April boksen (AFSLØRING)

Endelig kan vi afsløre indholdet i Ladyboxen for april måned! Vi har glædet os meget til at forkæle jer med denne måneds boks – og denne gang har den et helt særligt tema… nemlig PÅSKE!

Produkterne i Ladyboxen er nøje udvalgt, og du finder blandt andet mærker såsom James Read og Lee Stafford. Nedenfor kan du læse om, hvad produkterne hver især indeholder og hvordan du kan bruge dem i hverdagen.

(Pssst.. Husk desuden at bruge #Ladybox, når du modtager din boks – vi elsker at høre, hvad I synes om boksen, og hvilket produkt der er jeres favorit!)

God læselyst! 🙂

 1. Tan Mist – James Read
  Første produkt vi kan afsløre for jer, er den ultra-fugtgivende H2O Illuminating Tan Mist fra James Read! Vi har glædet os utrolig meget til at afsløre dette produkt for jer, da vi afprøvet produktet, og det virker fantastisk. Produktet giver glød til ansigt og krop, og består af økologisk rosenvand, der gør den hurtigt tørrende – Perfekt til os dejlige kvinder! Den farveløse formel har utrolig mange fordele: ingen pletter, ingen ujævnheder og dermed ingen problemer. Med lysreflekterende partikler giver Tan Mist din hud en smuk og fugtgivende finish – Vi elsker det!
  Lady Tip: Skrub din hud inden brug, og ryst flasken godt. Påfør produktet i cirkelbevægelser. Du kan bruge din nye mist til at give dig en ekstra glød her i det dejlige forårsvejr!
 1. Facial Cleanser Micellar Water – Paese
  Et produkt som er blevet en fast del af vores daglige hudpleje rutine er micellar water. Ikke nok med at den kan fjerne din make-up, så frisker den også huden op. Argan micellar solution make-up remover fra Paese passer desuden til alle hudtyper og indeholder hverken parabener eller allergener. Micellar Water er et nemt, hurtigt og effektivt renseprodukt, der renser din hud og efterlader den klar til den efterfølgende pleje – Som fx brug af Ampullen eller Tan Mist fra James Read.
  Lady Tip: Anvend om morgenen for at opfriske din hud. Anvend om aftenen for at rengøre og berolige huden.
 1. Heat Protection – Lee Stafford
  Der er ikke noget bedre en lækkert og velplejet hår! Derfor er et af produkterne i denne måneds Ladybox heat protection spray fra Lee Stafford. Det er vigtigt at beskytte håret – både mod varme fra stylingapparater, men også solen. Den prisvindende varmebeskyttelse fra Lee Stafford er designet til at give dig blødt og skinnende hår, og ved hjælp af grøn te ekstrakt samt et naturligt indhold af antioxidanter, beskytter den håret mod UV og varme. Produktet beskytter altså dit hår mod både solen, føntørring, brug af glattejern, krøllejern osv. (så smart!)
  Lady Tip: Sprøjt produktet i dit hår med en arms længde inden du bruger varme produkter.
 1. Ampull – Ampullab
  Et nyt og spændende upcoming produkt på markedet er de såkaldte ampuller. I aprilboksen har vi derfor en variant med, der indeholder ren fugt til din hud. Ampullen indeholder serummet Hyaluron, der trænger ind i huden og modvirker tørhed. Den sørger for at holde din hud fugtig i de dybeste lag, og skaber fantastiske resultater (og så er den desuden vegansk).
  Lady Tip: Du har modtaget én ampull som rækker til 3-6 påføringer (alt efter din huds tilstand). Brug den inden du tager ud i det lækre vejr, så din hud er helt klar til forårssolen!
 1. Ansigtsmasker – Bioré
  Vi elsker masker og kunne egentlig bruge det hver dag. Derfor får du selvfølgelig hele 2 af 3 forskellige varianter fra Bioré.

  1. Self heating: Fjerner snavs og olie fra dine porer på 1 minut via naturligt kul.
  2. Pore strips: Virker som en magnet på din næse og fjerner hudorme.
  3. Deep cleansing: Fjerner snavs, olie og minimere porerne.

  Lady Tip: Hyg dig med en god veninde og brug maskerne sammen – der er intet bedre end en hjemme ”spadag”

 1. Snacks – Nye Chips, Sneakers og Påååskeskum
  Nyd Påsken med lækre snacks, der i denne omgang bød på:

  • Blød Påskeskum fra Carletti med appelsin- og ferskensmag, der passer perfekt her i Påsken
  • Sprøde Chips fra KiMS, nemlig de helt nye treat food chips med smagen af Cheese & Onion og hele 30% mindre fedt!
  • En lækker Snickers bar med cremet bund, et lag af nødder og karamel overtrukket med chokolade der smelter på tungen

GOD PÅSKE
Og med det sagt, så håber vi I får nydt de sidste Påskedage i fulde drag med godt vejr, lækker Påskemad og selvfølgelig din Ladybox 🙂

Christina B.

Christina B.

Team Ladybox
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *