6 geniale beauty hacks

I Ladybox elsker vi tricks der kan gøre en stresset hverdag lettere. Vi kender alle sammen følelsen af, at der er for lidt timer i døgnet. Derfor er det genialt med tips der kan gøre hverdagen nemmere. Beauty hacks er tips og tricks der kan forbedre din travle hverdag!

 1. Spring hårvasken over
  Du har sovet over dig, børnene har taget al din tid eller måske orker du bare ikke badet i dag? Det kender vi i hvert fald på kontoret, og derfor er vi store fans af den der har opfundet tørshampoo! Et fantastisk produkt der lader dig springe hårvasken over. Finder du en god en, frisker du muligvis også håret op og dufter fantastisk. Hvem vil ikke snyde sig til at ligne en der lige har været i bad?
 2. Duft skønt hele dagen
  Kender du følelsen af at have taget parfume på, og så snart du er ude af døren, er duften nærmest forsvundet? Det kan skyldes, at du trænger til at sprøjten den på nye steder. Hvis du sprayer din parfume bag dine ører, i albueleddet og i knæhasen, holder den faktisk længere. Et genialt trick, som vi ville ønske vi havde kendt for længst.
 3. Få fantastiske negle
  Du er på vej ud af døren og har liiige lagt neglelakken, desværre ikke i god tid. Du prøver at undgå at røre ved noget som helst, men så skal skoene på, og som du tror du er slippet godt fra hele cirkusset, har du ødelagt samtlige negle, øv! Vi har heldigvis fundet ud af, at du kan få din neglelak til at tørre på få minutter! Når du er færdig med at lægge den, putter du fingrene i koldt vand i få minutter – Bum, så er de klar!
 4. Undgå øm næsetip
  Her under vejrskiftet er vi mange der er ramt at forkølelse. Man pudser næse en million gange om dagen, hvilket giver en virkelig øm næsetip. Du skal ikke lige mere! Vidste du, at du faktisk kan bruge din læbepomade til at redde din ømme næse? Smør læbepomade under næsen. Det virker både helende og dulmende på smerterne.
 5. Revolution!!!
  Vi elsker alle sammen høje hæle. Det ser godt ud og man føler sig ekstra feminin. Der er dog en hage ved de høje sko. Fødderne bliver ømme og så kan man sige hej til masser af vabler! Her kan du endnu en gang få glæde af din elskede læbepomade! Smør læbepomade på, hvor din sko klemmer. Herved undgår du den friktion der giver dig vabler. Genialt.
 6. Væk med det krusede hår
  Nogle dage står håret ud til at alle sider, og kan være umuligt at få styr på! Du sammenligner dig selv med en løve, fordi fe-håret står ud til at alle sider. Nu er løsningen her. Spray en smule hårspray på en tandbørste og red håret på plads. På den måde sidder det som det skal resten af dagen. Helt klart et beauty hack vi ikke kan leve uden!
Camilla

Camilla

Medejer og marketingansvarlig
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *