Digital 'How to'

Skin Treats Ladyboxen
GOSH Copenhagen

Growth Serum Brows

Drømmer du, ligesom os, om flotte fyldige bryn? Så kan din drøm nu blive til virkelighed med denne growth serum fra Gosh til dine bryn. Den stimulerer og styrker den naturlige vækst af øjenbrynshår og får dermed dine bryn til at fremstå fyldigere. Efter 3-4 ugers brug, vil du kunne se fantastiske resultater, og dine bryn vil være naturligt fyldigere og mere tydelige end før.

Påfør serummet 2 gange dagligt, på rene og tørre bryn, med lette strøg på hele brynet. Parfumefri.

Pudderdåserne

Alt i en creme

Alt i en Creme er den ultimative creme til ansigt og krop.

Cremen indeholder sheasmør, niacinamid og SyriCalm, som sørger for masser af fugt, god pleje og beskyttelse, samtidig med at den er ideel til tør og irriteret hud, du kan endda opleve lindring, hvis du har eksem.

Cremen kan med fordel bruges af hele familien både morgen, middag og aften, og den kan fint bruges overalt både i ansigtet, omkring øjnene og på kroppen. Den kan sagtens stå alene som ansigtscreme, fordi blandingen af aktive ingredienser er utrolig effektiv mod aldring, tab af fugt, inflammation og rødme samtidig med, at huden efterlades velplejet og beroliget.

Daily Concepts

Aloe Vera Soap Sponge

Denne multifunktionelle sæbesvamp er genial – sæbe på ydersiden og svamp på indersiden. Den eksfolierer og renser skånsomt din hud, samtidig med at den har en plejende effekt. Derudover kan den bruges til både ansigt og krop. Brug den i badet eller på fugtet hud. Opbevar din svamp i en sæbeskål for at beskytte den og lad den tørre før næste brug.

Gør sæbesvampen våd og bevæg den i cirkulære bevægelser til det begynder at skumme. Skyl grundigt af efter brug.

Floss

Lip Advocate

Vi kan endelig smide mundbindene – og hvor har vi glædet os! Det betyder nemlig, at læberne skal vises frem igen. Floss har udviklet denne Lip Advocate, som giver et strejf af koralrød farve, der fremhæver din naturlige læbefarve. Udover at markere dine læber med den smukke koralrøde farve, er indholdet af sheasmør med til at give langvarig fugt, der plejer og blødgør dine læber hele dagen.

Brug den som en læbepomade for at give dine læber ekstra fugt, eller opbyg den koralrøde farve med flere lag. Du kan også bruge den ovenpå din læbestift for at give en smule glans.

Ziaja

Ansigtstoner

Solen er begyndt at blive stærkere, og derfor er det vigtigt at pleje og fugte huden ekstra. Her er ansigtstoneren fra Ziaja perfekt, da den virker lindrende på huden. Med ekstrakt fra morgenfrue og provitamin B5, fører den huden tilbage til sin normale pH-værdi. Den virker samtidig anti-bakteriel og er god til at bekæmpe tør hud.

Brug den til daglig pleje af ansigt og hals. Alkoholfri.

Wellexir

Beauty Collagen Bubbles

Wellexir Beauty Collagen Bubbles, er et kosttilskud specielt udviklet til at vedligeholde din hud, hår og negle, for fast og smidig hud uden fine linjer og rynker.

Med Wellexir Beauty Collagen Bubbles kan du booste dit postevand med denne forfriskende brusetablet med smag af blåbær. Brusetabletten er produceret uden tilsat sukker og med et indhold af vitaminer og mineraler.

Tabletterne er formuleret med collagen, som findes naturligt i huden, men forsvinder med alderen. Sammen med biotin og Q10 gør collagen din hud mere fast, mens de øger hudens elasticitet, så du minimerer fine linjer og rynker.