Club Ladybox

Ekstra forkælelse til dig


Club Ladybox er skabt for at give dig flest mulige fordele. Med Ladybox kundeklub får du adgang til særlige medlemstilbud, tilkøb af produkter til din Ladybox og masser af inspiration. 

I Club Ladybox har vi derudover et point system, hvor pointene kan bruges til at få ekstra rabat på produkter i Ladyshoppen. 

Club Ladybox er eksklusivt for medlemmer af Ladybox abonnementet.

Dine fordele

  1. Du kan lave ‘add ons’ til din boks i ladyshoppen
  2. Du modtager specielle tilbud, tips og anbefalinger
  3. Du kan bruge dine Ladypoint til at få ekstra rabat på produkter
  4. Du hører om alle de spændende nyheder før alle andre
  5. Du får lov at deltage i konkurrencer om lækre præmier
  6. Du får tildelt et medlemsniveau (se mere nedenfor) og får unikke fordele på hvert niveau 

Medlemsniveauer

I Ladybox vil vi belønne vores skønne medlemmer – derfor har vi lanceret Club Ladybox Medlemsniveauer, hvilket giver dig endnu flere nye lækre fordele som medlem 😍

Der findes i alt fire niveauer: 

1) Basis: Som nyt medlemstarter du på Basis niveau
2) Bronze: Efter 3 måneder hos os stiger du til Bronze niveau
3) Sølv: Efter 6 måneder hos os stiger du til Sølv niveau
4) Guld: Efter 12 måneder hos os stiger du til Guld niveau

På hvert niveau vil man som medlem få en række eksklusive fordele. Alle nye medlemmer starter som Basis medlemmer, og jo længere tid man er medlem, jo højere i niveau stiger man (og jo højere niveau jo flere fordele).

Fordelene kan både være ekstra mange point, lodtrækninger om lækre præmier, konkurrencer i hver medlemsgruppe hemmelige og ‘gemte’ gaver i nogle medlemmers ladyboxe, store rabatter o.l.  

Du vil løbende få mails med dine fordele på dit specifikke medlemsniveau ❤️

Ladyshoppen

De Ladypoint som du optjener på theladybox.dk, kan du bruge i Ladyshoppen. Her kan du tilvælge produkter til din næste Ladybox og bestille tidligere Ladyboxe.

Der er masser af skønne produkter inden for hud- og hårpleje, snacks, make-up og interiør, som du kan tilvælge til favorable priser. Du kan frit vælge mellem de forskellige produkter, og forkæle dig selv eller en du holder af med et fantastisk produkt.

Sådan optjener du dine Ladypoints

Du optjener point ved at: – Opnå et højere medlemsniveau – Via forskellige events og kampagner, som kommunikeres ud til medlemmer af Ladybox. – Give en os en anmeldelse på Trustpilot og skrive en mail om dette til [email protected] (100 point) – Købe produkter i tilkøbsshoppen

Køber du produkter i shoppen, vil du modtage 0,2 point for hver gang, du bruger 1 kr. 

For at se, hvor mange Ladypoint du har optjent, skal du logge ind på din profil via theladybox.dk. Vi kan ikke efterregistrere point. 

Det er Ladypoints værd

Hos Ladybox er 1 point 0,2 kr. 

Eksempel: Har du 100 point vil disse være 20 kr. værd i Ladyshoppen.


Det med småt
Alle Ladypoint er personlige og kan derfor ikke deles med andre, eller overføres til andres konto. Dine Ladypoints vil udløbe efter 1 år.

Hvis du ikke har et aktivt Ladybox abonnement kan du desværre ikke optjene point eller få adgang til de særlige Club Ladybox fordele.