Able Skincare - Økologisk

Able Skincare deltager i programmet for springende kaniner og er for altid imod dyreforsøg. Able Skincare overholder en ren standard for skønhed, som man vil se i deres kollektioner.

Om brandet

Able Skincare har skabt en ny standard for skønhed, en som de kalder “ren”. Her defineres ‘Ren’ som et ”ikke-giftigt” produkt, som er fremstillet uden en lang, men stadigt udviklende liste af ingredienser forbundet med sundhedsskadelige virkninger. I deres produkter findes ingredienserne i biokompatible polymerer, hvilket betyder, at de kan målrette sig specifikke celler og kun frigive aktive ingredienser, hvor de er nødvendige. Det giver yderst effektive resultater, der får dig til at føle og se yngre ud.

Glycolic Acid Molecular Boost Eye Serum

Med den her unikke øjenserum, kan du reducere hævelser, tørhed og mørke rander omkring dine øjne. Den indeholder glykol- og hyaluronsyre, som hjælper med at fugte huden og udglatte fine linjer og rynker. Samtidig arbejder mineralet mica med at reflektere lys fra huden, så man får en mere strålende hudfarve.

Effektive plejeprodukter

Økologisk

Grusomhedsfri

Vegansk

Avanceret droneteknologi

Vidste du...