Det skal du lave i Påsken

Det skal du lave i Påsken

[av_heading tag=’h2′ padding=’10’ heading=’Det skal du lave i Påsken’ color=” style=’blockquote modern-quote modern-centered’ custom_font=” size=” subheading_active=” subheading_size=’15’ custom_class=”][/av_heading]

[av_image src=’https://theladybox.dk/wp-content/uploads/2019/04/Skærmbillede-2019-04-14-kl.-21.01.00.png’ attachment=’4598′ attachment_size=’full’ align=’center’ styling=” hover=” target=” caption=” font_size=” appearance=” overlay_opacity=’0.4′ overlay_color=’#000000′ overlay_text_color=’#ffffff’ animation=’no-animation’][/av_image]

[av_textblock size=’14’ font_color=” color=”]
Den længe ventede påskeferie er lige rundt om hjørnet, og det betyder selvfølgelig, at det er tid til at slappe af og hygge med familie og venner. For at I kan nyde Påsken i fulde drag, har vi samlet nogle forslag til, hvad I kan tage jer til nedenfor.

 1. Tag på Picnic
  Foråret er i fuld gang, og det er endelig blevet tid til at fylde kurven med lækkerier og tage et smut i skoven eller parken. Så når vejret er til det, så tag familien eller vennerne med og lav et hyggeligt arrangement med god mad og sjove spil.
 1. Læs en bog
  Har du stadig ikke åbnet bogen, du fik i julegave forrige år? Så har du muligheden for at tage hul på den nu. Der er intet som at hygge med en bog på et tæppe udenfor eller under dynen, hvis vejret ikke er til det. Så skynd dig forbi biblioteket og lån en bog efter din smag.
 1. Påskefrokost
  Frokost er lækkert… men påskefrokost er altså en skala for sig. Påskemad i lange baner, glade mennesker og hygge, når det er bedst. Så hold en påskefrokost med dine veninder eller familien, så I kan hygge sammen.
 1. Se familien
  Er hverdagen travl? Og er det ved at være en sjældenhed, at du tager dig tid til familien? Så har du chancen nu! Hyg med de gamle og se en god film – det vil de og du selv helt sikkert sætte pris på.
 2. Spis en is
  Når solen titter frem, er is ofte svaret på de fleste spørgsmål. Så hvis vejret er dejligt en af påskedagene, så tag vennerne i hånden og køb en lækker is, hvad enten det er sodavands-, mælke- eller flødeversionen.
 3. Tag i Zoo
  Det er sandsynligvis længe siden, du sidst var i Zoologiske Have. Så hvorfor ikke benytte ferien til at tage et smut ind og se de mange dyr? At se på dyr er nemlig langt fra kun for børn – det er mindst lige så sjovt og spændende for voksne!

[/av_textblock]

[av_one_third first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=” mobile_display=”]
[av_team_member name=’Camilla B.’ job=’Ejer & Økonomiansvarlig’ src=’https://theladybox.dk/wp-content/uploads/2019/02/Skærmbillede-2019-02-13-kl.-10.03.45.png’ attachment=’2175′ attachment_size=’full’ description=” font_color=” custom_title=” custom_content=”]
[/av_one_third]

[av_comments_list]

Skriv et svar