6 gode råd til at få brugt dine skønhedsprodukter

Har dine skønhedsprodukter hobet sig op, og ved du ikke helt, hvad du skal bruge dem til? Så giver vi dig her 6 idéer til, hvordan du kan få ryddet ud i dine produkter, og giver dig lidt inspiration til, hvad du ellers kan gøre med de produkter, du ikke bruger eller kan bruge.

1. Gaveidéer

Hvis du har et skønhedsprodukt, som du ikke har fået taget i brug, så kan det være en rigtig sjov idé, at give det i gave, til én du holder af.

En værtindegave, fødselsdagsgave, bryllupsgave, bare-fordi-gave, venindegave, barselsgave mm.

Du kan eksempelvis lave din egen gavekurv eller gave-boks, med hvad end du nu ligger inde med. Vi, hos ladybox, kan godt finde på at bruge boksen som gaveindpakning. Den er helt genial, hvis man lige skal smække en god blanding af alt det gode sammen til veninden, man gerne vil gøre glad.

Tag din boks, og find et eller flere skønhedsprodukter, du ikke har brugt eller ikke længere bruger. Vær lidt kreativ, og køb lidt slik, chokolade, nødder hvad det end nu måtte være, blot noget som personen godt kan lide, og pak det pænt sammen ned i boksen med dit produkt. På den måde har du gjort gaven personlig, du kommer af med nogle produkter og din boks, hvis du heller ikke har plads til flere bokse, og samtidig giver du faktisk også et produkt, som har en god værdi. 

Meeeen du slipper også for at skulle skynde dig ud og finde en gave i sidste øjeblik.

2. Donér til hjælpeorganisationer

Du kan også vælge at donére dine produkter til hjælpeorganisationer. Der er mange mennesker, som ikke har de samme muligheder som mange andre har, og derfor kan det være en helt fantastisk idé at give lidt ud af det, vi ikke selv kan bruge, som andre så kan få glæde af. Nogle af de organisationer du kan donére dine produkter til kan være: 

Rødekors

Folkekirkens nødhjælp

Mødrehjælpen

3. Hjemme spadag med veninderne

Dyk ned i dine skønhedsprodukter, og få sorteret i alle produkterne.

Måske der dukker lidt masker, lidt cremer, neglelakker og lidt lækre olier op, som du kan forkæle dine veninder med. Så invitér dine veninder til en spa-dag, hvor i forkæler jer selv med lækre snacks, måske “Sex and the city” filmene og bare indfri jer med ren afslapning og skønhedsprodukter.

På den måde får du en hyggelig dag med dine veninder, og du kan få brugt dine produkter op, og ryddet ud i skabene så der kommer plads til nye produkter.

4. Byt dine produkter i byttegrupper

Andre kan få glæde af de produkter, som du ikke bruger. Måske du kan bytte dem til noget du selv godt kunne bruge mere af.

Eksempelvis kan du blive medlem af denne gruppe Ladybox – Salg/søgning/bytte af produkter 

På den måde skabes der også et fællesskab for skønhedsprodukter i forbindelse med Ladybox, men du kan også få muligheden for at bytte de produkter, du ikke kan bruge, og så få noget andet i bytte, du godt kunne bruge i stedet. Super smart at vi via de sociale platforme kan kommunikere på den måde, og undgå at smide gode produkter ud uden nytte.

5. Holdbarhed

Er du opmærksom på at alle skønhedsprodukter og beautyprodukter har en holdbarhed? Det kan faktisk være rigtig skidt for din hud, hvis du bruger produkter som er for gamle. Vi har opremset nogle holdbarheds fundamenter, så du kan sortere ud i dine produkter, hvis du har en mistanke om at de er for gamle. Læs vores blogindlæg her om holdbarheden på de forskellige beautyprodukter.

6. Opbevaring & organisering

Er du månedlig abonnent af Ladybox, og får leveret en boks hver måned og ikke nødvendigvis ved hvad du skal gøre med boksen og produkterne efterhånden?

Boksene er lavet med det formål, at den skal genbruges, eksempelvis som opbevaring af dine produkter.

Vi har personligt på Ladybox-kontoret lavet vores egen “ladybox-kommode”, hvor vi har stablet boksene på hinanden. Samtidig har vi organiseret skufferne med et lille mærkat, hvor der står hvad skuffen indeholder. Eksempelvis har vi lavet en skuffe til “Makeup” og en til “Masker”. Man kan også lave en boks med ens “gamle” produkter og en boks med sine nyeste produkter. På den måde kan du få brugt de ældste produkter op først, og løbende hele tiden skiftet ud i dine rutiner med nye produkter. Alt efter hvad der fungerer bedst for dig. 

7. Ugentlig mig-tid

Vi ved, at det i en travl hverdag, kan være svært at få sat tid af til sig selv. Vi vil med boksen gerne minde dig om, at man skal huske at prioritere sig selv, uanset hvor travlt man har, da det er noget af det vigtigste, nemlig at passe på sig selv. Så prøv dig selv af ved at sørge for at sætte tid af til dig selv hver uge, måske hver anden uge, hvad end det er 10 minutter eller 2 timer. Sæt tiden af i din kalender til at slappe af, prøve et nyt produkt, påføre en maske el. lign. på den måde får du automatisk brugt dine produkter forholdsvis hurtigt med det formål at gøre dig selv en tjeneste, nemlig at passe på dig selv. Måske du sætter hver søndag af fra kl. 11-12, hvor børnene ser en film, sover eller leger.

 

Vi ved godt, at det er svært at få brugt så mange produkter, når man får lidt hver måned. Netop derfor ville vi gerne give lidt råd til, hvad I ellers kan gøre, da det også kan ske, at produkterne ikke falder i jeres smag eller andet. Derfor kan du prøve nogle af ovenstående 6 ting, og se om det enten kan gavne andre eller give dig selv mere plads til dine produkter.

Tusind tak fordi du læste med og skriv endelig, hvis du har nogle andre forslag til hvad man ellers kan gøre, hvis man har lidt pladsmangel eller har for mange produkter, man ikke bruger.

Amalie B.

Amalie B.

Team Ladybox, Redaktionen

Skriv et svar