Derfor kan du drikke kaffe med god samvittighed

Stempel, filter, pulver eller kapsel? Sort, med mælk, fløde eller sukker? Ja, vi taler selvfølgelig om kaffe. Den mørke drik, som vi danskere har taget til os med kyshånd – og det er der heller ikke noget at sige til!

Når det kommer til kaffe, er der stort set noget for enhver smag… og vi diskriminerer ikke. Tværtimod er vi så begejstrerede for den fantastiske drik, at vi har fundet seks  gode grunde til at du skal begynde at drikke kaffe eller tage en ekstra kop til morgenbrødet

 1. Forbedrer energiniveauet
  Kaffe indeholder koffein, som øger dit energiniveau og sætter gang i kredsløbet. Så hvis du også (som alle os andre) er træt om morgenen,  kan du kickstarte din dag med den herlige drik.
 2. Kaffe er vand i forklædning
  Vi har brug for vand… og hvis du (som de fleste) glemmer at drikke den anbefalede mængde på halvanden til to liter, kan du få tilført noget af dit væskeindtag via kaffe. Den vanddrivende effekt i kaffe er meget lille, så du kan sagtens begynde at tælle kaffen med i regnskabet.
 3. Gør dig klogere
  Det er bevist, at kaffe er med til at skærpe dine sanser og koncentration, hvilket kan være med til at øge dit vidensindtag og dermed gør dig klogere! Så hvis du læser til eksamen eller bare gerne vil blive lidt klogere på noget, kan du jo snildt snuppe en kop kaffe imens.
 1. Fyldt med næringsstoffer
  Kaffe indeholder flere forskellige næringsstoffer, som du har brug for, herunder magnesium, potassium og massere af antioxidanter. Så hjælp din krop og drik en kop!
 1. Mindsker risikoen for alvorlige sygdomme
  Det er blevet bevist, at indtagels af kaffe reducere risikoen for blandt andet type II diabetes, demens og Alzheimers. Så hvis du ikke er overbevist endnu, om at det er en god ide at begynde at drikke kaffe… ja, så bliver du det nok aldrig.
 1. Hjælper med at holde den slanke linje
  Kaffe koster stort set intet på kaloriekontoen (… vel og mærke, hvis du vælger den uden sukker og fløde!). Faktisk indeholder en kop kun 2 kalorier. Så du kan med god samvittighed nyde en kop… eller tre.

Så hvis du ikke allerede har taget en kop, så gør det nu – du har i hvert fald fået en masse gode grunde til at gøre det!

Camilla

Camilla

Ejer & Økonomiansvarlig
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *