'Better at Night' boksen

I oktober boksen ´Better at Night´ får du 5 full size produkter. I månedens boks giver vi dig en luksuriøst hår- og hudforkælelse, med lækre produkter, som har til formål at pleje og blødgøre dit hår til de kolde tider vi går i møde, samt opretholde hudens fugt til de vindblæste dage.

 ‘Better at Night’ boksen har en værdi 1.196 kr. ❤️

Ingen binding – Gratis fragt

Månedens produkter

I ‘Better at Night’ boksen vil du finde lækre produkter fra Iroha Nature, Zöe Ayla, Glynt, GLOV og Symbiosis London. Herunder en nat-ansigtsmaske, hårbørste, en luksuriøs hårkur, cleansing pads og en lækker håndcreme. Alt sammen med det formål at give dig en luksuriøs hår- og hudforkælelse.

Iroha Nature

Sleeping Face Mask

En lækker nat-ansigtsmaske, som er nærende og helt perfekt til at genopbygge hudens tekstur. Masken er lavet på cannabisfrøolie, som er ekstra nærende og beskyttende. Masken indeholder også C-vitamin og vitamin B5, der virker som en naturlig antioxidant mod aldring, forbedrer hudens lysstyrke og tekstur, samt beroliger irriteret hud. Masken indeholder ikke allergener og er 100% vegansk. Lad masken gøre arbejdet for dig imens du sover!

GLYNT

10 Seconds Smoothing Water

Gør dit hår lækkert på blot 10 sekunder! Ja, du læste rigtigt. Giv dit hår en effektiv og meget hurtig pleje med denne hårkur på blot 10 sekunder. En hurtigt og effektiv plejebehandling af dit hår, som giver håret en strålende glans, en silkeblød fornemmelse og en lækker smidighed. Hårkuren forsegler hårstrået og sikrer en synlig anti-frizz effekt.

GLOV

Natural Cleansing Pads

Undgå overforbrug af vatrondeller og brug disse 100% biologisk nedbrydeligt cellulose pads. Rens ansigtet på en naturlig måde ved hjælp af vand eller din foretrukne makeupfjerner. Disse pads fjerner blidt død hud, og giver dig en følelse af en lækker renset hud. Du kan bruge disse pads til at fjerne makeup, rense din hud og til at fjerne dine ansigtsmasker effektivt.

Symbiosis London

Radiance Enhancing Hand Spa Treatment

Oplev en tiltrængt og luksuriøs håndpleje med denne lækre håndcreme. Beriget med rose og mælkesyre arbejder den med at fjerne døde hudceller og urenheder, samt nærer din hud. Håndcremen arbejder effektivt mod tør hud, så du vil opleve smørbløde og glatte hænder. Oplev at få smuk, frisk og ungdommelig hud på dine hænder.

Zöe Ayla

Fiber Hair Brush

Giv dit hår ren kærlighed og undgå at slide på dit hår med denne lækre og skånsomme hårbørste. Børsten er vegansk og den ligger godt i hånden. Den er bæredygtig, smidig i bevægelsen og kan bruges til alle hårtyper. Den består af naturlige materialer fra hvedefibre, og har med sin halvbuede form et ergonomisk design. Børsten er designet til at fjerne sammenfiltringer og knuder i håret. Med coatede børstehår masseres hovedbunden og dit hår efterlades skinnende og sundt.

Synes du, at det ser spændende ud?

Så kick-start selvforkælelsen i dag – du fortjener det! 

Ingen binding – Gratis fragt