Fars dags gaver

På søndag d. 05/06/22 er det Fars dag, og det er en dag, hvor vi gerne vil hædre vores fædre. 

 

Vi syntes personligt det kan være ret svært, at finde på gaver til far eller generelt mænd faktisk!? De ved aldrig rigtig hvad de vil have, enten mangler eller ønsker de sig ikke noget, eller også ved de det bare ikke, og det gør det ekstra svært, når man skal finde en gave. 

 

Derfor har vi forsøgt, at finde lidt inspiration til hvad du kan give til fars dag. Hvad end du skal finde gave for børnene, om du selv skal finde en gave til din far eller skal du bare bruge inspiration, så er her 6 gaveidéer til hvad du kan give til fars dag!

1. Ølsmagning

Er din far vild med øl? Så kunne en fed oplevelse da være en ølsmagning, enten med dig eller en god ven. Go Dream har f.eks. en gaveæske med ølsmagning for 2 personer til 299 kr. læs mere her. Gavekort fra Go Dream kan også findes i mange supermarkeder såsom Føtex, Netto og Fakta, med flere valgmuligheder for en oplevelse.

 

Eller hvis du tænker han skal have muligheden for at gøre det med flere venner, så har Morefews en masse gode muligheder for rundture og ølsmagning på bryghuse forskellige steder i landet fra 249 kr. Læs mere her.

2. Gavekurv

Man kan altid mixe en lækker gavekurv sammen med alle de ting, som far elsker mest! Men hvis nu du ikke skal se din far på fars dag, så kan du via interflora sende en gave eller gavekurv med priser fra 99 kr. læs mere her.

3. Kaffekursus

Elsker din far kaffe og at eksperimentere lidt med nye kaffebønner og smage? Så kunne et kaffekursus være helt perfekt, at give din kaffe-elskende-far!

 

Oplevelser-for-to tilbyder kaffekursus for 2 personer med priser fra 295 kr. læs mere her.

Måske du også elsker kaffe lige så meget som din far, så vil dette jo være en dejlig oplevelse at gøre sammen.

4. Ny duft

Hvis man er lidt lost på idéer, kan en ny duft i form af parfume eller deo, være en god mulighed. Det er ikke alle mænd som prioritere enten selv at købe ny duft når de mangler, eller evt. prøve en ny duft i ny og næ. Så her er en mulighed for, at prøve en ny duft du synes er god og kan passe godt til din far. Tjek eksempelvis Matas her.

5. Gadgets din far (måske) vil elske

Er din far fan af forskellige gadgets? Så findes der faktisk mange sjove og anderledes, men også brugbare gadgets, som du kan give i gave til din far.

 

Hvad er gadgets tænker du måske? Kort sagt er det er forskellige teknologiske dimser og dutter.

 

Du kan f.eks. give et mini køleskab fra 399 kr. Klik her. Så der altid kølige drikkevarer.

 

Du kan give en powerbank, så kan han altid få ladt sin telefon op, særligt hvis han er meget på farten. Alt efter til hvilken telefon så er det priser fra 100 kr. Klik her.

 

Måske endda et inspektionskamera til mobiltelefonen? Så kan man se hvordan det ser ud i afløbet til vasken eller under bilen? Så kan far tjekke de bøvlede steder for snavs, problemer eller andet, det da smart! Coolstuff tilbyder et kamera til 349 kr. klik her.

 

Find flere idéer her.

6. Gaveæske

Hos Ladybox har vi gjort det let for jer at finde en fars dags gave, da vi faktisk har hele 2 gaveæsker fyldt med lækre produkter til mænd.

 

Den ene gaveæske Face & Body Set fra Barberians indeholder 2 produkter, hvoraf det ene er Active Hair & Body Wash. Hår- og kropssæben indeholder ingredienser såsom havtorn, arganolie og aloe vera. 

Det andet produkt er Face cream Extra Moisturizer Plus, som er baseret på økologiske aktive ingredienser som havtorn, sheasmør, solsikkeolie og fingertang. 

 

Den anden gaveæske Shave it Set fra Barberians indeholder 2 produkter, hvoraf det ene er Burned Pine Beard oil. Det er en tynd olie, der tæmmer skægget, og tilfører et naturlig “shine” til skægget – uden at det bliver fedtet!

 

Det andet produkt er Original Shaving Cream, som består af økologiske og naturlige ingredienser og vitaminer, såsom havtorn, rapsolie, mandelolie og aloe vera.

 

 

 

Tusind tak fordi du læste med til slut, det er vi virkelig glade for!

 

Har du feedback eller idéer til emner, du vil læse mere om? 

Så er du velkommen til at skrive til kontakt@theladybox.dk eller skrive en kommentar nedenfor 😊

 

På Gensyn 😘

Gaver til mænd

Ladybox anbefaler 3 produkter

Face And Body Set, Barberians

Forkæl din mand, kæreste, bror eller far med en gaveæske, som indeholder 2 produkter. En Active Hair & Body wash, og en Face Cream Extra Moisturizer Plus. 

GinISH & Tonic, ISH Spirits (250ml)

En forfriskende alkoholfri drink to-go, med friske smage. En frisk smag af enebær, woody karakter og citrus. En balance mellem sød og bitter smag.

Shave it Set 2 produkter, Barberians

Forkæl din mand, kærest, bror eller far med en gaveæske, som indeholder 2 produkter. En Burned Pine Beard Oil, og en original shaving cream. 

Amalie B.

Amalie B.

Team Ladybox, Redaktionen

Skriv et svar