Bikini guide: woman, embrace yourself!

Vi har skrevet sommer i kalenderen, og det betyder også, at det varmere vejr nærmer sig – det betyder ofte en tur på stranden og dermed tid til at hoppe i bikinien! 😊

Vi kender det godt – man føler ikke helt, man står så skarpt, som man ønskede, og der er nok liiige 5 kg mere på sidebenene, end hvad der var meningen. Men uanset hvordan du ser ud, og om du har opnået, hvad der for dig er en drømmekrop, så husk på én ting: vi har ALLE en bikinikrop. Det eneste det kræver er, at du tager en bikini på! Det lyder måske lettere sagt end gjort, men vores pointe er simpel. Alle kvinder er forskellige, og har forskellige kroppe, og der er ikke en, der er bedre end andre.

Der er skabt en masse forventninger til, hvordan man bør se ud, ud fra alle modellerne man ser i reklamer og på Instagram, men det er ofte urealistiske mål. Vi kan jo ikke alle være 1.80 høj og have uendeligt lange ben – og hvorfor skulle 1.65 og kortere ben ikke også være godt nok?

Svaret: det er selvfølgelig godt nok! Og derfor har vi samlet 5 gode råd til, hvordan du højner dit selvværd, så du er klar til at tage din bikini på uanset højde og drøjde <3

  1.    Vend de negative tanker til positive

Det hjælper ikke at tænke, at du er for stor eller for tynd. Vend det om og tænk: ”jeg har en flot krop, og den er nøjagtig, som den skal være.” Så når du tænker negativt omkring din krop, så giv igen med en positiv tanke. Det er ikke sikkert, du tror på det til en start, men tænk det alligevel. Sig det også gerne højt. Det er en start på en positiv spiral, og det vil hjælpe dig til at få det bedre med din krop.

  1.       Fokusér på de ting du allerede er glad for

Vi har alle ting, som vi er mindre glade for. Det kan være, at vi ønsker os tyndere arme eller større bryster. Hvad end det er, så vælg i stedet at fokusere på det, som du allerede er tilfreds med. Måske har du ikke en helt flad mave, men til gengæld har du altid været ret glad for dine flotte ben. Tænk på dem i stedet! Det kan også være det modsatte scenarie, men det vigtige er, at du fokuserer på de dele, som du faktisk er rigtig glad for.

  1.    Sæt pris på helheden

Hella Joof er en klog kvinde, og hun har i sin bog ’Papmaché reglen’ lavet Rub-og-stub reglen, som egentlig går på, at hvis du gerne vil bytte noget med en anden, så forestil dig, at du måtte vælge én du skulle bytte ALT med:

”Vi må hver især vælge én, som vi bytter med. Rub og stub. Intelligens, udseende, økonomi, karriere, familie, ordblindhed og vaginisme. Og vedkommende får vores liv med alt, hvad dertil hører af knyster, læsebriller, børn og hunden og vores mand og haven og søde, gamle tante Bertha og alle vores sjove minder fra firserne (aj, måske ikke lige firserne, for dem, der var unge i firserne, kan formentlig ikke huske dem). Kort sagt hele pakken. Og nu skal du lige mærke efter, hvem du gerne vil bytte med. Hvem vil du gerne bytte med? Er der ikke nogen, du gerne vil bytte med? Mærk lige efter én gang til.”

Husk det når du gerne vil bytte lange ben med din veninde eller have hende den populære piges flotte krop: du er mere end kun din krop, og ville du virkelig bytte hele pakken, når det kommer til stykket?

  1.    Du besidder andre kvaliteter end din krop

I relation til ovenstående punkt, så husk at rose dig selv for alle de andre ting, du er god til. Nå ja, du har ikke verdens mest flade mave, men du er til gengæld virkelig dygtig til dit arbejde – og måske er det netop derfor, du ikke får brugt den sidste time i fitness. Du er måske en virkelig god mor, eller den mest omsorgsfulde veninde. Stil dig selv det her spørgsmål: Når du sidder og er 80 år, hvad vil du så gerne huskes for? Er det at du havde en flot krop eller at du havde nogle gode menneskelige kvaliteter?

  1.    Find en bikini der passer til din kropstype

Så er det blevet tid til at hoppe i bikinien! Og hvorfor ikke finde en, der passer lige nøjagtig til dig? Der findes et utal af bikinier, så find en der passer til din krop, og fremhæver de ting, du godt kan lide! Ligesom med almindeligt tøj, så kan man lige så godt vælge det tøj, der fremhæver alle ens gode sider. Så tag en veninde med – så kan I hjælpe hinanden med at fremhæve hinandens gode sider, uden nogen form for ønske om at bytte hverken lår eller arme.

Sidst, men ikke mindst: husk, at du er god nok nøjagtig, som du er <3

Nicoline P.

Nicoline P.

Team Ladybox
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *