'Absolutely Stunning' boksen

I novemberboksen ´Absolutely Stunning´ får du 6 produkter. I månedens boks giver vi dig en absolutely luksuriøs forkælelse, med lækre produkter, som har til formål at give dig en dejlig frisk udstråling, hvad end du mangler en glød, gerne vil af med de mørke rander eller blot mangler fugt til huden.

 ‘Absolutely Stunning’ boksen har en værdi 1.026 kr. ❤️

Ingen binding – Gratis fragt

Månedens produkter

I ‘Absolutely Stunning’ boksen vil du finde lækre produkter fra MineTan, Dr. botanicals, GLOV, Skimono og PAESE. Herunder en Facial Tan Mist, ansigtsserum, mini-gloves, eye mask og lækker cleansing bar. Modtag enten en concealer eller rice powder og få dækket dine uønskede områder i ansigtet eller få lækker mat hud. Alt sammen med det formål at give dig en luksuriøs og forfriskende forkælelse til din mig-tid.

MineTan

Rose Illuminating Facial Tan Mist

Kunne du godt bruge en lille glød til de mørke tider? En lækker tan mist, som er designet specielt til ansigtet for at forlænge og hjælpe dig med at opbygge en smuk gylden glød. Tilføj glød og fugtighed med rosen vandets lindrende fordele til huden. Brug den dagligt som en del af din hudplejerutine for at opbygge eller vedligeholde din eksisterende tan med en glødende og hydreret finish. Den passer til alle hudtoner og -typer, og giver ingen orange toner og fake tan lugt.

Dr. botanicals

Coco Noir Time Reverse Facial Serum

En eksklusiv ansigtsserum, som frisker din hudtone op. Coco Noir Time Reverse Facial Serum sikrer, at din hud efterlades næret og reducerer rynker og fine linjer. En raffineret blanding af botaniske aktive stoffer arbejder på at forbedre hudens sundhed og udseende. Den er baseret på 100% naturlige ingredienser og uden skadelige konserveringsmidler.

GLOV

Mini-glove Quick Treat

Quick Treat har en behagelig form, der ligner et fingerbøl. Sæt minihandsken på fingeren, fugt den lidt med vand og fjern forsigtigt overskydende eller uønsket makeup. Den er helt essentiel til at rette makeuppen, da du kan nå steder, som kan være svære at nå med vatrondeller og andet. Takket være dens praktiske form og muligheden for genbrug i op til tre måneder, bliver den et af dine yndlings kosmetiske tilbehør! Den er også perfekt at have med i tasken på farten til at rette makeuppen.

Skimono

Radiance Recovery Eye Mask

Har du trætte øjne og tendens til mørke rander? Så er det på med de her øjenmasker, som hjælper med at reducere mørke rander og hævelser. En lækker øjenserummaske med kollagen, beroligende kamille, forfriskende agurk og opstrammende C-vitamin med peptider. Fugter og lindrer dine trætte og tørre øjne, samtidig med at de lysner din teint for en mere strålende glød omkring øjnene. Maskerne er lavet af organisk biocellulose af højeste kvalitet, som er det bedste materiale til sheet-masker, da det er lavet af ultra tynde nanofibre.

Dr. botanicals

Strawberry & Poppy Seed Cleansing Bar

En lækker Strawberry and Poppy Seed Cleansing bar, som fugter, renser og eksfolierer din hud, så den føles ny og frisk! Den fjerne blidt urenheder og dødehudceller, og kan bruges til alle hudtyper. Med dens 100% naturlige ingredienser fjerner den døde hudceller, som forbedrer hudens udseende. Den efterlader en behagelig frugtagtig duft, fugter og fjerner fedtethed fra din hud. Oplev en ren og fugtet hud med god frugtagtig duft!

PAESE

Rice Powder

Efter vores mening er rice powder den største stjerne, når det kommer til perfekt makeup, fordi det bliver helt usynligt efter påføring – og det garanterer en langvarig, mat effekt. Den absorberer overskydende talg, og kan bruges som en fixer eller en matterende makeup-primer. Anbefalet af professionelle og ofte brugt under photoshoots. Produktet er vegansk, glutenfrit og fri for silikone og så passer det til alle hudtyper.

Synes du, at det ser spændende ud?

Så kick-start selvforkælelsen i dag – du fortjener det! 

Ingen binding – Gratis fragt