7 økologiske hudpleje brands

Der findes et hav af forskellige hudpleje brands, men i dette indlæg vil vi gerne sætte fokus på dansk økologiske brands. Det er vigtigt at passe på sin hud, og ikke “fodre” den med alverdens ingredienser, derfor er vi især vilde med økologiske produkter med naturlige ingredienser 🌸

1. Ecooking

En dansk serie af problemknusere! Hvis du har svært ved at slippe af med dine hudproblemer, så er dette mærke uden tvivl at foretrække.

Ecooking bestræber sig nemlig på at løse samtlige hudproblemer på en naturlig, økologisk og bæredygtig måde. Hvis du mangler produkter, som kan give din hud fugt og pleje, der holder hele dagen, samt produkter som kan reducere fine linjer, forebygge ældningstegn og samtidig styrke hudens kollagen og elastin – så er det altså det ultimative mærke, som du med garanti ikke kan undvære til din hudplejerutine. 

Alle produkterne er desuden veganske, parfumefri og allergivenlige. 

Vi er så heldige, at have muligheden for at tilbyde jer nogle af deres fantastiske produkter. Vi mener i hvert fald, at de har produkter til ethvert hudproblem, og derfor vil vi gerne give en opfordring til at prøve deres produkter, hvis du ikke allerede har prøvet dem.

Blandt andet anbefaler vi deres Dagcreme, som giver både fugt, pleje, reducerer fine linjer og forebygger ældningstegn. Helt perfekt til din hudplejerutine!

Eller deres Fugtserum, som vil give din hud et fugtboost uden lige. Huden mister nemlig sin fugt, efterhånden som vi bliver ældre.

Du kan også tjekke deres brand ud her.

2. Urtekram

Et dansk bæredygtigt brand, som producerer naturlige og økologisk certificerede skønhedsprodukter til alle behov. Hår- og hudplejeprodukterne har til formål at forkæle dig og din hud med god samvittighed.

Det som også er lidt mere særligt ved Urtekram er, at de ikke blot bruger økologiske og naturlige produkter, men at der også er tanker omkring at selve produktionen skal være godt for miljøet. Blandt andet er vi ret imponerede over, at deres danske lager har solceller til elproduktion, og bruger biogas til opvarmning. Derudover arbejder de på at mindske produktionsaffald, fx hvis produkterne ikke kan videresælges, donerer de varerne til hjælpeorganisationer.

Fantastisk brand, som vi klart kan anbefale jer at tjekke ud her.

3. SKØN Skincare

SKØN Skincare er håndlavet hudpleje til krop, hår og ansigt. SKØN mener, at wellness er indbegrebet af nydelse og effekt, og at hudpleje skal være sundt indeni og udenpå – og det er vi helt enige i!

Alle deres produkter er produceret under grønne og miljøvenlige forhold. Ligeledes er deres produkter baseret på naturlige eller økologiske kosmetiske råvarer.

Vi har været så heldige at have deres fantastiske ansigtsolie og ansigtscremer med i nogle af vores bokse, og vi ved at vores medlemmer har været helt vilde med deres produkter! 

Blandt andet anbefaler vi SKØNs Face Oil, som er perfekt til en tør, olieret eller uren hud.

Læs om SKØN Skincare her.

4. ZENZ Organic

ZENZ ønsker at skabe det bedste og sundeste produktsortiment med naturlige og økologiske ingredienser med stor fokus og respekt for miljøet. De vil gerne gøre tingene bedre og mere grønne til gavn for vores kroppe, vores sanser og vores planet. Vi, i Ladybox, vil rigtig gerne fremme naturlig skønhed og sundhed, og det gør ZENZ med deres fantastiske produkter, fordi bæredygtighed for ZENZ er en langsigtet forpligtelse – Og det er vi vilde med!

Vi er så taknemlige for at kunne tilbyde jer nogle produkter, fra deres vilde brand! Find dem her eller læs om ZENZ her.

5. Yrolí

Et dansk brand, som skaber virkningsfuldt hudpleje. De lægger vægt på naturlige ingredienser, den nyeste forskning og kompromisløs kvalitet, som forbinder hudpleje med ansvar for mennesker og miljø – fantastisk!

Det er faktisk et af de mærker, som gør det de siger, og mener det de gør. Forstået på den måde, at de ikke bare skriver en masse velmenende ord, som uden handling hverken gør en forskel for din hud eller den grønne omstilling.

Det er bestemt værd, at tjekke deres produkter og brand ud her.

6. Cossy

Cossy er et brand vi er blevet helt vilde med! Produkterne fra Cossy er af sunde og naturlige ingredienser og råvarer, som plejer og beskytter huden, håret og sjælen uden at gå på kompromis med egenskaberne og virkningen af produkterne.

Der er ikke nødvendigvis en “sammenhæng” mellem deres produkter, fordi hvert produkt er udviklet ud fra en problemstilling og en efterspørgsel fra deres kunder, hvilket vi synes er ret fedt!

Mange af deres produkter er 100% veganske, som mange efterhånden også efterspørger.

Vi har et lille parti af deres produkter, og vi kan kun anbefale at prøve dem! Et af deres produkter, som vi elsker, er deres Argan Eye gel. Den fugter og beskytter huden omkring øjnene. Vi er især vilde med konsistensen af denne øjengel, da den trænger hurtig ind i huden uden at fedte, og man kan derfor lægge makeup ovenpå umiddelbart efter den er påført.

Læs mere om Cossy her.

7. Miild Beauty

Til sidst vil vi gerne vil slå et slag for dette lækre beauty brand!

Det er et dansk brand, som udvikler skønhedsprodukter certificeret af AllergyCertified, Svanemærket og Ecocert. 

Et univers, som er skabt af to stærke ildsjæle, to kvinder, som har fokus på miljøet, mennesket og naturen. Fantastisk brand og smukke værdier, som vi gerne vil dele med jer. Hvis du synes, det kunne være interessant, eller mangler lidt nyt inspiration til produkter, så tjek det endelig ud her.

Husk at vær kærlig ved dig selv og din hud, og det er jo kun en kæmpe fordel for både din hud, men særligt miljøet, hvis produkterne du benytter er økologiske og bæredygtige.

Tusind tak fordi du læste med, det er vi så glade for!

Du er også mere end velkommen til at skrive, hvis du har nogle særlig gode økologiske mærker, vi burde tjekke ud!

På Gensyn 🙂

Amalie B.

Amalie B.

Team Ladybox, Redaktionen

Skriv et svar