Irina The Diva - 100% Vegansk

Alle Irinas produkter er veganske og uden parfume, som har til formål at give dig et glamourøst og fantastisk look. Hendes makeup serie har fokus på holdbarhed til travle hverdage, hvor makeuppen skal holde hele dagen, uden at farven og makeuppen aftager. Samtidig har et fokus også været, at det skal være forholdsvis let at påføre. Hun er selv en boss-lady, og derfor er produkterne også egnet til, at de kan tages med og påføres på farten.

Om brandet

Irina Olsen også kendt som Irina The Diva, er influencer og selvstændig iværksætter kvinde, som står bag denne skønne makeup serie. Hun har skabt et brand på de sociale platforme, hvor hun deler ud af sin hverdag, sine beauty obsessions og italesætter emner der kan være svære at snakke om. 

Flirty Eyeliner

En sort eyeliner, som er vandfast, smudgeproof og sweatproof samtidig er den vegansk og parfumefri. Den tværes ikke ud eller smitter af, og den er utrolig nem at påføre.

Glamgoals Mascara

Glamgoals mascara er en vandfast, med en lille og smal børste, som kan fange selv de mindste vipper inde ved øjet. Få det helt rigtige #GLAMGOALS look.

Veganske produkter

Innovation

Parfumefri produkter

Vegansk

Vidste du...