5 Gode råd til at holde forholdet i gang

De fleste kan formentlig relatere til, at når den første forelskelse har lagt sig, så tager hverdagen hurtigt over, og forholdet bliver mere ensformigt. 

 

Her er 5 gode råd til, hvordan I kan holde jeres forhold, sexlivet og romantikken i gang.

Hold forholdet i gang

1. Prøv noget nyt i jeres sexliv

Sex er en vigtig del af et parforhold fordi, at man er intime og sanser hinanden på en helt anden måde. Det sker desværre for mange forhold, at sexlivet bliver ensformigt og kedeligt, efterhånden som man har været sammen i lang tid.

 

Det gælder om, at holde gang i sexlivet for at kunne holde gang i forholdet. 

For at holde gang i sexlivet, kan det være, at man skal prøve at kaste sig ud i noget nyt. 

Fx. Nyt, frækt og lækkert lingerie eller afprøvelse og eksperimentering med diverse sexlegetøj. 

 

Rollespil

Det kan også være, at I skal prøve at kaste jer ud i noget rollespil! Det kan sagtens være, at I tager på en bar eller restaurant, og lader som om, at I mødes for første gang eller bare er derhjemme, hvor I finder nogle sexede kostumer frem og lever jer dybt ind i rollerne.

 

Forspil

I kan forsøge jer med et langt forspil, hvor I trækker spændingen så langt ud I kan – det kan både være med frække sms´er i løbet af dagen, eller små berøringer henad aftenen. På den måde stiger spændingen lige så stille, og lysten til hinanden vil ligeledes være større.

 

Initiativ

En ting som oftest opstår i mange forhold er, at det er den samme som tager initiativet. Er det derfor altid dig selv eller din partner, som tager initiativet, så prøv at byt om på rollerne – på den måde ruskes der lidt op i det sædvanlige, og det kan være, at sexen er endnu bedre, nu hvor styringen er skiftet. Uanset kan det være en god idé at afprøve, da det med at tage initiativet ofte også er et tegn til dig eller din partner om, at man har lyst til den anden.

 

Nøgne

Vær nøgne fra starten – mange forhold kan hurtigt få “udskudt” sex til senere, fordi hverdagen med arbejde/studie/børn fylder. Derfor kan det at være ‘nøgne’ fra start af hjælpe til, at sex kommer længere op på prioritetslisten, fordi I får mulighed for at se på og nyde hinandens kroppe. Så drop overvejelserne og overrask din partner ved at være nøgen fra starten.

2. Tag på nye oplevelser

Når man tager ud på nye oplevelser, lærer man både hinanden bedre at kende, og man skaber flere minder sammen. Det giver mulighed for at bryde sin hverdagsrutine og opleve nye, spændende eventyr i fællesskab.

Hold derfor jeres forhold i gang med nye oplevelser, da det kan holde jeres romantik kørende – hvad end det er en ferie, weekendophold eller små udflugter!

3. Overrask hinanden

At overraske hinanden er en fantastisk måde at holde sit forhold i gang på. Man viser nemlig, at man gerne vil den anden person, fordi man har haft personen i sine tanker, og gerne vil gøre ham/hende glad.

Du kan overraske din partner på mange forskellige måder – husk, at du kender personen bedre end nogen anden, så det gør ikke noget at være kreativ (eller simpel for den sags skyld)!

 

Du kan fx. arrangere en dejlig middag, en tur i biografen eller blot købe hans/hendes yndlingsslik med hjem fra arbejde. Du kan også smutte en tur til bageren lørdag morgen, eller servere morgenmad på sengen. Du kan give en gave, du ved personen vil værdsætte eller invitere personen med på et spaophold.. mulighederne er mange!

 

Det vigtige er ikke selve overraskelsen, men tanken. Der er oftest en tendens til, at det skal være dyrt eller ‘overgå’ de andre gaver, som man har givet i tidens løb – men tro os, det behøver det slet ikke! Det må det selvfølgelig gerne, men det vigtigste er blot, at du har haft din partner i tankerne 😍

4. Giv hinanden plads

Det er vigtigt at bruge meget tid sammen, når man er i et forhold. Det er dog lige så vigtigt, at man kan give plads til hinanden. 

Der skal være tid og plads til vennerne, uden at partneren nødvendigvis skal med hver gang.

Og når man er i et forhold, og hverdagsrytmen rammer, så er det især vigtigt, at man har tid til sig selv også – som fx når vi modtager Ladyboxen 😘

 

We need Me-time!❤️

5. Snak om jeres følelser

Følelser er svært for mange at snakke om, specielt nogle mænd kan have svært ved at sætte ord på deres følelser.

Men det er utrolig vigtigt at snakke om sine følelser. Især hvis forholdet står lidt stille, eller hvis det ikke er jeres “første-prioritet”, så er det altafgørende at få talt sammen.

Der kan hurtigt opstå misforståelser, hvis man ikke italesætter, hvad man går rundt og føler. Misforståelser kan føre til skænderier, og det er ikke lige det, som holder forholdet i gang – i hvertfald ikke på den gode og romantiske måde.

Så sørg for at tale sammen og tale om jeres følelser.

 

Det var lidt tips fra os til jer – vi kender om nogen til, at parforhold kan være stillestående og blive ‘for’ hverdagsagtige. Når rutinen rammer er det svært at bryde den, men det kan altså være sundt, og det er med til at udvikle jer som par 🤩

 

Så hvis dit forhold går lidt i ring, så prøv endelig at tage et eller flere af disse råd i brug, så det kan blive piftet lidt op i den ellers travle hverdag.

 

Husk du også er meget velkommen til at give en kommentar – vi vil så gerne høre, hvad du synes, eller hvad DU gør for at holde dit parforhold i gang 😍

Ladybox anbefaler 3 produkter til din krop

Body Shampoo, Ilse Jakobsen (20 ml)

Forfriskende body shampoo, som effektivt renser huden med aktivt rosmarin, som har en antibakteriel virkning. Hvedeprotein fugter og efterlader huden silkeblød. Havtorn er særligt gavnlig til sart hud. Den er 100% vegansk og genanvendelig.

Brazilian 4 Play Moisturizing Shower Cream-Gel

Brazilian 4 Play Moisturizing Shower Cream-Gel fra Sol De Janerio er en cremet, skummende brusecreme, som forsigtigt fugter og renser huden. Den er på 385 ml. og kan også sagtens bruges som barbergelé for en glat og smidig barbering.

3 in 1 Cleanser bar, fra Valquer

Med denne cleanser bar renses, eksfolieres og tones huden. Formuleret med abrikoskerner og -olie, som gør baren blødgørende, nærende og fugtgivende. Miljøvenlig og 100% genanvendelig plast i emballagen. Baren har desuden en lang holdbarhed.

Amalie B.

Amalie B.

Team Ladybox, Redaktionen

Skriv et svar