7 ideer til hvad I kan lave på valentinsdag

Valentinsdag er lige om hjørnet, og uanset om du har en kæreste eller ej, betyder valentinsdag en hel dag i kærlighedens tegn, og det kan også sagtens fejres med en veninde eller nogle andre du holder af. Er du tom for ideer i forhold til, hvad du skal lave med din kæreste, veninde eller søster, kommer vi her med 8 bud på, hvad I kan lave på valentinsdag. Dette gælder både, hvis du er kæmpe fan af romantik, eller hvis du bare foretrækker en hyggelig aften uden alt pladderromantikken.

1. Lav god mad

Ender du/I oftes med bare at bestille take away eller smide en gang pasta og ketchup sammen i hverdagen, fordi tiden og overskuddet ikke liiige er der? Så er valentinsdag den perfekte anledning til at gøre lidt ekstra ud af middagen. Er I til det asiatiske køkken, kan I kaste jer ud i at lave ramen eller dumplings, eller er I mere til italiensk, kan I lave en klassisk omgang Lady og Vagabonden pasta med kødboller i, i ægte valentinsstil. Er I til det helt romantiske, så sæt to stearinlys på bordet og romantisk musik på højtaleren.

2. Hjemmespa

Det kan være dyrt at tage på et spaophold, men du kan i stedet planlægge en hyggelig hjemme spa aften med masker, champagne og masser af snacks. Er du medlem af Ladybox, har du måske nogle ansigtsmasker liggende eller en lækker bodyscrub, som I kan bruge til et varmt fodbad. I kan slutte af med at give hinanden en dejlig massage.

3. Stå på skøjter

Find den nærmeste skøjtebane, og test jeres skills af på isen. Medbring evt. en termokande med varm kakao eller te, som I velfortjent kan nyde efter, og et tæppe I kan varme jer under.

4. Biografen

Vi kommer ikke udenom den klassiske biograf date! Køb masser af popcorn og sodavand og find en film I begge/alle kan lide. Er pengene små, kan I også lave filmaften derhjemme med pyjamas, dyner og snacks. Lav evt. et tema som romantiske film, chick flicks, eller gyseraften (hvis I tør!).

5. Escape Room

Er I ikke til de klassiske romantiske dates, men vil hellere være aktive? Så kan I tage i escape room, hvor I skal opklare mysterier og gåder. Dette er også en sjov måde at teste forholdet/venskabet af på ift. hvor gode I er til at samarbejde. I vil ligegyldigt hvad med garanti, få en sjov aften og et godt minde ud af det.

6. Brætspilsaften

Man går aldrig galt i byen med en brætspilsaften. Find de bedste brætspil frem og en god flaske vin, og nyd hinandens selskab – mere skal der faktisk ikke til!

7. Smagning

Der er mange forskellige steder, der byder på smagninger af vin, gin & tonics, portvin, whisky og lign. Find jeres foretrukne drik og tag ud og bliv klogere på hvordan det er lavet, historien bag og sjove anekdoter om det, og smag jer frem i menukortet. Det kan være, at I finder en yndlingsvin eller gin, som I kan købe med hjem. Så kan I nyde den en anden dag, og det kan minde jer om jeres hyggelige valentinsdate.

Vi håber, at du blev inspireret til, hvad I kan lave på valentinsdag, og ønsker dig en god kærlighedsdag, uanset hvad du skal lave ❤️

Astrid

Astrid

Team Ladybox, Redaktionen

Skriv et svar