'How to'

Extended Summer boksen

Video guide offentliggøres mellem d. 16/9 og 18/9

Luvin

Sea Salt Hair Spray

Forlæng sommer-viben med saltvandsspray, der giver dit hår naturlige bølger og tekstur. Beach Waves er rig på E-vitamin og naturligt havsalt, som absorberer fedt og giver flot volumen. Du får følelsen af lige at have været en tur på stranden, og får samtidig en mat finish. Kan både bruges i tørt og vådt hår. Ryst flasken og spray i hele håret.

Video guide offentliggøres mellem d. 16/9 og 18/9

Emma hardie

Brilliance Face Oil

Efter sommeren kan din hud føles ekstra tør. Så lad din hud nyde godt af nærende ingredienser i en let oliesammensætning, der plejer, fugter og udglatter huden. Formlen smelter let ind i huden og forbedrer hudens udstråling og elasticitet. Den er perfekt til hverdagen, da den fremmer gløden i din hud. Passer til alle hudtyper. Brug få dråber på renset hud, og massér ind.

Video guide offentliggøres mellem d. 16/9 og 18/9

beni durrer

Abrikos Øjenskygge

Lad os høre et woop woop for et af verdens bedste makeup brands! Beni Durrer har udviklet den fantastiske pigment øjenskygge, som ikke smuldrer og er langtidsholdbar. Brug øjenskyggen alene eller kombiner med andre farver for at opnå det perfekte look. Påfør med din nye øjenskygge-børste eller en anden pensel.

Video guide offentliggøres mellem d. 16/9 og 18/9

Pierre René

Øjenskyggebørste

Vi vil alle gerne lægge en flot øjenmakeup. For at det kan lade sig gøre, er det vigtigt med det rette udstyr. Pierre Rene har skabt den perfekte øjenskyggebørste. Du kan med lethed både påføre og blende din øjenskygge med den skønne børste. Børstehovedet har en form, der gør den perfekt som allround børste.

Video guide offentliggøres mellem d. 16/9 og 18/9

Valquer

Micellar Water Bar

Bliv en del af zero-waste bevægelsen med den bæredygtige, micellar water bar, som mildt renser, toner og nærer huden. Med fugtgivende ingredienser og fast micellar vand, efterlades din hud smidig og glat. Sheasmør beskytter mod tørhed forårsaget af solen samt de skadelige virkninger, der kan komme af kulde. Skyl ansigtet, fugt baren og gnid rundt i ansigtet i cirkulære bevægelser.

Video guide offentliggøres mellem d. 16/9 og 18/9

Nutisal

Mozarella & Pesto Nødder

Er du klar til at smage den helt nye, spændende variant af cashewnødder fra Nutisal? Det håber vi, for her kommer den! Cashewnødderne er tørristede og krydrede med mozzarella og pesto. En skøn blanding, der fungerer som den perfekte snack derhjemme eller på farten.