Alt du skal vide om Beautyboxe

Få svar på alle dine spørgsmål om Beautyboxe

Du har måske efterhånden hørt ordet “beautybox” en del gange. Her kan du blive meget klogere på, hvad de egentlig indeholder, og hvorfor mange vælger at abonnere på de månedlige bokse.

Hvor får du normalt dine beauty-tips fra? Følger du nogle på Instagram? Ser du YouTube videoer? Eller følger du med i magasiner som fx Eurowoman? I så fald, ved du nok allerede, hvor mange forskellige beautyprodukter der findes, og at du formentlig heller ikke har tiden til at sætte dig ind i, hvad du skal prøve og ikke prøve – og så er det selvfølgelig heller ikke gratis at købe 4 forskellige ansigtscremer, som du kan teste. Men – frygt ej. En af tidens største trends kan nemlig give dig meget større indblik i beauty-universet.

De månedlige beautyboxe er blevet super populære de sidste par år. I stedet for at gå de sædvanlige steder hen og købe skønhedsprodukter, vælger mange at modtage en månedlig abonnementsboks med beauty. I den månedlige beautybox kan du forvente at finde nye og trendy produkter inden for hud- og hårpleje, makeup, accessories og andre beautyværktøjer samt snacks. De fleste beautybox abonnementer i Danmark er desuden altid med gratis fragt og uden binding. Derfor er det også en nem løsning, hvis man ønsker at teste nye produkter og brands. Derfor må vi bare sige – De månedlige beautyboxe er kommet for at blive!

Hudpleje

Hårpleje

Makeup

Accessories

Sådan fungerer et månedligt abonnement på beautyboxe

De fleste abonnementsbaserede beautyboxe fungerer på samme måde. Du betaler et fast månedligt gebyr, og en boks dukker op ved din dør hver måned fuld af helt nye beauty- og livsstilsprodukter, som du kan prøve og forkæle dig selv med. Du er ofte sikret store besparelser, da du betaler meget mindre, end hvad du får produkter for. 

Hvis du undrer dig over, hvordan det kan lade sig gøre, skyldes det, at beautyboxene er med til at give stor inspiration og kendskab til produkterne, der er i dem. Mange brands synes, det er super fantastisk, at deres produkter bliver testet, og derfor samarbejder de med de forskellige beautyboxe. Beautyboxene er designet til at forkæle dig og åbne dine øjne for nye produkter og brands, som du ellers ikke ville have købt. 

1

Vælg dit abonnement og betal for din første boks med det samme. Denne modtager du indenfor 5 dage. Du bliver efterfølgende trukket for dit abonnement den 1. i hver måned.

2

Få et udvalg af 5-8 beauty- og livsstilsprodukter hver måned, der har en værdi af minimum 550 kr. Du bliver overrasket, inspireret og forkælet med lækre produkter.

3

Lav tilkøb til din månedlige boks. Du sparer både procenter, fragtomkostninger og gør miljøet en tjeneste ved at modtage dine produkter samlet.

4

Læn dig tilbage, nyd forkælelsen og del oplevelsen med os ved at tagge #ladyboxdk på Instagram. Har du særlige favoritter, kan du altid tilkøbe dem til din beautybox.

Hvorfor lige beauty?

I dag findes der bestemt mange andre varianter af abonnementsbokse. Man kan nu abonnere på alt fra snacks til legetøj, mode, vin eller sexlegetøj. Særligt i USA, hvor konceptet er meget mere udbredt end i Danmark, kan du finde super sjove koncepter. Dog er der nok en særlig grund til, at lige præcis beautyboxe er blevet populære.

 

Skal du fx købe tøj, kan du prøve det og vurdere, om det er noget for dig eller ej, og så kan du vælge at lade være med at købe det eller sende det retur, hvis det er fra en webshop. Det samme gælder desværre ikke i beautybrancen – her får man ikke lov til at påføre mascaraen, og herefter vælge om man vil købe og beholde den (desværre!).

 

Med den månedlige beautybox, får man mulighed for at afprøve nye og spændende produkter, uden det skal koste en halv månedsløn. Det er et perfekt koncept til dem, der ikke har tiden til at sætte sig ind i beauty-universet og shoppe efter det, eller måske bor et sted, hvor udbuddet af beauty ikke er stort.

Hvordan udvælges produkterne i boksen?

De månedlige bokse er sammensat af eksperter, der bruger al deres tid på at finde de helt rigtige produkter og brands – og det er bestemt ikke en let opgave! Der bliver ofte stillet høje krav, og disse øges udelukkende jo større virksomhed, der er tale om. I de månedlige beautyboxe, finder du oftest ikke de helt dyre mærker som Chanel, Yves Saint Laurent eller Dior. Det skyldes helt basalt, at beautyboxene ofte er målrettet den “almindelige” person, så boksene indeholder produkter, man faktisk ville have råd til at købe efterfølgende. Udgangspunktet er, at alle skal kunne være med.

