'How to'

Keep Glowing boksen

Video guide offentliggøres mellem d. 17/8 og 19/8

Laritzy Cosmetics

Creamy Highlighter

‘Keep Glowing’ boksen er selvfølgelig ikke fuldendt uden en highlighter! Fremhæv dine smukke træk ved hjælp af denne lette highlighter, der er skabt til alle hudtyper. Den smelter ind i din hud og giver en flot glans. Brug den på kindbenene, under øjnene, på amorbuen eller hvad end du vil fremhæve i dit ansigt. Highlighteren er let at opbygge, så du kan få alt fra lidt ekstra glød til en killer-glow.

Brug enten en svamp, børste eller dine fingre til at påføre highlighteren de ønskede steder.

b.tan

You Glow Girl!

Forlæng din sommerglød med denne tan mist til ansigt, hals og decollete.Tan misten giver et flot ensartet resultat med den fine forstøvning, som du let kan opbygge gradvist. Udover at give dig en smuk solkysset hud, indeholder tanmisten nærende og plejende vegetabilske olier.

Spray med 20 cm afstand i i hurtige pust for at fordele det jævnt i ansigtet. Start med 3-4 sprøjt, for at se hvordan sprayen udvikler sig på din hud, og så kan du altid opbygge den, til du har den ønskede kulør. Hav et håndklæde eller andet om håret, hvis du har lyst hår, så du ikke risikerer, at dit hår bliver misfarvet af sprayen. Til gengæld farver tan misten ikke på tøjet, så det behøver du ikke bekymre dig om.

Zenz organic

Candy Scrub & Mask

Denne Candy Scrub & Mask er perfekt til at fjerne døde hudceller og frigive hudens tilstoppede porer uden at irritere huden. Dette er vigtigt for at dine andre produkter kan trænge ordentlig ind i huden. Den efterlader huden glat og blød, samtidig med at den giver en mere levende hudfarve.

Påfør produktet på fugtet hud i lette cirkulære bevægelser og lad den virke i 5 minutter, hvorefter du fjerner den med lunkent vand. 

Tip: Brug denne dagen før du påfører din tan mist for at skabe de bedste forudsætninger for en smuk kulør, så farven ikke sætter sig på plamager af døde hudceller.

Sol de Janeiro

Brazilian Bum Bum Creme

Vanilje, pistacie, saltkaramel og blomstret jasmin – denne body cream giver en ægte tropisk følelse, der lige forlænger sommeren lidt mere – what’s not to like? Men denne creme dufter ikke bare godt, den har også en enestående virkning med dens nærende og plejende ingredienser, samt antioxidant. Derudover indeholder den en lille smule glimmer, så du får den perfekte glød og shine. 

Påfør den fugtgivende creme med cirkulære bevægelser på hele kroppen, og mærk hvordan den hurtigt absorberer samtidig med at den opstrammer og udglatter huden.

GOSH

Neglelak, Sunkissed​

Pynt dine negle med denne fine neglelak fra GOSH. Den peachy farve ser smuk ud til en solkysset hud og efterlader neglene med et skinnende look. Neglelakken er let at påføre og tørrer hurtigt, samtidig med at den har en langvarig finish – alt det vi elsker ved en neglelak. YAY! 

Anvend en basecoat under den farvede lak, for at sikre en mere jævn påføring, og afslut med en topcoat for at neglelakken holder endnu bedre. Brug desuden gerne negleolie for ekstra lækker finish.

ISH Spirits

Château del-ISH

Mums – denne mousserende rosé er uimodståelig på en varm sommeraften, eller hvilken som helst aften faktisk. Smagen af blomme, jordbær og hindbær, der stammer fra en blanding af Merlot- og Pinot Noir-druen, forkæler dine smagsløg, og giver dig lyst til at tage en tår mere. Moderat syre og medium smagsintensitet giver dig den perfekte rosé-oplevelse.

Den har et lavt kalorie- og sukkerindhold og er tilmed alkoholfri, så du kan drikke den helt uden dårlig samvittighed. Nyd den afkølet.