Find svar på dine spørgsmål om LADYBOX

HVAD ER LADYBOX?

LADYBOX er en månedlig livsstilsboks fyldt med lækre produkter til at forkæle dig. Ladyboxen kan indeholde produkter inden for en bred vifte af kategorier, herunder beauty, pleje, snacks, interiør og mode. Boksen vil altid have en værdi på mindst 300 kr.

HVOR MEGET KOSTER DET?

Ladyboxen koster 149 kr. om måneden. Der er ingen skjulte gebyrer, gratis oprettelse og fri fragt til pakkeshop.

Ønsker du at få din Ladybox leveret til døren, betaler du 20 kr. ekstra for dette.

PASSER LADYBOX TIL MINE BEHOV?

Vores mission er at forkæle så mange kvinder som muligt hver måned. Vi udvælger derfor produkterne omhyggeligt og med fokus på at sikre dig mest mulig forkælelse.

Dertil bliver alle Ladyboxe tilpasset sæsonen.

HVORNÅR MODTAGER JEG MIN LADYBOX?

Indeværende måneds Ladybox bliver altid afsendt den 15. i måneden, hvormed du oftest vil modtage den mellem den 16. og 20. i måneden.

Første ordre (1. til 7. i måneden):
Bestiller du mellem 1. og 7. i en måned, vil du modtage sidste måneds boks først (som bliver afsendt inden for få dage). Dernæst vil du modtage indeværende måneds Ladybox, der bliver sendt den 15. i måneden.

Herefter kører dit abonnement på normal vis, hvor du betaler til den 1. i hver måned, og vil modtage boksen efter den 15. i måneden.

Første ordre (8. til 15. i måneden):
Bestiller du mellem den 8. og 15. i en måned, vil du modtage indeværende måneds Ladybox, som bliver afsendt den 15. i måneden.

Herefter kører dit abonnement på normal vis, hvor du betaler til den 1. i hver måned, og vil modtage boksen efter den 15. i måneden.

Første ordre (16. til 31. i måneden):
Bestiller du mellem den 16. og 31. i måneden, vil du modtage indeværende måneds Ladybox, som bliver afsendt inden for få dage efter din bestilling.

Herefter kører dit abonnement på normal vis, hvor du betaler til den 1. i hver måned, og vil modtage boksen efter den 15. i måneden.

HVORDAN FUNGERER DET?

  1. Du bestiller din LADYBOX via hjemmesiden. Når du gør dette, kan du bl.a. tilvælge bind og tamponer.
  2. Vi bekræfter din bestilling og sender inden længe din første Ladybox.
  3. Du modtager LADYBOXEN og er velkommen til at give os feedback på den ved at skrive til os på vores online chat, på Facebook eller via kontakt@theladybox.dk

HVORNÅR TRÆKKER I PENGENE?

Vi trækker pengene på din konto, så snart du har tilmeldt dig LADYBOX. Efterfølgende betaler du for dit månedlige LADYBOX-abonnement til den 1. i den efterfølgende måned.

Bestilling fra 1. til 7. i måneden:

Har du lavet din første bestilling mellem den 1. og 7. i måneden, vil du blive trukket første gang med det samme. Herefter vil du blive trukket nogle få dage inden den 15. i måneden, således du også modtager indeværende måneds Ladybox. Derefter vil dit abonnement kører på normal vis, hvor du betaler til den 1. i hver måned.

HVORDAN KAN JEG ÆNDRE MIT MEDLEMSSKAB?

Du kan til enhver tid ændre dit medlemsskab ved at skrive til os på kontakt@theladybox.dk. Du skal udelukkende skrive dit brugernavn og hvilket medlemsskab du gerne vil ændre til.

GÅR LADYBOX OP I MILJØ OG KLIMA?

Det gør vi selvfølgelig, da vi alle har et samfundsansvar, hvad angår klima og miljø. Derfor er selve æsken, som dine LADYBOX produkter ligger i, miljøvenlig og består af 100% genbrugsmateriale.

Vi har herudover fokus på at samarbejde med leverandører, som levere miljø- og klimavenlige produkter til LADYBOXEN.

HVAD HVIS JEG KUN ØNSKER ÉN BOX?

Vores første boks er en testboks og købes derfor som et engangskøb.

Fremadrettet vil du købe et LADYBOX abonnement, og derefter vil du modtage en LADYBOX hver måned. Dog kan du til hver en tid framelde dit abonnement ved at skrive til os på kontakt@theladybox.dk. Der er ingen bindingsperiode på dit abonnement.

KAN JEG FORTRYDE MIT KØB?

Du kan altid fortryde dit køb inden for 14 dage, og herved få pengene tilbage. Disse 14 dage regnes fra den dag, hvor du modtager LADYBOXEN. Du kan læse mere om dette under vores handelsbetingelser.

Er der noget, du er i tvivl om i forhold til din fortrydelsesret, kan du altid skrive til os på kontakt@theladybox.dk

HVORDAN OPSIGER JEG MIT ABONNEMENT?

LADYBOX købes som et abonnement, men uden binding. Derfor kan du til enhver tid stoppe dit abonnement.

Du opsiger dit abonnement ved at logge ind på din profil og sige op, eller skrive til: kontakt@theladybox.dk

Herved vil vi opsige dit abonnement, og du vil ikke få trukket flere penge – eller modtage flere LADYBOXE. Medmindre du en dag bestiller hos os igen (Det håber vi selvfølgelig).

JEG HAR LÆST ALT, MEN HAR STADIG SPØRGSMÅL

Vi beklager mange gange, at du ikke har kunnet finde et svar på dit spørgsmål. For at få svar på dit spørgsmål kan du skrive til os i chatten eller på kontakt@theladybox.dk – Vi bestræber os på at svare på dit spørgsmål inden for 2 hverdage.