'Hands in the air'

Skiftet fra sommer til efterår er lig med faldende temperatur og luftfugtighed, hvilket kan være en hård omgang for huden. Især tørre og ru hænder er noget de fleste af os kender til, og med Covid-19 over os og den ekstra håndsprit, som må bruges, er det virkelig vigtigt at fugte og pleje hænderne. Derfor er Hands in the Air boksen fyldt med lækre håndprodukter, der skal sikrer dine hænder en 
optimal fugtbalance og beskyttelsesbarriere. 

‘Hands in the Air’ har en værdi af 554 kr. ❤️

Ingen binding

Månedens produkter


I ‘Hands in the Air’ boksen vil du finde lækre produkter fra Cossy, Skimono og PAESE, herunder en fantastisk håndcreme og -maske, der giver dine hænder den nødvendige pleje og fugt til efteråret. Boksen indeholder desuden produkter fra  Appeal4, Clochee og Läkerol.

Cossy

Håndcreme

For at sikre dig bløde og velplejede hænder i efterårsvejret, finder du selvfølgelig en fantastisk håndcreme fra Cossy i Hands-in-the-Air boksen. Håndcremen er fugtgivende og beskyttende og indeholder økologisk sheasmør. Den har en let konsistens, som er udviklet til at trænge hurtigt ind i huden og sikre, at dine hænder hverken klistrer eller fedter efter brug. Håndcremen er velegnet til at have med i håndtasken, kan anvendes af alle hudtyper – og så er den helt uden parfume, parabener og farvestoffer.

Clochee

Face mist

De mørkere og koldere efterårsdage og -nætter kræver, at du gør mere ud af at opkvikke og nære huden, så den ikke ser grå og kedelig ud! Månedens boks indeholder derfor en fin Face Mist fra Clochee, som straks opfrisker og genskaber den korrekte pH-værdi i huden. Face Misten’en indeholder Aloe gel, der giver maksimal fugt, og aromaen påvirker sanserne positivt, hvilket gør det daglige plejeritual mere behageligt. Brug sprayen i ansigtet og lad den tørre ind. Kan bruges over/under creme eller som opfrisker i løbet af dagen. Fice Mist’en er Vegansk.

Skimono

Håndmaske

Er der noget bedre til at forkæle dine hænder end en håndmaske? Beauty Hand Mask for Intense Nourishment fra Skimone er i hvert fald et produkt, som dine hænder vil elske dig for at bruge! Masken indeholder revitaliserende serum beriget med sheasmør, aloe vera og hyaluronsyre. Masken bekæmper tørhed, er blødgørende og forfiner hudens struktur, hvilket gør hænderne mere modstandsdygtige over for efterårsvejret. 

PAESE

Rice Powder

Rice Powderen fra PAESE er uden lige et must-have produkt i make-up tasken. Den absorberer overskydende talg og fugt, hvilket giver en langvarig mat effekt på huden. Rice Powderen er derfor perfekt at bruge, som en primer eller et quick fix, der får makeup’en til at holde længere. Rice Powderen mister sin hvide farve, når den påføres og bliver således helt usynlig. Derudover blokerer den ikke porerne og indeholder ingen talkum.

APPEAL4

Neglelak og Top/Base Coat

Stærke, sunde og velplejede negle? Ja tak! All-in-one conditioner, top and base-coat, fra Appeal4 er et multiprodukt med neglebalsam, der styrker og beskytter neglen. Du kan med fordel bruge denne under og over din neglelak til at forlænge holdbarheden. Top & Base-coaten er både vegansk og økologisk. For at fuldende looket, har vi selvfølgelig valgt også at komme en skøn neglelak med i Hands-in-the-Air boksen – her har du modtaget farven ’Warm evening’, som giver den smukkeste farve til efteråret. Neglelakken er både vegansk og økologisk.

Läkerol

Yup Salty Caramel & Salmiak

Nu kan du for første gang smage Läkerols helt nye YUP variant – nemlig med smag af Salty caramel & Salmiak! Denne variant er en mix af sukkerfrie pastiller med smag af sød fudge-karamel og saltlakrids, hvilket er en himmelsk kombination! Den perfekte snack til at tage med i tasken til at snacke på, om det er i bilen, toget, på arbejde eller bare derhjemme.