Februarboksen - In With The New

Andre mennesker skal ikke kunne lide dig og være enig i alt du gør, og du skal ikke bekymre dig om det. Frem for at bruge din energi og tid på, at forsøge at passe ind i en bestemt kasse og passe ind i andres liv. Så brug din kraftfulde og dyrebare energi på at være dig selv 100%.

Derfor siger vi ud med det gamle, og velkommen til nye og spændende ting i stedet for.

Det er den største gave, som du kan give dig selv.

 

Et skridt på vejen er at du skal stoppe op, trække vejret, og nyde hvor du er lige nu i dit liv. 

 

Out with the old and in with the new, det er nemlig vores motto for lige netop denne boks.

Vi vil rigtig gerne minde dig om at du er god præcis som du er, og du skal elske dig selv for alt hvad du er! Og husk på, at hvis du ikke forfølger dine drømme vil du aldrig udleve dem!?

 

Med den her “In With The New” boks, vil vi gerne hjælpe dig med at få et friskt pust, måske starte på en frisk, og se fremad! Det er det vores tanker er gået på, og vi håber du vil nyde boksen!

Bodyliscious

I den her februar månedsboks “In With The New”, får du fantastiske body-produkter, blandt andet får du en Silicone body scrubber fra Daily concepts.

Den ultimative body scrubber, som giver din krop ren forkælelse ved at rense og eksfoliere din hud blidt. Den giver dig en følelse af at få massage, og så efterlader den din hud blød og glat.

Det er helt bestemt et fantastisk redskab til badet, fordi den kan give en afslappende følelse, som man godt kan have brug for efter en lang dag.

Den er lavet af slidstærk silikone, som tørrer hurtigt efter brug, hvilket holder uønskede bakterier væk. 

 

Og ikke nok med det, så har vi puttet en fantastisk lækker Reddition Body Cleanser fra Terre De Mars, som du kan kombinere med din lækre srub.

En økologisk let skummende, aromatisk og blød rensegel, som passer til alle hudtyper. Den indeholder bioaktive ingredienser såsom kaffe, rosmarinekstrakt og verbena olie, som renser og beskytter din hud. Hvis du bruger den her rensegel, bliver din hud frisk, ren og tonet som aldrig før, uden at din hud tørrer ud. 

 

Apropos tør hud, så har vi i Ladybox i hvertfald været ret udfordrede med tørre hænder af, at bruge alt den håndsprit. Derfor får du faktisk også en lækker Håndspritcreme fra pudderdåserne.

 

Wooow vi er godt trætte af sprit-tørrer hænder, derfor synes vi (hvis vi selv skal sige det) at dette produkt er helt perfekt.

Du får 2i1 produkt, håndcreme med håndsprit, som er lige så effektivt som håndsprit, her får du bare ikke totalt udtørrede hænder efterfølgende. 

Det er den perfekte kombination for rene og bløde hænder.

Ready to shine?

Udover lækre krops-produkter, som har til formål at forfriske din krop og hud, så indeholder boksen en ultimativ lækker Glycolic Acid Molecular Boost Eye Serum fra Able Skincare.

Man kan godt føle at man her i den kolde tid, har fået trætte øjne og mørke rander.

Men hvis du påfører den her øjenserum kan du reducere hævelser, tørhed og mørke rander.

Dens indhold af glykol- og hyaluronsyre, hjælper nemlig med at fugte og udglatte fine linjer.

Vink farvel til trætte øjne og mørke rander med den her lækre øjenserum.

 

Og sidst, men absolut ikke mindst! Vil vi gerne lige toppe dit nye friske boost med den populære Flirty Eyeliner fra Irina The Diva – JA TAK!

Den her eyeliner er helt perfekt, hvis du lige skal pifte dit look op, og hvis du har lange dage, hvor makeuppen meget gerne må holde.

Eyelineren er så fantastisk, fordi den er både vandfast, smudge- og sweatproof, og den tværes ikke så let ud. Den har en indbygget svamp, som kan tone din liner ud, hvis du ønsker det.

 

Fabulous, Flirty and fresh! 

 

Out with the old and In with the new

 

Du kan læse mere om februar boksen “In with the new” lige her.

Tusind tak fordi at du er dig, og fordi du har læst med helt til slut, det betyder meget! Lad os endelig vide hvad du synes, og smid en kommentar vores vej

Ladybox anbefaler 3 makeup produkter

Supreme Lash Mascara, Duff Beauty

Denne mascara hverken drysser eller klumper. Derudover har den ligesom en øjenvippeserum plejende ingredienser, som hjælper til at dine naturlige øjenvipper bliver fyldigere og sundere. Mascaraens børste fanger alle vipper og giver fylde og længde. Den er samtidig hurtigtørrende.

Øjenskyggepalette, Duff Beauty

`Brown Eyed Girl` øjenskyggepalette fra Duff Beauty. Frisk hverdagslooket op med denne højpigmenterede og blandbare palette. Paletten indeholder farverne: kirsebær-brun, to glitrende nuancer og en rosenguld farve. Fire ekspert koordinerede nuancer til flere forskellige looks.

Lip glace, Sandstone Scandinavia

Denne smukke Lip glace giver et naturligt, lækkert og let look til dine læber. Har en shiny, glossy effekt, uden at føles klistret på læberne. Den perfekte gloss til hverdagsbrug, da den giver en diskret farve og holder længe. Den lækre applikator gør den nem at påføre, både alene og på en lipliner eller læbestift.

Amalie B.

Amalie B.

Team Ladybox, Redaktionen

Skriv et svar