Vi fejrer 4 års fødselsdag

Vælg din egen personlige fødselsdagsgave, når du bliver medlem i dag.

Face Toner

Fjern snavs og makeuprester med ansigtstoneren der samtidig virker fugtgivende - Skriv koden "ZIAJA" i kassen og få face toneren med gratis i første boks.

Flirty Eyeliner

Sort eyeliner der øjeblikkeligt pifter din makeup op. Den er vandfast og holder hele dagen - Skriv koden "IRINA" i kassen og få eyelineren med gratis i første boks.

Eye Serum

Farvel til trætte øjne med en skøn øjenserum. Den reducerer hævelser, tørhed og mørke rander - Skriv koden "ABLE" i kassen og få serummet med gratis i første boks.

Vi står klar til at forkæle dig

Vi har forkælet mere end 10.000 forskellige kvinder de seneste 4 år. Er du den næste?

“Vidste du at: Du sparer mere end 80% på produkterne i Embrace Yourself boksen"

  1. Tryk “bliv medlem”

  2. Brug koden til det produkt du ønsker i gave ved trin 2 i kassen.

  3. Gennemfør ordren, læn dig tilbage. Vi sender din forkælelse inden for 24 timer.

Din forkælelse venter

Ofte stillede spørgsmål

Hvis du mangler svar kan du se flere spørgsmål og svar i vores FAQ.

?

Ladybox er en månedlige forkælelsesbks med 5-7 beauty- og plejeprodukter. Produkterne er udvalgt efter sæson og nye trends, og vil altid have en værdi på mindst 650 kr.

Ladybox koster 199 kr. pr. måned (inkl. fragt). Det gælder uanset om du vælger at få din boks leveret til døren eller en pakkeshop. Der er ingen skjulte gebyrer.

Ja. Hos Ladybox er der ingen binding på abonnementet. Det betyder, at du til enhver tid kan opsige dit abonnement. Du kan også vælge at sætte dit abonnement på pause i to måneder. 

Ved afmelding mister du dine optjente Ladypoints, 68% besparelse på beauty og pleje hver måned, adgang til eksklusive medlemspriser i Ladyshoppen samt early access til Limited Edition bokse. 

Du kan selvfølgelig altid blive medlem hos Ladybox igen.

Ordre 1.-12. i måneden
Du bliver trukket første gang med det samme. Herefter vil du blive trukket nogle dage efter i samme måned, således du også modtager indeværende måneds Ladybox. Derefter vil dit abonnement køre på normal vis, hvor du betaler til den 1. i hver måned.

Ordre 13.-31. i måneden
Du bliver trukket første gang med det samme og modtager månedens boks inden for få dage. Herefter bliver du trukket den 1. i hver måned, hvortil boksen afsendes 15.-20. i måneden.

Tryk “Bliv medlem” et sted på denne side.

Udfyld dine informationer i trin 1 i kassen.

På side 2 kan du tilføje en rabatkode. Her skriver du én af de tre koder fra denne side, afhængigt af, hvilket produkt du gerne vil have i gave.

Så gennemfører du ordren. Den afsendes inden for 24 timer, og i denne kommer din gratis gave.

Bliv medlem og vælg din egen velkomstgave

Vælg mellem ansigtstoner, eyeliner og øjenserum.

Skriv koden “ZIAJA”, “IRINA” eller “ABLE” afhængigt af, hvilket produkt du ønsker, når du kommer til kassen.