Augustboksen

Happy Feet

 De fleste af os elsker sommer og sol, men sommeren kan også være en hård nyser for dine fødder – hård hud og ømme fødder er i hvert fald et kendt fænomen, når det er  sommer og sandalvejr. Fødderne er derfor i fokus i augustboksen med sit sigende navn: ‘Happy Feet’. Boksen indeholder produkter, der giver ekstra forkælelse til dine fødder og hjælper med at holde dem sunde og smukke.

‘Happy Feet’ har en værdi af 692 kr. ❤️

Ingen binding

Månedens produkter


I ‘Happy Feet’ boksen vil du finde lækre produkter fra Cossy, Seacret og Pure & Care, herunder en lækker Fodmaske og -creme, der giver dine fødder lidt ekstra kærlighed og den nødvendige pleje. Boksen indeholder desuden produkter fra Sandstone Scandinavia, Vintage Cosmetics og Cloetta – blandt andet en sød natmaske, der holder lyset ude, så du også kan få din skønhedssøvn i de lyse sommernætter.

 

Sandstone Scandinavia

Mascara

Sandstone’s Mascara Intense er et skønt make-up produkt, der får dine vipper til at se længere og mere fyldig ud, og så holder den op til 12 timer!  Mascaraen adskiller dine vipper og giver dem et naturligt buk. Derudover indeholder den A, E og C-vitamin, som plejer dine vipper er desuden parfumefri, vegansk og allergivenlig og derfor perfekt til dig med sensitive øjne.

Seacret

Makeup wipes

For at bevare en smuk og glansfuld hud, er hudpleje et must. Og specielt her i sommerperioden, hvor huden er ekstra fedtet, bør rensning af ansigtet være højt prioriteret i din daglige rutine. Happy Feet boksen indeholder derfor også luksuriøse make-up wipes fra Seacret, som virkelig kan deres kram, når det kommer til at fjerne skidt og snavs fra ansigtet!

Renseservietterne passer til at alle hudtyper og fjerner effektivt make-up (også vandfast, da de er oliebaserede). De fugter desuden din hud gennem servietternes indhold af vitamin E, Aloe Vera og saltmineraler fra det døde hav.
Cossy

Lip balm

Husker du at pleje og beskytte dine læber? Huden på læberne er tynd og sart, og derfor er det særligt vigtigt, at vi husker, at passe på dem! Vi har af den grund valgt at lægge en skøn (/perfekt) Lip Balm i denne måneds boks, som Cossy har brugt mere end 2 år på at udvikle. Balmen giver fugt og næring til dine læber og indeholder derudover et softfilter, som er med til at beskytte læberne mod at blive tørre eller solbrændte. Balmen er både praktisk at have med på farten (f.eks i tasken eller lommen) og kan også med fordel anvendes på andre tørre områder såsom knæ og albuer. 

Pure&Care

Fodmaske

Forkæl dine fødder med den plejende fodmaske fra Pure & Care. Intensive Moisturizing Foot Mask modvirker hård hud, giver maksimal fugt og indeholder planteolie og -ekstrakt, der plejer, heler og renser din fødder. Pakken indeholder et par sokke-masker (str. 38-42), som påføres rene fødder i 20-120 minutter..Masken efterlader dine fødder bløde og smidige, og så er masken helt uden parfume. 
Cossy

Fodcreme

Målet med denne boks er netop at give dine fødder ekstra pleje, og Cossy’s nærende fodcreme, er lige præcis produktet, der kan sikre dig smukke og velplejede fødder. Ud over at være fugtgivende, forebygger cremen dannelse af bakterier og svamp samt virker opfriskende for dine fødder, så du rigtig er klar til at hoppe i sandalerne. Fodcremen kan med fordel påføres efter anvendelse af fodmasken fra Pure & Care – dine fødder vil elske dig for det!
Vintage Cosmetics

Natmaske

De lyse sommernætter kan nogle gange gøre det svært at falde i søvn (and we need our sleep!). Vi har derfor valgt at komme en fin natmaske fra Vintage Cosmetics i boksen, som holder lyset ude, og sikre dig en god nats søvn. Ud over at sende dig til drømmeland kommer masken også i et flot lyserødt silkedesign, der får dig til at se eksklusiv (og nærmest royal) ud!   Läkerol

Salty Caramel

Vi er mildest talt kæmpe fans af snacks hos Ladybox, og derfor er der altid noget lækkert mundgodt at finde i boksen. I Happy-Feet boksen finder du en fin Läkerol pakke med smag af saltkaramel (mmmhh!), som du med fordel kan tage med i tasken  – eventuelt snacke lidt på dem i toget, i bilen eller bare derhjemme, når du er sulten for sjov.