April Boksen - Skintastic

Det er tid til at friske huden op efter de kedelige vintermåneder, hvor huden er gået hen og blevet helt slidt og slap at se på! 

 

MEN FRYGT EJ Ladies, med månedens boks `Skintastic`, kan du få piftet huden godt op med opstrammende og blødgørende ingredienser!

Boksen indeholder hele 5 produkter, som alle har til formål at få frisket huden op, og gjort den klar til solens stråler!

Boksens hudpleje produkter

Gør din hud helt klar til forårets solstråler med den her AHA Glycolic Peeling Gel fra Jorgobé, som er en eksfolierende gel med høj koncentration af glykolsyre, der stimulerer hudens cellefornyelse og reducerer urenheder, rynker og fine linjer. Genvind din naturlige glød og få en blød, glat og forynget hud, samtidig er denne gel også 100% vegansk og parfumefri – What’s not to like?

Oooog så får du ovenikøbet en lækker Nourishing Cream fra Verso, en fantastisk og intensiv creme, som nærer og genopbygger din hud. Cremen indeholder en høj koncentration af Niacinamid og Vitamin B3 for at forbedre hudens naturlige beskyttelse, og får din hud til at se blød og glat ud.

Boksens makeup produkt

Boksen indeholder en Raincoat Mascara Speciel Edition fra Sandstone Scandinavia, og er den perfekte sorte mascara, som holder hele dagen, og samtidig er god til sarte øjne. Denne Raincoat Mascara (det ligger nok i ordet) er vandfast og holder hele dagen og hverken drysser eller lader sig gnide af. Kombinationen med børsten og formularen, gør det umuligt for din mascara, at klumpe sammen. Du får her en mascara, som er god til sarte øjne, vandfast, vegansk og allergicertificeret. Lad dine øjne lyse op, og opnå lige det look du ønsker – Off You GO!

Lantz copenhagen

Månedens personaliseringsvalg

Det første produkt du kunne vælge var Hyaluronic Acid + Vitamin C serum fra Lantz Copenhagen, og det er en serum til dig, der gerne vil bevare din ungdommelige tekstur og glød i huden. Den indeholder C-vitamin, som har en anti-oxiderende effekt, som gør at den giver en anti-aldrende effekt på huden i form af, at den forebygger dannelsen af rynker.

 

Det andet produkt bestod af den lækre Retinol Serum fra Lantz Copenhagen, hvor du her får en fantastisk glat, blød, stram og strålende hud! Den her Retinol serum er en kombineret blanding af Vitamin E, kan tømme porer, forebygge fremtidige udbrud, og mindske acne. 

 

 

Månedens andet personaliseringsvalg

Hvis du er nyt medlem af Ladybox så velkommen til, og så modtager du en lækker Blush Pink Velvet Cream fra Figs & Rouge. Det er en porereducerende creme, som er fugtgivende og giver en mat effekt. I denne måneds boks var der 2 valg for alle medlemmer at foretage, og det andet valg bestod af hele 3 produkter! – Whaaaat? JA tak!

Eksisterende medlemmer kunne vælge mellem Blush Pink Velvet Cream fra Figs & Rouge, en lækker håndcreme fra Cossy eller Beauty collagen Bubbles fra Wellexir. Lækre produkter man ikke kan undvære, og hvis ikke du nåede at vælge, så fik du blot et tilfældigt produkt af de 3, lige en lille overaskelse- Amaziing 😉

 

 

 Månedens produkter er helt `skintastiske`og vi håber du bliver glad for dem!

 

Tusind tak fordi du læste med til slut, det er vi virkelig glade for!

 

Har du feedback eller idéer til emner, du vil læse mere om? 

Så er du velkommen til at skrive til kontakt@theladybox.dk eller skrive en kommentar nedenfor 😊

 

På Gensyn 😘

Få lækker og opfrisket hud

Ladybox anbefaler 3 produkter

Brilliance Face Oil, Emma Hardie

Fyldt med nærende ingredienser i en let sammensætning, der plejer, fugter og udglatter huden. Olien trænger let ind i huden og forbedrer dens udstråling og elasticitet, og giver din hud ekstra sommerglød.

The Solution Beauty Collagen, Oslo Skin Lab

The Solution Beauty Collagen er et naturligt collagenpulver med neutral smag, som kan blandes i dine foretrukne drikkevarer eller mad. Et dagligt indtag hjælper med at øge hudens elasticitet, modstandsdygtig og udstråling.

Sea Pearl Halo Drops, Figs & Rouge

En fantastisk primer, som giver en glødende effekt, masser af fugt og mindsker urenheder. Det er en let formel, som indeholder Aloe vera, alger og vitaminer, som skal balancere og lysne for en smuk glød.

Amalie B.

Amalie B.

Team Ladybox, Redaktionen

Skriv et svar