'Embrace' boksen

Med september boksen ´Embrace Yourself´ byder vi efteråret velkommen, med hele 6 full size produkter. Sommeren er forbi, og efteråret kommer snigende. I månedens boks giver vi dig en sand selvforkælelse, hvor fokus er på at omfavne sig selv og sin krop, og bare være i nuet. 

 ‘Embrace Yourself’ boksen har en værdi 979 kr. ❤️

Ingen binding – Gratis fragt

Månedens produkter

I ‘Embrace Yourself’ boksen vil du finde lækre produkter fra MUDMASKY, Figs & Rouge, Terre de Mars, Pure & Care, Eace Gum og enten Athletic Skincare, Gosh eller Youth Lab. Herunder en luksuriøs ansigtsmaske, skærmbeskyttende ansigtsdråber, en lækker shampoo, en deo og tyggegummi. Månedens valg bestod mellem en lækker body cream, en øjenskygge eller en lækker scrub & maske. Alt sammen med det formål, at give dig en luksuriøs og velfortjent selvforkælelse, så du kan omfavne dig selv og din krop.

Figs & Rouge

Fortify Blue Light-beskyttelses dråber

Vidste du at din hud bliver påvirket af lyset fra skærmen? Frygt ej! For disse Fortify Blue Light-beskyttelses dråber hjælper med at beskytte og styrke din hud mod ældningstegn. En helt unik niacinamid- og hyaluronsyre formel, som er udviklet til at vedligeholde, styrke og glatte din hudtone. Disse dråber giver din hud egenskaberne til at modstå negative virkninger fra alt skærmforbruget. Dråberne er beriget med hindbærblade, abrikos og citronmelisse ekstrakter, som alle bidrager til at fugte og beskytte din hud.

MUDMASKY

Vitamin-A Booster Blue Clay Mask

En lækker parfumefri lermaske, som er formuleret med en blanding af blomster, frugter og ler af 1. klasse. Den ler, som der er brugt, anses for at være det reneste, der findes. Ansigtsmasken forfiner og opstrammer porerne. Den booster din hud med en høj dosis naturligt A-vitamin, hvilket huden godt kan bruge efter alle badeturene i løbet af sommeren. Din hud vil se mere glat og klar ud til efterårets indtræden.

Pure & Care

Crystal Deo Stick

Deodoranten består af en 100% naturlig Alun krystal, der bekæmper bakterier og dårlig lugt. Den forhindrer sved og kropslugt i op til 24 timer uden at tilstoppe dine porer. Den er desuden lugtfri, og efterlader ingen pletter på tøjet. Deodoranten er uden parfume, alkohol og aluminiumchlorid, og er derfor sikker til daglig brug. Alun Krystal deo er lugtfri, og er velegnet til både kvinder og mænd.

Terre de Mars

Nourishing Shampoo

Efter sommerens sol, varme og saltvand, har håret brug for pleje! Denne shampoo hydrerer og reparerer håret med dens unikke kombination af aloe vera, kaffeekstrakt, rosmarinblade og mandelprotein. Den renser blidt hovedbunden for snavs og efterlader håret blødt og let, og giver håret mulighed for at genvinde sin smidighed. Shampooen kan bruges til alle hårtyper, da den opfrisker og giver en lækker smidighed til håret.

eace

Healthy Teeth Tyggegummi

Få frisk ånde og sunde tænder med tyggegummiet fra eace, der indeholder fluorid samt grøn te ekstrakt. Flourid bidrager til at vedligeholde mineraliseringen af tænderne og sikrer god mundhygiejne, mens catechiner fra grøn te ekstrakten reducerer dårlig ånde. Tyggegummiet har en dejlig smag af eucalyptus og mint, og er uden sukker, gluten eller laktose. Mød dagen med fantastisk frisk ånde!

GOSH

Matt Duo Eye Shadow

Få et lækkert look med Sea Salt Hair Spray! Denne saltvandsspray er rig på E-vitamin og naturligt havsalt, som absorberer fedt og giver flot volumen. Du får følelsen af lige at have været en tur på stranden, og får samtidig en mat finish.

Saltvandssprayen kan både bruges i tørt og vådt hår. Ryst flasken og spray i hele håret.

Synes du, at det ser spændende ud?

Så kick-start selvforkælelsen i dag – du fortjener det! 

Ingen binding – Gratis fragt