Den perfekte morgenrutine

Har du også travlt om morgenen? Drømmer du om en lækker, ensartet og fugtmættet hud? Men prioriterer du også at sove liiidt længere, måske børnene larmer for meget eller en helt tredje ting, der gør, at du ikke prioriterer dig selv og din hud om morgenen? 

 

Med en enkel, nem og simpel rutine på bare 5 steps kan du gå dagen i møde med strålende smuk og fugtmættet hud, det kræver bare, at du er klar til at prioritere dig selv – slut med alle undskyldningerne!

Step 1: Tyvstart om aftenen

Det kan være rigtig godt at have en god aften rutine, fordi du gør din hud en kæmpe tjeneste ved at den plejes om natten. Og så vågner du om morgenen, hvor du allerede er ét skridt tættere på at gå dagen i møde med lækker hud! 

Derudover vil det også være fantastisk godt for din travle morgen, hvis du forbereder så meget du kan til næste dag. Det kan være dit tøj, du ligger klar (så skal du ikke bruge evigheder på at beslutte dig for outfittet). Det kan være, at du smører alle madpakker om aftenen fremfor at bruge tid på det om morgenen. De små ting, som du oftest stresser over, men som du muligvis godt kan forberede om aftenen, burde du helt sikkert overveje at gøre til en vane at få gjort aften inden.

Step 2: Clean Skin

Når du vågner kan du starte med at fugte dit ansigt med lunkent vand, og ikke varmt vand, da det kan irritere huden – Kender du din hudtype?

Herefter kan du med fordel benytte dig af et renseprodukt, til at fjerne diverse snavs og urenheder, men stadig holde på fugten i huden.

Ladybox anbefaler 3 produkter:

  1. Cleansing Micellar Water.

  2. H2O Purifying Cleansing micellar solution 

  3. Cleansing cream face wash.

Step 3: Grib din bedste ven

Hvis serum ikke er din bedste ven, så lad den blive det. Forkæl din hud med en fugtserum om morgenen, fordi en fugtmættet hud har nemlig en smuk glød, ensartet overflade og de fine linjer syner mindre.

Påfør derfor en serum, der er udviklet til at gennemfugte din hud. Du kan med fordel bruge Hydrator Serum fra Kyst Care, Light Up Anti Spots Serum fra oOlution eller et af vores mest populære serum-produkter Eight-hour Anti-Oxidising & Retexturing Hyaluronic Facial Serum fra Avant Skincare.

Step 4: Fugt, fugt og mere fugt

Efterfulgt af en god serum, skal du have fat i din yndlings dagcreme. Sørg gerne for at vælge et hudplejeprodukt, som indeholder en masse antioxidanter, for at sikre den bedste pleje og samtidig er med til at genoprette hudens tekstur og beskyttelse. Vi kan anbefale Organic Glow Up Face Moisturizer fra oOlution, Repair Microbiome Day Creme fra SKØN eller Pro-Intense Hyaluronic Acid Illuminating Day Creme fra avant. Hvis du har intentioner om at påføre foundation eller andet makeup, så vent lige et par minutter (det passer med at du kan børste tænder i mellemtiden), da dagcremen lige skal have lov at trænge ind.

Bonus: Hvis det skal gå rigtig stærkt om morgenen, kan du med fordel bruge BB C´est Magic fra 

L´Oréal, da den fugter din hud i op til 24 timer, samtidig med at den indeholder farveskiftende pigmenter, som blender sig ind i din hudtone, så slipper du for både creme og foundation og sparer altså lidt tid her. Vi har flere varianter du kan finde her.

Step 5: Spis morgenmad

Det er virkelig vigtigt, at du kan gå ud af døren på mættet mave, fordi du har brug for energi til dagen. En god nærende morgenmad gør, at du er mindre træt, bedre kan koncentrere dig og faktisk også bliver mere kreativ. 

Ooog måske det kan være en idé at gøre det til en god vane at drikke et glas vand, så holder du din krop hydreret – det har huden brug for!

Bonus: Hvis du spiser morgenmad, kan du også bedre holde din vægt. Du slipper nemlig for de små ædeflip i løbet af dagen (de små ædeflip kan hurtigt være usunde snacks – vi har alle været der), når du er ved at gå kold af sult. 

 

Lady-Tip: Hvis du ikke har lyst til at spise noget, så prøv at lær dig selv at spise noget. Du kan starte med at spise noget let – en banan, noget yoghurt eller en smoothie. Det glider nemlig hurtigt ned, og så kan du stille arbejde dig over mod noget mere mættende.

Det var vores bud på 5 steps til en god og nem morgenrutine, som kan gøre din start på dagen god. Vi håber du fik lidt inspiration til at kunne opdatere beauty- og huplejerutinen med helt nye og kendte produkter! Lad os vide hvad du ellers godt kunne bruge en guide til, så tryller vi gerne et indlæg mere!

Husk, at du altid er velkommen til at kontakte os på kontakt@theladybox.dk, hvis du har ønsker om emner eller andet vi skal skrive om her på bloggen, eller hvis du blot har spørgsmål😁

Amalie

Amalie

Team Ladybox, Redaktionen

Skriv et svar