Find svar på dine spørgsmål om LADYBOX

LADYBOX er en månedlig livsstilsboks fyldt med lækre produkter til at forkæle dig. Ladyboxen kan indeholde produkter inden for en bred vifte af kategorier, herunder hud- og hårpleje, snacks, interiør og make-up. Boksen vil altid have en værdi på mindst 500 kr.

Ladyboxen koster 179 kr. om måneden. Der er ingen skjulte gebyrer, gratis oprettelse og fri fragt til enten pakkeshop eller hjem til.

Vores mission er at forkæle så mange kvinder som muligt hver måned. Vi udvælger derfor produkterne omhyggeligt og med fokus på at sikre dig mest mulig forkælelse.

Dertil bliver alle Ladyboxe tilpasset sæsonen, hvilket bl.a. kan betyde at du får solcreme om sommeren og en lækker fugtgivende håndcreme om vinteren.

Indeværende måneds Ladybox bliver altid afsendt den 15.-17 i måneden, hvormed du oftest vil modtage den mellem den 16. og 23. i måneden.

Første ordre (1. til 11. i måneden):
Bestiller du mellem 1. og 11. i en måned, vil du modtage sidste måneds boks først (som bliver afsendt inden for få dage). Dernæst vil du modtage indeværende måneds Ladybox, der bliver sendt den 15. i måneden. Du vil derfor blive trukket 179 kr. på indmeldelsesdatoen samt igen den 12. i måneden.

Herefter kører dit abonnement på normal vis, hvor du betaler til den 1. i hver måned, og vil modtage boksen efter den 15. i måneden.

Første ordre (12. til 15. i måneden):
Bestiller du mellem den 12. og 15. i en måned, vil du modtage indeværende måneds Ladybox, som bliver afsendt den 15. i måneden. Du vil derfor blive trukket 179 kr. på indmeldelsesdatoen, og igen den 1. i efterfølgende måned.

Herefter kører dit abonnement på normal vis, hvor du betaler til den 1. i hver måned, og vil modtage boksen efter den 15. i måneden.

Første ordre (16. til 31. i måneden):
Bestiller du mellem den 16. og 31. i måneden, vil du modtage indeværende måneds Ladybox, som bliver afsendt inden for få dage efter din bestilling. Du vil derfor blive trukket 179 kr. på indmeldelsesdatoen, og igen den 1. i efterfølgende måned.

Herefter kører dit abonnement på normal vis, hvor du betaler til den 1. i hver måned, og vil modtage boksen efter den 15. i måneden.

  1. Du bestiller din LADYBOX via hjemmesiden.
  2. Vi bekræfter din bestilling og sender inden længe din første Ladybox.
  3. Du modtager LADYBOXEN og er velkommen til at give os feedback på den ved at skrive til os på vores online chat, på Facebook eller via [email protected]

Vi trækker pengene på din konto, så snart du har tilmeldt dig LADYBOX. Efterfølgende betaler du for dit månedlige LADYBOX-abonnement til den 1. i den efterfølgende måned.

Bestilling fra 1. til 11. i måneden:

Har du lavet din første bestilling mellem den 1. og 11. i måneden, vil du blive trukket første gang med det samme. Herefter vil du blive trukket nogle få dage inden den 15. i måneden, således du også modtager indeværende måneds Ladybox. Derefter vil dit abonnement kører på normal vis, hvor du betaler til den 1. i hver måned.

Hvis du som influencer ønsker at lave reklame for Ladyboxen, er du mere end velkommen til at skrive til os på vores instagramprofil @ladyboxdk eller skrive til os på [email protected]