FAQ om Ladybox

Oftest stillede spørgsmål

Ladybox er en månedlig beautyboks fyldt med lækre produkter til at forkæle dig. Ladyboxen kan indeholde produkter inden for en bred vifte af kategorier, herunder hud- og hårpleje, makeup, snacks og accessories. Boksen vil altid have en værdi på mindst 550 kr.

Ladybox koster 199 kr. om måneden. Der er ingen skjulte gebyrer, gratis oprettelse, ingen binding og gratis fragt til enten pakkeshop eller direkte til din adresse.

Ja, du vil til hver en tid kunne opsige dit medlemskab hos Ladybox (selvom vi ville blive ked af det). I Ladybox har vi ingen binding, da det strider imod vores værdier at binde vores medlemmer til noget som helst, så har du lyst til at opsige eller tage en pause, vil du altid kunne det her. Grundet vores tekniske setup, kan afmeldelsen desværre ikke foregå på en mobil, men skal gøres via en computer.

Ved afmelding af dit Ladybox medlemskab mister du alle opnåede fordele, herunder point, op til 80% besparelse på beauty, hud- og hårpleje mv., adgang til niveau fordele o.l.

Du vil fra den dag du afmelder dit medlemskab, ikke længere blive trukket for flere Ladyboxe. Den sidste Ladybox du modtager, vil derfor være den, du senest har betalt for inden din opsigelse. 

Du vil til hver en tid kunne genindmelde dig i Ladybox familien – det eneste du skal gøre er at logge ind på din profil og trykke ‘bliv medlem’ på forsiden.

  1. Du bestiller din Ladybox via hjemmesiden.
  2. Vi bekræfter din bestilling og sender inden længe din første Ladybox.
  3. Du modtager Ladyboxen og er velkommen til at give os feedback på den ved at skrive til os på Facebook, Instagram eller via [email protected]

Som Ladybox medlem kan du tilpasse din boks med lækre tilkøbsprodukter. Tilkøbene sendes gratis med i din månedlige Ladybox, og vi har sørget for, at du får de bedste priser på produkterne.

Hvis du bestiller tilkøb med fragtmetoden “Modtag i din næste boks (bestil inden den 12. i måneden)”, så vil dine tilkøb blive sendt med din næste ladybox, og dette er gratis efter 30 dage, når du opnår Ladybox Plus medlemskab. Din første boks vil dog ikke kunne indeholde tilkøb, da den sendes med det samme. 

Bemærk, at hvis du får leveret din Ladybox med DAO Hjemmelevering, og du en måned har lavet tilkøb, der gør, at din forsendelse overstiger DAO’s grænse for, hvor stor en hjemmeleveringspakke må være, så vil din Ladybox med tilkøbene blive leveret til en DAO pakkeshop. 

Hver måned laver Team Ladybox “How-To” videoer, så du kan se, hvordan du bruger produkterne i boksen.

Disse kan du finde via din profil, når du logger ind på “Min Konto” eller på Ladybox’ YouTube kanal

Spørgsmål om indholdet

I Ladybox bestræber vi os på at være en miljømæssigt ansvarlig virksomhed, og derfor er miljøvenlige og økologiske produkter noget, vi har med i overvejelserne, når vi finder produkterne til vores månedlige Ladybox.

Vi kan dog desværre ikke love, at vi udelukkende leverer miljøvenlige og økologiske produkter i vores Ladybox.

Du vil aldrig modtage produkter i din Ladybox, som er testet på dyr. I Ladybox overholder vi altid EU-lovgivningen samt alle danske regler – og disse regler forbyder konsekvent at teste på dyr. 

Vores mission er at forkæle så mange kvinder som muligt hver måned. Vi udvælger derfor produkterne omhyggeligt og med fokus på at sikre dig mest mulig forkælelse.

Dertil bliver alle Ladyboxe tilpasset sæsonen, hvilket bl.a. kan betyde at du får solcreme om sommeren og en lækker fugtgivende håndcreme om vinteren.

I Ladybox kan du vælge at udfylde en ‘Lady profil’, hvor du kan udfylde din hudtype, hårfarve og alder mv. Denne profil bruger vi til at tilpasse boksenes indhold, når vi har mulighed for det. Vi kan dog ikke love, at dette kan lade sig gøre hver gang.

