Bæredygtighed

Tanke bag samarbejder

Hos Ladybox er vi ikke drevet af bestemte ideologier eller en politisk dagsorden. Til gengæld tror vi på vigtigheden i at bidrage til et større fællesskab og have social ansvarlighed i tankerne hver dag. Det handler både om den daglige drift og i samarbejde med eksterne partnere.

Det betyder, at der altid er fokus på at indgå samarbejder med virksomheder, der på den ene eller anden vis har sat social ansvarlighed, såsom økologi, bæredygtighed, FN’s verdensmål eller lignende, på dagsordenen. Vi er derfor stolte af at kunne præsentere virksomheder som Zenz Organic, Ecooking og Madara Organic i Ladyboxen. 

Print materiale, emballage og pakning

I alle bokse vil du kunne finde en fysisk flyer, hvor du kan læse om produkterne i boksen. Disse er FSC-mærket, som betyder, at de er produceret af papir lavet af træ fra en FSC-skov. I en FSC skov bliver der ikke fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere, samtidig med, at dyr og planteliv bliver beskyttet.

Det samme gælder vores fysiske æsker, som produkterne kommer i. Disser er også FSC-mærket. Dertil bruger vi silkepapir til at pakke produkterne ind i, hvilket er fremstillet af 100% genbrugspapir.

Vi arbejder på at kunne forbedre vores klimaaftryk, og søger altid efter den mest bæredygtige løsning. Det gælder både med produkter, printet materiale, produktion af æsker mv.