Sendes frem til og med 12/10/2021

'Extended Summer' boksen

Sommeren er ved at være ovre, og efteråret står derfor lige for døren. Men vi elsker sommer, og derfor vil vi gøre, alt hvad vi kan for at forlænge den lidt endnu. Derfor får du med Extended Summer boksen lækre produkter, der giver dig skønne sommer-vibes med ind i efteråret! 

‘Extended Summer’ har en værdi af 711 kr. ❤️

Ingen binding – Gratis fragt

Månedens produkter

I ‘Extended Summer’ boksen vil du finde lækre produkter fra Emma Hardie, Beni Durrer, Luvin, Valquer, Pierre René og Nutisal, herunder en uimodståelig ansigtsolie, en abrikosfarvet øjenskygge og en saltvandsspray, der giver naturlige bølger og tekstur til dit hår – sommerforlængende produkter? Ja tak!

Emma Hardie 

Brilliance Face Oil

Ovenpå sommeren sol døjer de fleste med tør og dehydreret hud! Det er derfor vigtigt med den rette ansigtspleje, som kan give din hud fugt og næring, så den kommer på rette køl igen – og her er Brilliance Face Oil fra Emma Hardie lige sagen! Denne ansigtsolie er fyldt med nærende ingredienser i en let oliesammensætning, der plejer, fugter og udglatter huden. Olien trænger let ind i huden og forbedrer den udstråling og elasticitet. Olien giver din hud en ekstra sommerglød, så brug den til hverdag og forlæng sommeren allerede nu!

Brug få dråber på renset hud og før brug af dag-/natcreme, og massér forsigtigt ind. Ansigtsolien passer til alle hudtyper. 

Beni Durrer

Abrikos Øjenskygge

Denne fantastisk øjenskygge fra Beni Durrer er virkelig et must-have til at forlænge sommeren. Øjenskyggen er højpigmenteret, langtidsholdbar og så smuldrer den ikke. Øjenskyggen har en fantastisk frisk, men afdæmpet abrikosfarve, som vil give dig dine øjne den smukkeste glød. Det perfekte produkt til at forsætte sommer-viben.

Brug øjenskyggen alene eller kombiner med andre farver for at opnå det perfekte look. Påfør med din nye øjenskygge-børste fra Pierre René eller en anden pensel. 

Pierre René

Øjenskyggebørste

Det rette udstyr er vigtigt, hvis du vil lægge en flot øjenmakeup. Eksempelvis skal du, for at kunne lægge din øjenskygge fra Beni Durrer,  selvfølgelig også have en god øjenskyggebørste – og bare rolig… vi har din ryg! I ‘Extended Summer’ boksen finder du nemlig også den perfekte øjenskyggebørste fra Pierre René. Du kan med lethed både påføre og blende din øjenskygge med den skønne børste. Børstehovedet har en form, der gør den perfekt som allround makeup-børste. 

Luvin

Sea Salt Hair Spray

Få et lækkert look med Sea Salt Hair Spray! Denne saltvandsspray er rig på E-vitamin og naturligt havsalt, som absorberer fedt og giver flot volumen.

Du får følelsen af lige at have været en tur på stranden, og får samtidig en mat finish. 

Saltvandssprayen kan både bruges i tørt og vådt hår. Ryst flasken og spray i hele håret.

Valquer

Michellar Water Bar

Bæredygtighed? Ja tak! Denne zero-waste micellar water bar fra Valquer er spot on, hvis du ønsker at få mere bæredygtige og miljøvenlige produkter ind i dine rutiner. Michellar baren renser mildt, toner og nærer huden. Baren består af fast micellar vand med fugtgivende ingredienser, som efterlader din hud smidig og glat efter brug. Indholdet af sheasmør er desuden med til  beskytte din hud imod tørhed forårsaget af solen samt de skadelige virkninger, der kan komme af kulde.

Skyl ansigtet, fugt baren og gnid rundt i ansigtet i cirkulære bevægelser. Rens ansigtet med vand efter brug af baren. 

Nutisal

Mozzarella & Pesto

Er du klar til noget lækkert og helt nyt til ganen? Det er vi i hvert fald! Vi har været spændte på at introducere denne helt nye variant af Nutisal, nemlig Mozzarella & Pesto. En helt unik, men uimodståelig smagskombination – tørristede cashewnødder krydret med mozzarella og pesto. En fantastisk blanding, der får munden til at løbe i vand.

Nøddeposen fungerer perfekt til at stille den lille sult derhjemme eller som en snack, der kan tages med på farten. 

Synes du, at det ser spændende ud?

Så kick-start selvforkælelsen i dag – du fortjener det! 

Ingen binding – Gratis fragt