Vi udvælger produkterne til Ladyboxen omhyggeligt for at sikre, at de passer til et bredt udsnit af alle fantastiske kvinder – uanset mørkt eller lyst hår, sensitiv eller normal hud, er 50 år eller i er i 20’erne. Hos Ladybox er selvforkælelse for alle og enhver – og vores mission!

Desværre har vi ikke på nuværende tidspunkt mulighed for at garantere, at Ladyboxen ikke indeholder specifikke produkter, brands eller ingredienser. Dog kan vi selvfølgelig love, at alle europæiske og danske regler og lovgivninger er overholdt.

Vi tager selvfølgelig din allergi meget seriøst, men kan ikke love dig, at vi kan tilbyde specielle allergivenlige Ladyboxe. Derfor vil vi selvfølgelig anbefale, at du grundigt tjekker produktets ingredienser, før du tester nye produkter.

Hvis du ikke har modtaget en flyer, er det desværre en fejl i pakningen af din boks, og det må vi først og fremmest beklage mange gange.

Du kan i stedet downloade flyeren online, når du logger ind på din profil: Klik her (Du kan udelukkende downloade flyeren, hvis du er medlem)

Vi er selvfølgelig rigtig kede af, hvis der mangler et produkt i din boks. Det er bestemt ikke meningen.

Du bedes skrive en mail til os på: [email protected], så undersøger vi selvfølgelig sagen hurtigst muligt og finder en løsning.
*(Husk at skrive den mailadresse, som dit abonnement er tilknyttet)

Øv, øv, øv. Det er vi selvfølgelig super kede af. Det kan desværre ske under fragten og det må vi beklage mange gange.

Du bedes skrive en mail til os på: [email protected], så undersøger vi selvfølgelig sagen hurtigst muligt og finder en løsning. Du må meget gerne vedhæfte et billede af det ødelagte produkt.

*(Husk at skrive den mailadresse, som dit abonnement er tilknyttet)

Spørgsmål om betaling, modtagelse og adresse

Du kan spore din ordre ved at gå ind på “Min konto” under “Min profil” og “Spor pakke” –> Eller bruge linket her

Vi trækker pengene på din konto, så snart du har tilmeldt dig Ladybox. Efterfølgende betaler du for dit månedlige Ladybox-abonnement til den 1. i den efterfølgende måned.

Bestilling fra 1. til 12. i måneden:

Har du lavet din første bestilling mellem den 1. og 12. i måneden, vil du blive trukket første gang med det samme. Herefter vil du blive trukket nogle dage efter i samme måned, således du også modtager indeværende måneds Ladybox. Derefter vil dit abonnement køre på normal vis, hvor du betaler til den 1. i hver måned.

Hvis er du blevet medlem fra den 1. til den 12. i måneden, vil du modtage to bokse den første måned af dit medlemskab. 

Du bliver trukket første gang med det samme, så du modtager den aktuelle boks først. Denne modtager du inden for få dage. Herefter vil du blive trukket nogle dage efter i samme måned, således du også modtager indeværende måneds Ladybox. Indeværende måneds Ladybox afsendes 15.-20. i hver måned.

Derefter vil dit abonnement køre på normal vis, hvor du betaler til den 1. i hver måned.

Indeværende måneds Ladybox bliver altid afsendt den 15.-20 i måneden, hvormed du oftest vil modtage den mellem den 16. og 23. i måneden.

Første ordre (1. til 12. i måneden):
Bestiller du mellem 1. og 12. i en måned, vil du modtage sidste måneds boks først (som bliver afsendt inden for få dage)*. Dernæst vil du modtage indeværende måneds Ladybox, der bliver afsendt den 15.-20. i måneden. Du vil derfor blive trukket 199 kr. på indmeldelsesdatoen samt igen nogle dage senere for den indeværende måneds boks.

Herefter kører dit abonnement på normal vis, hvor du betaler den 1. i hver måned, og vil modtage boksen efter den 15. i måneden.

*Så længe lager haves.

Første ordre (13. til 31. i måneden):

Bestiller du mellem den 13. og 31. i måneden, vil du modtage indeværende måneds Ladybox, som bliver afsendt inden for få dage efter din bestilling. Du vil derfor blive trukket 199 kr. på indmeldelsesdatoen, og igen den 1. i efterfølgende måned.

Herefter kører dit abonnement på normal vis, hvor du betaler den 1. i hver måned, og vil modtage boksen efter den 15. i måneden.

Ladyboxen bliver altid afsendt den 15.-20. i måneden. 