 

Via beautybox-abonnementer er du sikret nøje udvalgte produkter af beautyeksperter, der samtidig passer til årstiden, hvilket er et stort plus. Mange tænker formentlig ikke over at skulle tilpasse deres hudplejerutine til sommeren eller vinteren, men det kan være en god idé, da det kan gøre en stor forskel – i hvert fald, hvis man ønsker den mest optimale pleje af sin hud. Det smarte ved at abonnere på en beautybox er, at du ikke selv behøver at dykke detaljeret ned i, hvilke produkter, du skal bruge, og hvornår, for det er allerede tænkt ind i de produkter, der kommer i boksene.

De 3 primære årsager til at abonnere på beautyboxe

Selvforkælelse - Ja, jeg har fortjent det

Den månedlige beautybox er en reminder til dig om, at du skal huske at forkæle dig selv – for det har alle fortjent. I en travl hverdag med arbejde, madlavning, pasning af børn, træning og meget andet, er det let at glemme afslapningen. Ved at modtage en beautybox fast én gang om måneden, bliver man påmindet om, at man skal huske at trække vejret, sætte sig ned og prioritere sine egne behov. Beautyboxen er super god til at give den pause i den travle hverdag.

Inspiration til nye produkter og brands

Mange har det med at købe den samme ansigtscreme, mascara og shampoo, som man altid har gjort. Dog kan det være både sjovt og nyttigt at lære noget mere om hele beauty-universet. De månedlige beautyboxe er nemlig ofte tilpasset sæsonen, og indeholder produkter og brands, der trender lige nu og her. Med beautyboxene åbnes der mange nye og spændende døre, og du kan opdage nye favoritprodukter og derudover sørge for at både hud og hår får den optimale pleje.

Store besparelser på beauty hver måned

Via beautybox abonnementer vil du formentlig betale mellem 139-249 kr. om måneden, og modtage produkter for mindst 400-600 kr. Der vil derfor ofte være tale om besparelser på 60-80% på beauty- og plejeprodukter. Du kan derfor droppe de sædvanlige ture i fysiske butikker eller almindelige webshops – de kan nemlig langt fra måle sig med de månedlige beautyboxe. Nogle abonnementsbokse har desuden deres egne webshops, hvor du ydereligere kan spare penge på dine yndlingsprodukter.

Derfor vil du elske at modtage en beautybox hver måned

Hvilken beautybox skal jeg vælge?

Når du bor i Danmark, har du mulighed for at abonnere på Ladybox, som er en månedlig beauty- og livsstilsboks. Med et Ladybox abonnement, får du den månedlige boks fyldt med lækre produkter, mens du samtidig bliver en del af fantastisk beauty-univers.

 

Udover den månedlige beautybox, har Ladybox også skabt Club Ladybox. Det er en medlemsklub med masser af fordele.

 

Hver måned vil du modtage boksen, få guides til hvordan du bruger produkterne, blive en del af Club Ladybox, have mulighed for at tilpasse din boks med tilkøb, optjene og bruge point samt få eksklusive rabatter og tilbud. Læs mere om Ladybox lige herunder.

Hvad indeholder boksen?

Hudpleje, hårpleje, makeup, accessories og snacks.

Hvor mange produkter?

5-7 produkter hver måned, hvoraf mindst 3 er full sizes

Hvor tit kommer den?

Du modtager en ny Ladybox hver måned

Hvad koster den?

Prisen for abonnementet er 199 kr. pr. måned inkl. fragt

Hvad er værdien?

Du får værdi for minimum 
550 kr. hver måned.

Ladybox medlemskabet

Når du tilmelder dig Ladybox trækkes 199 kr. fra dit kort, hvorefter du inden for en uge modtager din første beautybox. Du vil nu være aktivt Ladybox-medlem, og der bliver derfor trukket 199 kr. fast den første i hver måned.

 

Melder du dig senest den 12. i en måned, får du først sidste måneds Ladybox, og herefter indeværende måneds boks, som afsendes mellem d. 15.-17. i måneden. Det er super smart, da du på denne måde ikke går glip af nogle bokse, som du eventuelt har set på theladybox.dk, Instagram eller lignende. At modtage sidste måneds boks først, afhænger dog af, at den ikke er blevet udsolgt, som det var tilfældet i marts, april og maj 2021.

ECOOKING - EMMA HARDIE - IRINA THE DIVA - ZENZ ORGANIC - PUDDERDÅSERNE - GOSH - JORGOBE - SUI AVA