Udsolgt

‘Freshen Up' boksen

Vi kan snart gå tilbage til en mere eller mindre normal hverdag – netop derfor vil vi gerne hjælpe dig med at blive frisket op, så du er klar til igen at give den gas med venner, familie og kollegaer

‘Freshen Up’ har en værdi af 1.121 kr. ❤️

Ingen binding – Gratis fragt

Månedens produkter

I ‘Freshen Up’ boksen vil du finde lækre produkter fra Avant, Lantz Copenhagen, We love the Planet, PAESE, Ziaja og Wally & Whiz, herunder bl.a. en luksuriøs ansigtscreme og fantastisk læbeserum samt en highlighter til at fremhæve dine bedste ansigtstræk!

Avant

Pro-Intense Hyaluronic Acid Illuminating Day Creme

Et friskt look? Det kan vi hjælpe med! Derfor vil vi gerne introducere dig for den luksuriøse ansigtscreme fra Avant, som kan findes i denne måneds boks. Ansigtscremen er kombineret af hyaluronsyre, havvand, jojobaolie og sojalecithin, og er med til at udglatte fine linjer, gennemfugte, blødgøre og fremhæve din huds naturlige glød. Det er den perfekte ansigtscreme, der starter din rejse mod et friskere og mere velplejet look!

Kan med fordel opbevares koldt.

Lantz Copenhagen

Youth Lip Elixir Serum /
Plumber Clear Shine Lip Gloss

Så er det tid til at give dine læber noget forkælelse! I denne måned får du enten en nærende læbeserum, der giver intens hydrering eller en skøn lipgloss, der giver fyldigere læber på få sekunder. Den lækre Youth Lip Elixir Serum definerer din læbekontur og udglatter læberne med dens innovative formel, der kombinerer de reneste og mest kraftfulde, botaniske ekstrakter og anti-oxidanter. Den skønne Lip Plumber udligner asymmetri, linjer og tørre læber – så med dette skønne læbeprodukt er du sikret mere voluminøse, bløde og glatte læber!

Påfør serummet to gange dagligt for bedste resultat og brug plumperen efter behov.

Ziaja

Cocoa Butter Hair Mask

Dit hår har brug for ekstra kærlighed – specielt i denne periode, hvor vejret har været omskifteligt. Derfor får du en hårmaske med kakaosmør fra Ziaja med i boksen. Kakaosmør er ren forkælelse til dit hår og en af de mest stabile fedtstoffer, som virker regenererende og forebygger spaltede spidser. Så tag hårmasken i og få friskt og glansfuldt hår, nu hvor du snart kan vise det frem igen!  

 Påføres i vådt hår 1-2 gange ugentligt.

PAESE

Wonder Stick, Highlighter

Med hår- og hudplejen på plads, så mangler kun make-up’en for at sikre et ultimativt friskt og shiny look – og her er en highlighter det perfekte produkt. Du finder derfor en Wonder Stick fra PAESE i boksen, og aldrig har det været nemmere at påføre highlighter. Dette vidunder fra PAESE hjælper dig med at fremhæve kindbenene, næsen, læberne og øjnene. Perle-partiklerne i den cremede formel giver et strålende resultat, og får din hud til at se både sund og glødende ud.

We love the Planet

Lime Deodorant Stick

Nu hvor samfundet stille og roligt åbner op igen, så er det også vigtigt, at vi dufter godt. Derfor kan du finde en deodorant stick fra We love the Planet i boksen. Deodoranten er lavet af 100% naturlige ingredienser, der er gode for miljøet. Derudover har deodoranten en skøn og frisk duft af lime samt har en beroligende og fugtgivende virkning, der absorberes hurtigt uden at tilstoppe porerne. Den friske duft kan både bruges af kvinder og mænd.

“Spring Vibes” er lige, hvad du får med denne fantastiske hårklemme.

Wally & Whiz

Nordic Gourmet Winegums

I Freshen Up boksen finder du smagspøver på to varianter af de lækre Wally & Whiz gourmet vingummier – nemlig ‘Lime med banan’, som har en sur/sødlig balance af velkendte smage og ‘Fersken med humle’, der har en delikat frisk smag. Vingummierne skaber en unik smagsoplevelse – nyd dem evt. mens du udforsker resten af Freshen Up boksens skønne indhold!

Vingummierne er glutenfri, helt uden konserveringsmidler, uden farvestoffer og lavet uden animalsk stivelse.

Synes du, at det ser spændende ud?

Så kick-start selvforkælelsen i dag – du fortjener det! 

Ingen binding – Gratis fragt