5 gode grunde til at bestille martsboksen

Vi håber, at I allesammen nyder foråret, og at det bliver lysere hver dag. Uret er nu sat, og nedtællingen til sommeren er begyndt. Efter endnu en udsolgt box i februar, har vi forsøgt at finde flere lækre produkter til martsboksen. Den består af nøje udvalgte produkter til at forkæle dit hår, hud og mave 😉

Find produkter fra Lee Stafford, Skin Republic, EOS, Drops by Samira og andre lækre snacks, som du helt sikkert kender!

Læs her, hvorfor du ikke kan leve uden den lækre martsboks:

 1. Vejrskiftet gør ofte dine læbe tørre
  Månedens overraskelse i marts er en af EOS lækre lyserøder varianter af læbepomader. Du bør derfor forkæle dine læber med den fugtgivende økologiske og naturligt producerede læbepomade. Du kan desuden læse i vores sidst blogindlæg med beauty hacks, hvad du ellers kan bruge læbepomaden til.
 2. Skån dit hår for en hårvask
  Vi synes alle det kan være træls, at skulle vaske håret mange gange om ugen i en travl hverdag. En af de mest geniale produkter (synes vi), er hårshampoo. På få sekunder kan du gå fra fedtet hår, til synligt ‘nyvasket’. Her anbefaler vi selvfølgelig den prisvindende hårshampoo fra Lee Stafford Coco Loco med den skønneste kokosduft!
 3. Vær med på de nyeste trends
  I martsboksen har vi en af de sjoveste ansigtsmaske-trends med; nemlig bobbel ansigtsmasken. Ikke nok med at den renser dine porer og eksfoliere din hud, så er det også fremragende underholdning at se masken boble og skumme.
 4. Snacks, snacks, snacks
  Vi har næsten ikke kunne udvælge mellem lækkerier i denne måned, hvorfor vi har skruet op for antallet af snacks. Udover delikat chokolade fra Twix, Kex og Ritter Sport har vi et sample med på de luksuriøse håndlavede bolcher fra Drops by Samira – og vi kan ikke få nok af de smagsfyldte lækkerier!
 5. Vis dine smukke hænder frem
  Vanterne er nu røget, og du skal til at vise dine hænder frem, som har været gemt væk pga. vinterkulden. Derfor bør du selvfølgelig forkæle dem ekstra, så de er klar til foråret. Håndmasken tilfører intens næring og fugter dine hænder i dybden. Du får derfor de blødeste og glatte hænder med Skin Republic.
Camilla P.

Camilla P.

Medejer og marketingansvarlig
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *