellere lige dine håndled sammen hurtigt – Bum videre med en holdbar duft!

 

 1. Svirp din liner nedad for et rundere øje

Cat eye vil altid være super flot, men vi har fundet et trick, til jer, som ønsker et mere rundt og bredt øje. 

Med den her “puppy eyeliner”, svinger du din eyeliner nedad, mod kindbenet, fremfor at svinge den opad. Det gør at du får et rundere, og bredere øje.

 

 1. Brug en ske som mascara-skjold

Der er (næsten) ikke noget værre end at få mascara på sit øjenlåg, særligt hvis man lige har lagt en perfekt øjenskygge! Tag en spiseske, og hold den så den omslutter dit øjenlåg, og påfør din mascara – Bumbum ingen mascara på øjenlåget!

 

 1. Red dit hår i spidserne

Den her er primært til alle jer der har langt hår, i kender nok det med uglet, filtret og bare irriterende hår, når man skal redde det igennem? Prøv dig med at børste dit hår igennem i spidserne (altså det lange hår) først, og derefter børst resten af håret. Det kan i mange tilfælde undgå knuder og filtret hår! – Meget nemmere!

 

 1. Undgå knækket hår

Brug elastikker, som ikke er samlet af en metalclips, da metal stykkerne kan knække håret. Du kan også bruge hårklemmer, som et godt alternativ.

 

 1. Fyldige bryn og lange vipper

Hvis du mangler fylde og længde, til dine vipper og bryn, så er det et must at bruge en serum. Med en vippe og øjenbryn serum, kan du få længere og stærkere øjenvipper, samt bryn. 

Påfør den blot 2 gange dagligt, i ca. 2-4 uger.

 

 1. Øjenskygge som eyeliner

Har du udfordringer med at lægge en flot eyeliner? Prøv med en mørkebrun eller sort øjenskygge langs din vippekant, og læg den med en lille, fast pensel.

 

 1. Lysere og fyldigere læber

Påfør lidt highlighter på din amorbue (din lille bug i midten af din overlæbe) – det får dine læber til at virke fyldigere, og hvis du påføre en lipgloss efterfølgende fuldender det dit look ekstra!

 

 1. Holdbar læbestift

Har du en udfordring med, at din læbestift falmer og taber farven efter påføring? Hvis du starter med at lægge et fint lag pudder på dine læber, før du påfører din læbestift, er farven mere holdbar. 

 

 1. Bland dine egen læbefarve

Har du en øjenskygge du ikke bruger, eller en du bare virkelig elsker? Som du godt kunne bruge som læbefarve i stedet? Du skal bruge en ske, din øjenskygge og vaseline. Bland de løse pigmenter/øjenskyggen med en smule vaseline i en ske, og bum så har du en hjemmelavet lipgloss.

 

 1. Opvarm din øjenvippebukker

For at give dine vipper et holdbart buk, kan det varmt anbefales at varme din øjenvippebukker op med en hårtørrer. Tag din øjenvippebukker og din hårtørrer, og varm den så op. Inden du bukker dine vipper, så sørg lige for den ikke er for varm, ved at sætte den på din arm først.

 

 

 Tusind tak fordi du læste med til slut, det er vi virkelig glade for!

 

Har du feedback eller idéer til emner, du vil læse mere om? 

Så er du velkommen til at skrive til kontakt@theladybox.dk eller skrive en kommentar nedenfor 😊

 

På Gensyn 😘

Musthaves

Ladybox anbefaler 3 produkter

Satin natmaske, Vintage Cosmetics

Føl dig som en prinsesse med denne lækre lyserøde satin natmaske. Disse natbriller holder lyset ude, så du kan få en perfekt nattesøvn.

Bambus Tandbørste, Grums Skincare

Hvid miljøvenlig bambus tandbørste med bløde, BPA-fri børster. Bambus gør det til et miljøvenligt alternativ til både træ- og især plastmaterialer. 

Hårklemme Ferskenfarve, Sui Ava

Fineste ferskenfarvede hårklemme med glimmer, som er lavet af akryl. Hårklemmen måler H: 5 cm. og B: 11 cm. Har et godt hold i håret.

Amalie B.

Amalie B.

Team Ladybox, Redaktionen

Skriv et svar