Er du nyt medlem får du tilsendt en boks med det samme. Bliver du medlem mellem 1. og 12. i måneden, vil du få tilsendt sidste måneds boks, som den første (så skal du ikke vente med at blive forkælet). Herefter får du tilsendt måneds boksen på normal vis den 15.-20. i måneden. 

Bliver du medlem i den resterende periode modtager du månedens boks som den første boks.

Du kan desuden tracke din boks ved at gå ind på “Min konto” under “Min profil” og “Spor pakke” –> Eller bruge linket her

På nuværende tidspunkt har vi mulighed for at sende Ladyboxe til alle de skønne mennesker, der er i Danmark og Sverige. Dog har vi planer om at udvide til andre lande – so stay tuned 😉 

Du kan altid skifte den adresse, som du får sendt din Ladybox til, og det samme gælder selvfølgelig til pakkeshop. Vi gør opmærksom på, at ændringer til din adresse skal foretages inden udgangen af forrige måned for at træde i kraft den efterfølgende måned. Får du leveret til pakkeshop, bedes du desuden kontakte os på [email protected], hvis du ønsker at skifte adresse.

Ja. Du kan ombestemme dig indenfor 14 dage. De 14 dage regnes fra den dag, du modtager din Ladybox.

Du kan læse mere her: https://theladybox.dk/handelsbetingelser

Kontakt vores kundeservice på [email protected], så kan vi guide dig.

Når du har returneret din boks, får du dine penge tilbage inden for 2-5 hverdage.

Når du bliver medlem hos Ladybox og betaler med MobilePay Subscriptions går der 48 timer, før MobilePay gennemfører din ordre. Det samme gælder, når dit medlemskab skal trækkes den 1. i hver måned. Her går der også 48 timer, før det endeligt går igennem.

Vi kan desværre hverken ændre på det, eller fremskynde det. Det er MobilePay’s eget system, som er udviklet af sikkerhedsmæssige årsager.

Andre spørgsmål

Ja, du kan altid ombestemme dig, så længe det er indenfor 14 dage. De 14 dage regnes fra den dag, du modtager din Ladybox.

Er du i tvivl om noget, kan du altid kontakte vores kundeservice på [email protected]  

  • Det er fantastisk at du vil udvide Ladybox-familien med et ekstra medlem. Derfor vil vi gerne give både dig og din veninde ekstra forkælelse. Når du inviterer en veninde, vil hun få 80 kr. rabat på sin første boks, og du får et gavekort på 100 kr. til Ladyshoppen.
  • For at invitere din veninde skal du logge ind på din profil og klikke på “Inviter veninde”. Herefter kopierer du din personlige rabatkode og sender til din veninde, som skal skrive den ind i rabatkodefeltet, når hun bestiller sin første boks.
  • Det er muligt at invitere op til 12 veninder om året.

Spørgsmål om samarbejder

Vi er super glade for, at du har interesse i at fremvise dine produkter via Ladyboxen. Vil du lave et samarbejde der vedrører hud- eller hårpleje, makeup, snacks eller andre livsstilsprodukter, er du mere end velkommen til at kontakte vores kollega, Camilla, på [email protected]

Har du mere end 10.000 følgere på Instagram eller YouTube, kan du få mulighed for at vise Ladyboxen frem på dine sociale medier og få kommision herfor. Alt du skal gøre er at tilmelde dig gratis til platformen Make Influence

Make Influence er en datadrevet marketing platform der connecter influencers og virksomheder. På platformen kan du finde Ladybox’s profil, hvor du kan anmode om at blive en del af en Ladybox-kampagne. Du får svar på din anmodning inden for 7 dage.

Ønsker du at blive affiliate partner for hos og modtage kommission af de ordrer, som dine brugere skaber ved køb af et abonnement hos Ladybox? Så kan du tilmelde dit website helt uforpligtende hos Partner-Ads her: https://www.partner-ads.com/dk/

Du vil modtage en bekræftelses-email med dine detaljer, hvorefter du logger ind på systemet, hvor du kan hente diverse Ladybox-bannere i forskellige formater.

Som affiliate-partner hos Partner-Ads har du fuld adgang til statistik, og du får din kommission udbetalt hver måned.

Jeg har ikke fået svar på mit spørgsmål

Vi står altid klar til at hjælpe dig med at få svar på dine spørgsmål.

Du er altid velkommen til at kontakte os på [email protected] eller på telefon +45 69 16 69 73 (mandag, onsdag og torsdag kl. 10-12), så står vi klar til at hjælpe dig