Augustboksen ´Stay Fresh´

Med ´Stay Fresh´ boksen vinker vi farvel til den sidste sommertid med hele 6 full size produkter. Vi vil gerne give dig en frisk selvforkælelse, både udefra og indefra. Slut din dag af med en renset krop og et lækkert fugtighedsboost!

 

Hvis du endnu ikke er medlem af Ladybox, kan du blive medlem her, og modtage ´Stay Fresh´ boksen. Som nyt medlem vil du i denne boks modtage en Tinted Lip Balm fra Le Rouge Francais i velkomstgave til en værdi af 238 kr. ´Stay Fresh´ har en samlet værdi på 1044 kr.

Boksens kropsprodukter

Gå glad i bad syng jubiduæh! Modtag denne fantastiske Body Soap Bar fra the aer, som er en naturlig kropssæbe bar, der er forstærket med æteriske olier og rå botaniske ingredienser. Denne sæbebar er håndlavet i Østrig, ved hjælp af en håndværksmæssig koldpressemetode, og består udelukkende af naturlige ingredienser, som sikre førstklasses kvalitet. 

Den har en mild duft af citrus, da den indeholder Limonene, som kommer af skallen fra citrusfrugter. Herudover indeholder den Sodium palmate, som hjælper til at rense huden blidt med dens blanding af fedtsyrer fra palmeolie. En masse naturlige ingredienser, samt ph-balanceret uden kunstige parfumer, konserveringsmidler eller tilsatte farver. 

Sæbebarens emballage er lavet af genbrugspapir,og  leveres derfor uden plastikaffald. Vi mener, at denne sæbebar er essentiel for et perfekt bad, da den fugter din hud dybt og er helt ideel til tør og følsom hud.

Ooog hvis du er på barberings-vognen, kan du færdiggøre dit luksuriøse bad med at barbere dine ønskede kropsdele med denne Shaving Gel fra Shavesafe.

Denne shaving gel er til alle jer, der foretrækker en gel fremfor en skum! Gelen er blød, lækker og nem at arbejde med, samt den kan bruges alle steder på kroppen inklusiv ansigtet. Den fjerner bakterier og forebygger knopper, kløe og indgroede hår.

Boksens ansigtsprodukter

Efter en laaang dag med makeup og lidt skidt og snavs, skal huden altså lige renses og makeuppen skal fjernes. Brug den her skånsomme og beroligende makeupfjerner, som samtidig nærer og fugter din hud. En amazing Micellar water Micellar Solution Make-Up Remover fra PAESE, som fjerner makeup og alle urenheder! Den er lavet på ca. 7 ingredienser herunder Sodium Arganamphoacetate D- panthenol, som hjælper med at holde en ren overflade. Vand og panthenol som opløsningsmiddel, og som middel til at tilføre huden B5-vitamin, som er essentielt for at huden kan opretholde sin funktion. 

Den er ovenikøbet vegansk, kan anvendes til alle hudtyper, oooog du behøver heller ikke skylle efter med vand, hvis du er mega træt 😉

Efter du har renset din hud, kan du roligt påføre den reparerende natcreme Repair Microbiome Night Creme fra SKØN Skincare. Med denne lækre natcreme kan du give din hud et fugtighedsboost, og forbedre din hud til at blive blød, smuk og mere spændstig. Den hjælper med at holde din hud i balance, og samtidig øge fugten. 

Natcremen indeholder flere dokumenterede ingredienser, som er fugtgivende, kollagenboostende og afbalancerende på hudens microbiome (små mikroorganismer såsom bakterier og svampe, der lever på vores kroppe).

  1. Fensebiome ™ peptide er et beroligende, beskyttende og forebyggende middel. Det hjælper med at danne en forstærkning af en dobbelt barrierefunktion, som genopretter sårbar hud til sin oprindelige tilstand. Det hjælper det med at booste hudens eget forsvarssystem, da det er velegnet til følsom hud.
  2. Ingredienser fra oliven optimerer og forbedre smidigheden af huden. Og vores naturlige signatur olier fra jojoba, abrikos, vindruekerneolie samt E-vitamin plejer og nærer huden, så den ser sund og blød ud. 
  3. Glycerin er et hudreparerende ingrediens, som hjælper med at normalisere huden. Glycerin sikrer en spændstig, velplejet og flot hud, og i creme hjælper det mod ydre irritation.

Så når du bruger denne fantastiske natcreme vil du opbygge en smuk, smidig og blød hud, som føles stærk. Cremen anbefales desuden til tør, sart og moden hud.

Boksens energibombe

Få 100% Naturlig fornyet energi med månedens energibombe, OAT Iced Espresso fra BOLD! Det er en vegansk kaffedrik, som er lavet på havremælk, hvor du her får det bedste fra to verdener, med en fantastisk smag af iskaffe og et højt energiniveau fra energidrikken. Den indeholder hele 3 espresso shots og lidt havremælk, hvilket svarer til i alt 162,5 mg. koffein. Det er faktisk mere end dobbelt så meget koffein, som en traditionel energidrik indeholder, men med langt mindre sukker! Nyd den iskold og boost din energi!

Månedens valg

Månedens personalisering i augustboksen stod mellem en Saltvandsspray fra Luvin, et Beauty Case fra GLOV eller en Highlighter fra Laritzy.

Saltvandsprayen er rig på E-vitamin og naturligt havsalt, som absorberer fedt og giver flot volumen. Du får følelsen af lige at have været en tur på stranden, og får samtidig en mat finish. Beauty caset er perfekt til tasken, hvor du kan have dine mest essentielle beautyprodukter med på farten. Makeup-pungen er lavet af kork, hvilket skaber et unikt look. Highlighteren har en lækker konsistens og er let at opbygge, så du kan få præcis det look, du ønsker. Brug den til at fremhæve dine ønskede træk i ansigtet.

Som medlem af Ladybox får du muligheden for selv at vælge nogle af produkterne til boksen, mens resten af produkterne stadig er en overraskelse. Ikke medlem endnu? Bliv medlem her:

Tusind tak fordi du læste med. Vi håber, at du er blevet lidt klogere på hvad augustboksens produkter kan gøre for dig🧡

Amalie B.

Amalie B.

Team Ladybox, Redaktionen

Skriv et svar