5 lækre fædre

I onsdags var det fars dag, hvor vi hyldede alle fædre, og det gav os lyst til at se lidt nærmere på nogle af alle de lækre fædre derude. For hvem kan ikke godt lide at have noget godt at se på? Og er der noget mere charmerende end en mand, som også er en god far? Næsten ikke, vel?

Derfor har vi i Ladybox samlet vores fem favoritter, selvom det var svært at lave en top fem – der er jo faktisk mange flotte fædre derude 😉

Her kommer de, og hvad de alle har til fælles er, at de er fædre. Så lad os hylde faderskabet og samtidig nogle lækre mænd! I skal være mere end velkomne med at byde ind med jeres favoritter!

Ryan Gosling

Vi behøver vist ikke at sige så meget mht. den lækre canadiske skuespiller Ryan Gosling – vi gætter i hvert fald på, at vi ikke er de eneste, der har set sig lune på ham! Magen til lækkert skår skal man lede længe efter, og vi ville ikke have noget imod at se lidt på ham igen i enten The Notebook eller i La La Land.

Ryan har sammen med Eva Mendes to piger, som i øvrigt har udtalt i et interview, at hun aldrig ønskede børn, lige indtil hun mødte Ryan Gosling. Altså, vi forstår godt, at hun ændrede mening!

David Beckham

Vi kommer ikke udenom, at fodbold kan være lidt kedeligt at se på. 90 minutter hvor de alle sammen render rundt efter den samme bold. MEN der er da ingen tvivl om, at det hjælper gevaldigt på det, når der render en masse lækkerbiskner rundt inde på banen – det opvejer ligesom det kedelige, når der er noget godt at se på.

Og til de yngre generationer, så ser det ud til at hans drenge også har arvet ret fine gener fra deres lækre farmand…

Matt Bomer

Amerikanske Matt Bomer spottede vi for alvor i serien White Collar, som i øvrigt er en serie, der kan anbefales. Matt Bomer spiller hovedrollen, så der er ovenikøbet noget godt at se på store dele af tiden 😊 For pokker, hvor ser han godt ud! Sammen med sin mand har han tre børn, som de har fået med hjælp fra en rugemor.

Ryan Reynolds

Ryan Reynolds har to døtre sammen med en ret hot babymama (Blake Lively), som de fleste nok kender fra Gossip Girl. Så ikke nok med, at han er drømmemanden, så udgør de jo et dream couple! Du kan finde Ryan i film som Van The Man eller i The Proposal.

Sidstnævnte kan vi klart anbefale, hvis du mangler en film til din søndag aften. Ryan er i øvrigt også fra Canada, så de spytter åbenbart lækre mænd ud ved navn Ryan i Canada – det må være, hvor næste ferie går hen! 😉

Chris Hemsworth

Chris Hemsworth er en australsk skuespiller, som nok er mest kendt fra filmene Thor og The Avengers. Chris har tre børn sammen med en spansk skuespiller, og hvis I ikke har set alle Avengers filmene endnu, så giver vi jer her en god grund: der er nemlig en lækker snack med i form af Chris Hemsworth.

Hvis han virker bekendt (foruden filmene), er det, fordi han er storebror til endnu en flot fyr: nemlig Liam Hemsworth, som også er skuespiller, og som danner par og er gift med Miley Cyrus.

Dette var kun fem utroligt flotte fædre, og her har vi ikke engang nævnt smækre mænd som Brad Pitt eller Matthew McConaughey – og der er med garanti mange flere på den liste.

Har du nogle dejlige mænd, som vi også skal kende til? 😊

Nicoline P.

Nicoline P.

Team Ladybox
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *