'Get ready' boksen

Get ready boksen er fyldt med lækre produkter, der skal sikre, at din hud er helt klar til det kolde vejr og en hvilken som helst begivenhed!

‘Get ready’ har en værdi af 535 kr. ❤️

Ingen binding

Månedens produkter


I ‘Get ready
’ boksen vil du finde lækre produkter fra Jorgobé, Ecooking og Sandstone, herunder en lækker Peel off mask, Micellar scrub og dagcreme, der giver din hud optimal pleje. Derudover indeholder boksen makeup til både læber og øjne fra hhv. Gosh og Sandstone, så du kan få ekstra glød!

Jorgobé

Peel off Mask

Jorgobe Peel Off Mask er en black mask, som renser porerne i dybden, reducerer hudens overskydende fedtproduktion og forbygger tilstoppede porer. Den indeholder sort kaolin ler og hvideg, som får masken til at binde sig til hudens hudorme og døde hudceller, som fjernes fra huden, når masken forsigtigt trækkes af. Masken er hundrede procent fri for parabener, og er fremstillet af naturlige ingredienser; kaolin ler, fugtgivende glycerin, aloe vera og kamille. 

Ecooking

Day creme

Ecooking fugtgivende og plejende dagcreme er en sand fornøjelse for huden. Den reducerer fine linjer, forebygger alderstegn og efterlader huden med den skønneste fugtgivende effekt. Dagcremen er hundrede procent vegansk og indeholder hyadisine, som sikrer et langvarigt fugtgivende resultat til huden. Cremen forbedrer også hudens overflade og struktur, og styrker hudens kollagen og elastin. 

Sandstone Scandinavia

Lip glace

Med Sandstones allergi certificeret Lip Glace opnår du et naturligt og lækkert look til dine læber. Den giver et shiny look, uden at dine læber bliver for klistret. Glossen har en god holdbarhed, og fungerer perfekt til din hverdagsmakeup. Den er særlig god til den kolde årstid med dens indhold af vitamin E, som virker fugtgivende på læberne. Produktet er vegansk, har en anti-age effekt, uden parfume og indeholder æteriske olier. 

Gosh Copenhagen

Øjenskygge duo

GOSHs duo øjenskygge kan bruges til din hverdagsmakeup, eller til at skabe et mere festligt aften-look. I øjenskyggen får du to smukke, matchende farvenuancer, som du kan bruge separat eller sammen. I Duo øjenskyggen får du en øjenskygge pensel med, som gør den perfekt til at have med på farten. Selve øjenskyggen er let at påføre, har en langtidsholdbar effekt og er parfumefri. 

Glov

Beauty bag

 I ‘Get ready’ boksen finder du desuden en lækker beauty bag fra Glov. Makeuptasken er perfekt til at tage med på farten, så du kan friske dig op i løbet af dagen, hvor end du skal hen. Den kan bruges til både dine makeup- og plejeprodukter, så du kan holde styr på det hele, og så har den et dejlig feminint look. 

 

Ziaja

Acai Berry Micellar Scrub

Micellar Scrub fra Ziaja er en rensende scrub gel til ansigtet. Ansigtsscruben renser huden i dybden, fjerner urenheder og døde hudceller. Scruben efterlader huden glat og blød. Den kan anvendes af alle hudtyper. Den indeholder ekstrakt fra bl.a. Acai bær, shea-smør, Vitamin D og hyaluronsyre. Antioxidanterne i Acai bærene har en nærende og regenererende effekt, samt reducerer hudens tørhed.

Nutisal

Gourmé Mix

Nutisal Gourmémix er en lækker gourmet blanding af de lækreste, tørristede og letsaltede nødder. Den indeholder cashewnødder, pekannødder, mandler og jordnødder. Posen er nem at have med på farten, og fungerer perfekt som et mellemmåltid. Nutisal Gourmémix kan også bruges i din madlavning, som et topping element til en lækker salat eller eksotisk ret. 

Ingrediensliste: Jordnødder 38%, mandel 29%, pekannødder 15%, cashewnødder 15%, havsalt 1,4%, maltodextrin. Kan indeholde spor af: Mælk, hvede og nødder.

Synes du, at det ser spændende ud?

Så kick-start selvforkælelsen i dag – du fortjener det! 

Ingen binding – Gratis fragt