'Get the Glow' boksen

‘Get the Glow’ er fyldt med lækre produkter, som giver dig gløden tilbage, så du er klar til at foråret begynder!

‘Get the Glow’ har en værdi af 818 kr. ❤️

Ingen binding – Gratis fragt

Månedens produkter

I ‘Get the Glow’ boksen vil du finde lækre produkter fra Bellá Pierre, Daily Concepts, PAESE, Youth Lab, Emma Hardie og Starbucks, herunder fantastiske eye patches og en øjenskygge-palette, der sammen skal give din øjne gløden tilbage i denne kolde tid. Derudover indeholder boksen en luksuriøs cleansing balm, som giver din hud den fornødne pleje til en strålende hud!

Emma Hardie

Cleansing Balm

Vi har været utrolig spændte på at introducere dette produkt i månedens boks! Emma Hardie er et nyt brand i Ladyboxen, og deres (intet mindre end) fantastiske Cleansing Balm finder du i Get the Glow boksen. Den luksuriøse balm fjerner alle spor af makeup, renser porerne i dybden og gennemfugter huden. Balmen indeholder foryngrende ingredienser, virker beroligende på følsom hud, og kan tilmed bruges som “SOS” balm til tørre albuer, knæ og neglebånd. Pakken inkluderer 1xCleansing Balm og 1xCleasing Cloth. 

Anvendelse: Påfør en smule balm (på størrelse med en hasselnød), og masser balmen ind i huden. Fjern balmen med den medfølgende Cleansing Cloth, lunket i varmt vand – brug kluden i linje og ikke cirkel-bevægelser.Brug mikrofiber siden først til at fjerne balmen og gentag derefter med musselin-siden for at eksfoliere huden nænsomt. 

Behold masken på i 20-30 minutter.

Daily Concepts

Lip Scrubber

Er du også træt af tørre, sprækkede læber i vinterkulden? Fat mod. Hjælpen er på vej. Læberne er følsomme, og det er vigtigt, at vi plejer dem godt – specielt i vinterkulden, så de kan bevare deres fine glød. Derfor finder du en Lip Scrubber fra Daily Concepts i Get the Glow, som er en silikone-læbebørste, der eksfolierer din hud forsigtigt, fjerner tør hud, øger blodcirkulationen. Lip scrubberen er med til at forny huden og giver dig fantastisk bløde og indbydende læber! Brug den ved at massére dine læber med scrubberen i en cirkulær bevægelse.

Anvendelse: Anvend lip scrubberen 1-3 gange ugentligt

PAESE

Lip Care

Vi kører videre på læbetemaet, for huden på og omkring læberne er ofte noget vi glemmer eller overser i vores daglige hudplejerutine, men velplejede læber giver nu engang glød til hele ansigtet, og derfor skal vi huske dem  – specielt i vinterperioden! Derfor er der selvfølgelig også en skøn  2-i-1 Lip Care fra Paese med i Get the Glow. Den fungerer som en beskyttende balsam, der fugter, beroliger og regenererer læberne, og så kan du tilmed bruge den som en god base til enhver læbestift. Lip Care har indeholder desuden ingredienser, der sikrer fyldigere læber – så bliver det vist ikke bedre!

Anvendelse: Du kan med fordel anvende din Lip Care efter brug af Lip Scrubberen for at bevare glatte og fugtede læber.  .

Youthlab

Hydra-Gel Eye Patches

Ligesom læberne, er øjenområdet mindst lige så afgørende at passe for at bevare et strålende og glødende look. Men tør hud og mørke rander under og omkring øjnene er noget, der ofte følger med årstiden… så hvad kan vi gøre ved det? Vi kan hjælpe huden på vej de opstrammende og fugtgivende Eye Patches fra Youthlab, som også er at finde i Get the Glow boksen. Youth Lab’s eye patches kan anvendes af alle hudtyper, indeholder anti-age ingredienser og beroliger samt fugter den dehydrerede hud omkring øjnene. Så læn dig tilbage i sofaen, påfør dine eye patches og få gløden i øjnene tilbage igen!  

Anvendelse: Påfør Eye Patches og behold dem på i 20 minutter.

Bellápierre Cosmetics

Brown Eyed Girl Palette

GET THE GLOW. Ja, det er ferbruarboksens navn, og det er ikke uden grund! Vi vil give dig gløden tilbage, og Bellápierre’s Brown Eyed Girl Palette er lige præcis produktet til jobbet. I denne triste tid med corona-pandemien, hvor hverdagen, som vi kender den, er sat på pause, er behovet for at klæde sig flot på og sætte make-up’en måske ikke på sit højeste… men at tage lidt flot make-up på selv i denne tid, kan virkelig gøre underværker og give motivationen tilbage.
Denne højpigmenterede og super blandbare øjenskyggepalette, indeholder farverne: kirsebær-brun, to glitrende nuancer og en rosenguld farve. Fire ekspert koordinerede nuancer til flere forskellige looks. Så und dig selv at friske hverdagslooket op i denne grå og kedelige tid – det fortjener du!

Starbucks

Doubleshot Intenso (Dark)

Kaffe. Den fantastiske drik kan nydes døgnet rundt, og især vi danskere drikker meget af den herlige drik. Morgen, middag, aften. To-go eller i hjemmet. En dejlig varm kop kaffe, kan virkelig gøre underværker – men har du nogensinde prøvet den kold? Som to-go kaffe banede vejen frem i Danmark, er den kolde version også kommet til landet – og den har slået benene væk under os i Ladybox! Starbucks har lanceret flere kolde kaffedrikke, herunder bl.a. Doubleshot Intenso (Dark), som du finder i Get the Glow boksen. Drikken består af tre kaffeingredienser: 100% Fairtrade Colombian Arabica kaffe, Starbucks Signature Espresso Roast og grøn kaffeekstrakt. Smagen er afbalanceret med “a splash of milk” og let at tage med på farten eller nyde til en hyggestund derhjemme.

Synes du, at det ser spændende ud?

Så kick-start selvforkælelsen i dag – du fortjener det! 

Ingen binding – Gratis fragt