Guide: Brows on Fleek

I løbet af de sidste lange stykke tid er det blevet en sand skønhedsdille, at få sine øjenbryn velplejet og stylet til helt nye højder! Fyldige og buskede bryn er i den grad trendy, og har været moden i et længere stykke tid, og de skal selvfølgelig styles! Når dine øjenbryn er on-fleek, gør det en kæmpe forskel for dit ansigt. Og særligt også hvis du lægger en flot make-up, kan det gøre meget for dit look!

Vi kommer her med lidt tips og tricks til hvordan du kan få brows-on-fleek også som nybegynder!👊

Guide: Brows on Fleek

1. Lad dine bryn vokse ud

Da buskede og fyldige øjenbryn har været og stadigvæk er ret trendy, er et godt tip, at lade dine øjenbryn vokse naturligt ud så meget som muligt, inden du gør andet ved dine bryn.

2. Brug et øjenbrynsserum

Hvis du har haft tålmodigheden til at lade dine øjenbryn vokse i et par ugers-tid, er det helt perfekt! Men du kan også fremskynde processen ved, at påføre et øjenbrynsserum, som kan hjælpe med at gøre dine øjenbryn tykkere, mere buskede og dristigere! 

 

Hvis du påfører vores Pro Eyelash & Brow Serum 2 gange dagligt, vil du opleve at dine øjenbryn vokser hurtigere, bliver stærkere og hårene længere! og som en bonus kan du også bruge denne serum til dine øjenvipper, så du også kan få længere og flottere øjenvipper!

Win-Win hvis du spørger os!

Du kan også bruge vores Growth Serum Brows til at style dine øjenbryn.

3. Trim dine øjenbryn

Hvis dine øjenbryn er meget buskede og tykke efter din serum, og du tænker det lige er i overkanten, så kan du sagtens lige trimme dine bryn lidt og forme dem. Brug en spoolie brush til at redde dem igennem, og grib så dit pincet og trim dine bryn ind til den form du ønsker. 🤗

4. Style dine bryn

Det er på mode med meget flotte og fyldige øjenbryn, og måden du kan style dine bryn på, så de ser ekstra flotte og fyldige ud er ved at bruge en Brow Gel eller Brow Styling Soap.

Med vores nyeste medlem af Ladybox-familien Brow Lift Lamination Gel fra GOSH, i decemberboksen 2022 kan du tage dine øjenbryn til helt nye højder! 

Step-by-step-Guide:

Step 1: Start med at børste hårene igennem og opad med brynbørsten (i låget).

Step 2: Påfør din Brow Gel så alle dine brynhår er dækket.

Step 3: Brug brynbørsten (i låget) til at “laminere” brynet og rede hårene opad, så de udglattes og sætter sig fast på huden.

Step 4: Afslut med at style brynet.

Step 5: Du kan også herefter plukke brynet efter behov

Du kan også få inspiration og se hvordan du gør i vores how-to video her.

5. Brug concealer

Nu sidder dine bryn on-fleek! og du kan som det sidste finish give dine øjenbryn lidt farve, hvis du foretrækker det og så kan du markere og forme dine bryn flot med concealer

Brug lidt concealer under og over dine øjenbryn. Det giver nemlig mulighed for at rette eventuelle fejl, du måtte have lavet, og det gøre hele udseendet mere rent og flot. Man bliver faktisk overrasket over hvor flot det også kan blive, og hvilken forskel det rent faktisk gør, lige at påføre lidt concealer. 

Du kan finde vores concealere her og tilpasse dit look lige som du ønsker det!🤩

Vi håber du fik lidt inspiration til hvordan du kan style dine øjenbryn, og blev klogere på nogle gode teknikker. Brynene er med til at markere og definere vores ansigt, så det er ret lækkert hvis øjenbrynene bare spiller! Lad os vide hvad du ellers godt kunne bruge en guide til, så tryller vi gerne et indlæg mere!

Husk at du altid er velkommen til at kontakte os på kontakt@theladybox.dk hvis du har ønsker om emner eller andet vi skal skrive om her på bloggen, eller hvis du blot har spørgsmål🤗

Astrid

Astrid

Team Ladybox, Redaktionen

Skriv et svar