8 Tips til Håret

Håret kan være svært at pleje og passe, så ikke det får et slidt og træt udtryk. Derfor har vi samlet de bedste tips, som alle bare skal kende, til at beholde et smukt og lækkert hår! Håret kan også være en udfordring når nu julefrokoster og andre festlige begivenheder banker på. Så Læs med her og få gode tips til håret!

1. Del håret op i sektioner

Mange kvinder har en tendens til at skynde sig, igennem stylingen af deres hår ved at forsøge at enten glatte eller krølle håret i for store sektioner, hvilket gør, at man alligevel skal krølle eller glatte det igen.

Derfor er et godt råd, at jo mindre sektioner du styler, jo hurtigere vil du faktisk også blive færdig, fordi du slipper for at skal tage omgang nr. 2.

Bonustip: Del også gerne håret op når du skal føntørre håret, da mange ikke får håret helt tørt når de bare blæser derudaf. I mange tilfælde er der nemlig 5-10% fugt tilbage i håret, og det gør, at din føntørring er spildt. Og hvis det er fylde du gerne vil have, så skal hele håret være HELT tørt!

2. Væk med de tørre spidser

Tørre, spaltede spidser får dit hår til at se kedeligt og livløst ud, derfor er det godt at få det klippet, så det ser sundere ud. Hår vokser i gennemsnit ca. 1-2 cm om måneden, men hvis det er spaltet og ødelagt har det svære ved at “ånde”, og så vokser det faktisk langsommere.

3. Husk hårmasken

Lidt i samspil med de tørre spidser, så er en hårmaske altså guld værd! Brug en plejende hårmaske mindst en gang om ugen. Det tager kun få minutter, men gør en kæmpe forskel for dit hår! Brug evt. Concentrated Smoothing Hair Mask fra Ziaja.

4. Daglig massage

En daglig hovedbundsmassage er godt for håret. Brug bare 2 minutter på at massere hovedbunden med din Deep Scalp Brush fra Yummi Haircare, som stimulere og giver en sund hovedbund og sundt hår. 

Pssst! Børsten her er også rigtig god til skæl i hovedbunden, hvor den går ind og renser.

5. Fletninger

Fletninger er en god metode til at få lidt volumen og bølger i håret, og er også et sundere alternativ til krøller end at bruge varme fra krøllejernet. Så derfor hvis du i morgen skal bruge lidt volumen, fylde og bølger, så kan det varmt anbefales at sove med fletninger i nat. Bølgerne/krøllerne vil sætte sig bedre, hvis du fletter dit hår når det er vådt, men lad dine fletninger tørre, før du lægger hovedet på hovedpuden, da det ikke er en god idé at sove med vådt hår, fordi så kan fugten ikke komme væk. Jo længere tid du har fletningerne i, jo mere krøller de.

Bonustip: Hold lidt igen med balsamen, da det gør dit hår glattere og kan gøre at dine bølger og volumen ikke holder nær så godt.

6. Pas på gnidninger

Måske du kender det? Du har været i et dejligt bad, per automatik, griber du håndklædet og begynder ellers at gnide, skrubbe og tørre håret. At gnide dit hår tørt, er faktisk noget af det mest skadelige for dit hår, udover varme fra hårtørren, glattejernet osv. Så som et alternativ, kan du hurtigt og nemt lige bruge et Hair Wrap Towel fra Daily concepts, som effektivt tørrer dit hår uden at du gnider det tørt!

7. Husk hårkuren

Hvis du ikke er til hårmasken, som lige skal sidde lidt, så benyt dig af en hårkur! Hårkur trænger dybt ind i håret, og plejer de tørre spidser indefra. En hårkur kan du med fordel bruge når du har behov eller hver 2.-3. gang du vasker hår. 

Vi vil anbefale dig oktober boksens hårkur TRIJUVEN© Smoothing Water fra GLYNT, som kun skal sidde i dit hår i 10 Sekunder!? Jep, 10 sekunders luksus pleje og så du altså Good To Go!

8. Let it Shine

Nu banker julefrokosterne stille på døren, men generelt når du skal til en festlig begivenhed kan vi varmt anbefale dig at bruge en Shine Mist! En Shine Mist giver dit hår et glansfuldt og shiny look, som får det til at se sundt og lækkert ud. Denne Shine Mist fra GOLD Haircare, er et MUST Have! Den modvirker krus og statisk elektricitet og efterlader altså dit hår med en smuk glans.

Tusind tak fordi du læste med til slut, det er vi meget glade for. Vi håber du er blevet lidt klogere på hvordan du kan pleje og style dit hår. Husk at du altid kan kontakte os på kontakt@theladybox.dk hvis du har nogle spørgsmål 😄

Amalie B.

Amalie B.

Team Ladybox, Redaktionen

Skriv et svar