6 Beauty Tricks du skal kende

Beauty & Skønhed, Tips & Tricks

1. Lad din øjencreme stå i køleskabet

Genialt trick til en mere kølende effekt på de hævede og trætte øjne. Mange nye øjencreme kommer med en metal påførings rulle, for netop at give den kølende effekt, men køleskabet virker altså.

2. Lad være at røre dit ansigt unødigt

Dine hænder kan være meget beskidte, selvom du ikke kan se noget på dem. Jo mere du rører dit ansigt, jo flere bakterier spreder du og kan potentielt danne grobund for urenheder.

3. Setting Spray er nærmest uundværligt

Hvis du ikke bruger dette når du er færdig med din makeup rutine, så er det på tide at du begynder på det! Det hjælper med at holde det hele på plads og hvis du finder en setting spray der virkelig fungerer for dig, har du ikke engang brug for at friske den op i løbet af dagen.

4. Microfiber håndklæde kan redde dit hår

Hvis du bruger et helt almindeligt håndklæde til at tørre dit hår, så stop med det samme! Det kan skader håret unødvendigt meget. Brug  stedet et microfiber håndklæde, der er blødt og langt mildere ved det våde hår.

5. Lip Balm har flere funktioner end du tror

Om du skal fugte læberne, style dine bryn eller fugte dine tørre albuer, så har din lip balm din ryg. Dette produkt er uundværligt i håndtasken og det er nærmest kun fantasien der sætter grænsen for bruger af dette.

6. SPF er det bedste forsvar mod aldrende hud

Hvis du vil passe på din hud, så kan ikke komme udenom en god solcreme. Den beskytter dig mod UVA og UVB stråler og beskytter derfor mod rynker, pigmentfejl og ikke mindst hudkræft. Der findes et hav af gode produkter på markedet og det er ikke et sted du har lyst til at sparre.

Nini P.

Nini P.

Team Ladybox, Redaktionen

Skriv et svar