8 hår trends for efteråret 2020

Ladybox anbefaler, Beauty & Skønhed

Selvom det er svært at acceptere at sommeren er ved at være slut, så er det da rart at vi kan kigge lidt på hvad der hitter til efteråret! Vi har kastet os over hår trends for dette efterår og vi kan godt afsløre at det ikke er kedeligt.

Sideskildning

Jeps, så er det på tide denne trend kommer igen. Vi indrømmer at en hel skarp midter skildning er lækker, men en sideskildning kan altså noget! Vi glæder os til at se denne på en masse smukke kvinder.

Den skarpe page

Okay, det er måske ikke alle der kan rocke denne, men hold op hvor kan den være smuk! Det er blevet en ting at choppe de lange lokker af. Måske alt det corona har gjort at man har brug for at der sker noget? Ligegyldigt hvad, er vi vilde med det!

Diskrete bølger i håret

Krøllerne får frit spil når det er sommer, og især beachy waves er et hit. Men når mørket begynder at komme snigende igen, skruer vi lidt ned for krøllet og går mere over i noget fald. Ved at bruge er glattejern på lav varme, kan du få stylet dit hår til dette look.

Minimalistisk Hairaccesories

I 2019 kunne det ikke blive for vildt med accesories, men efteråret 2020 skal vi skrue helt ned igen og holde det minimalistisk og  simpelt.  SMå klemmer, dutter og dimser er et hit.

Karamel highlights

Vi tror alle har givet den er tak mere end de plejer, da frisørerne er åbner igen efter lockdown. Men det er må være den største trend dette forår. Lækre karamel highlight til at give håret ekstra liv og spil. Det er et twist til kæmpe hittet balayage, men ikke desto mindre er det såååå smukt!

Sjusket pandehår

Hjemmeklippet, lige over pandehår kan vi godt pakke væk til efteråret. Nu skal det være længere og mere sjusket. Man skal nok overlade det til de professionelle, for selvom det måske ligner noget man selv kan klare, så er der sikkert mere teknik bag denne end man tror. Men hold op hvor den spiller!

Sjusket knold

Vi fortsætte i det sjusket og denne gang er det den fantastiske knold. Hold op hvor klapper vi i vores små hænder over denne. Ingen grund til at stå i flere timer foran spejlet for at få det hele til at spille. Op i en rodet knold og så er du klar til dagen… Endda med en frisure der bare trender helt vildt!

Nini P.

Nini P.

Team Ladybox, Redaktionen

Skriv et svar