Den perfekte aftenrutine

November måned kan altså noget helt særligt med hyggelige stunder og efterårsvejret, som rusker udenfor. Efterårsvejret er bare også hård ved vores hud, blæst og kulde går bare ikke hånd i hånd med en hydreret og fugtet hud, med mindre man sørger for nogle gode rutiner. 

 

I ugens indlæg har vi i Ladybox derfor fokus på, at give jer en hyggelig og effektiv aftenrutine.

Step 1: Forbered dig på en god nats søvn

Der er virkelig ikke noget bedre end en kop te eller varm kakao, som kan gøre dig afslappet i din krop. Det kan være godt lige at varme kroppen op, og få tankerne og kroppen ned i gear inden man lægger sig under dynen.

Step 2: Rens din hud

Sørg for at få renset din hud, så du får renset din makeup og dagens skidt og snavs af. Så er din hud nemlig klar til at modtage de plejende og genopbyggende ingredienser fra dine plejeprodukter. Til at rense din hud kan du bruge en Micellar Solution Makeup Remover fra PAESE eller Eye & Makeup Remover fra Cossy. De har nemlig begge nogle gode egenskaber i at rense din hud, og samtidig også give fugt til din hud.

Step 3: Friske øjne

Efter en lang dag er øjnene trætte, og derfor kræver huden i øjenområdet lidt ekstra pleje. Brug et produkt specifikt til det sarte øjenområde, som kan arbejde om natten med at mindske hævelser og fine linjer.

Brug Tightening & Resplendent Eye Mask fra Symbiosis eller 3-1 Glycolic Acid Molecular Boost Eye Serum fra Able Skincare.

Step 4: Genopbyg & Foryng

Serum er altså et must i aftenrutinen, fordi et serum går dybere ind i hudens lag. Inden du påfører din natcreme, så skal du altså finde dig en effektiv og alders-kontrollerende serum, som kan hjælpe med at genopbygge og fugte huden. Brug Eight-hour Anti-Oxidising & Retexturing Hyaluronic Facial Serum fra Avant skincare, som har fokus på at beskytte og trænge dybt ind i huden. Den har et højt indhold af hyaluronsyre, som reducerer fine linjer og rynker, samt opstrammer huden. Eller du kan benytte en Hyaluron Serum fra Lantz Copenhagen, som intensivt fugter og booster huden for at reducere fine linjer og rynker.

 

 

Tip: Brug gerne en Gua Sha sten til at øge hudens elasticitet og reducere aldringstegn, enten inden eller efter du har påført din serum.

 

Step 5: Natcreme

Påfør nu din foretrukne natcreme, som sørger for at du vågner op med den smukkeste hud! Brug Deluxe Hyaluronic Acid Vivifying Face & Eye Night Cream fra Avant Skincare eller Repair Microbiome Night Creme fra SKØN Skincare.

Step 6: Luk helt ned

For at få den mest optimale søvn, så luk helt ned for alle skærmene, og gerne 30 minutter inden du skal sove. Læs i stedet en god bog eller snak med din partner om alt det i ikke nåede at snakke om ved aften bordet. 

 

Når du lægger hovedet på hovedpuden og lukker øjnene, kan en sovemaske altså også være et godt redskab, hvis du vil holde alt lys ude og få en god nats søvn.

Er du ikke til den lange aftenrutine?

Hvis du ikke har tiden eller tålmodigheden til at bruge både serum, creme osv. Så kan du også tage den ´hurtige´ rutine og bruge en nat ansigtsmaske. 

Med en nat ansigtsmaske, kan du hurtigt gå i seng uden at skulle andet end at rense din hud, påføre masken, og gå i seng. 

 

En maske arbejder med din hud i dybden, og sørger for at forbedre din hud natten over. Brug enten Sleeping Face Mask fra Iroha Nature eller A-vitamin Night Face Mask fra Cossy.

Tusind tak fordi du læste med til slut, det er vi meget glade for. Vi håber du er blevet lidt klogere på hvilken aften rutine, der kan fungere for dig, for at holde en sund og smuk hud. Husk at du altid kan kontakte os på kontakt@theladybox.dk hvis du har nogle spørgsmål 😄

Amalie B.

Amalie B.

Team Ladybox, Redaktionen

Skriv et svar