'How to'

Summer Babe boksen

Junglück

Vitamin C serum

Lille, vandopløselig og med stor effekt: C-vitamin – bedre kendt som ascorbinsyre i kemi. Takket være dets antioxidanteffekt beskytter det vores kollagenramme og sikrer også den nye dannelse af hudopstrammende vitamin E og kollagen. 

C-vitamin har en anti-inflammatorisk virkning, hvilket betyder, at rødme og pigmenteringspletter synligt bliver mindre, og pletter eller bumser forsvinder hurtigere. 

Rent C-vitamin (L-ascorbinsyre) er ret ‘surt’ for vores hud og kan derfor forårsage stærke irritationer, hvorfor Junglück bevidst har valgt et derivat, kaldet ascorbylglucosid. Det omdannes til den effektive form af C-vitamin direkte i huden gennem biokemiske processer til en særlig hudvenlig applikation.

Passer til alle hudtyper.

Daily concepts

Hair towel

Så meget som vi elsker at passe på din hud, indså vi et stort behov for at tage sig af dit hår også. Derfor skabte Daily Concepts Håndklædet; ideelt til at tage sig af dit hår efter badet, brusebadet, en tur på stranden eller under ethvert skønhedsritual.

Daily Hair Towel Wrap hjælper med at reducere krusning, reducere tørretiden og opretholder risikoen for splittede ender og overdreven skade. Dette hårhåndklæde kan bruges i næsten enhver hårlængde og tekstur. En størrelse passer alle. Fantastisk til at bære, mens du anvender makeup eller gør ansigtsbehandlinger også!

Sådan gør du: Pak dit fugtige hår i dit daglige hårhåndklæde efter din rutine med bad eller brusebad. Hårhåndklædet har en pose, der gør håret lettere at opbevare inde i håndklædet. Anvendes med fugtigt hår til hurtigere tørring eller med tørt hår for beskyttelse og kontrol.

PRO TIP: Maskinvask på køligt til lavt niveau varmevask og tør, må ikke bleges.

Zenz organic

Conditioner

Conditioner giver fugt, styrke og vitalitet til alle hårtyper. Balsammen beriger håret med vitaminer og mineraler, der blødgør, beskytter og tilfører fugt. Håret efterlades sundt, glansfuldt og let at rede ud.

Sweet Sense Conditioner (05): Nyd en sød, sommerlig duft af bergamot og orangeblomst, mens håret plejes med økologisk oprenset aloe vera, økologisk glycerin og økologisk koldpresset avocadoolie.
Farvebevarende, uden silikone, giver styrke til fint hår

Pure Conditioner (02): Balsammen er uden parfume og blødgør håret med økologisk oprenset aloe vera, økologisk glycerin og økologisk koldpresset avocadoolie. Velegnet til allergikere, børn og gravide.
Allergivenlig, uden silikone, farvebevarende, velegnet til cury girl-metoden

Deep Wood Conditioner (08): Nyd en varm, beroligende duft af sandeltræ, patchouli og myrra, mens håret plejes med økologisk oprenset aloe vera, økologisk glycerin, økologisk koldpresset avocadoolie og æteriske olier.
Uden silikone, farvebevarende, intens pleje til tørt hår, velegnet til curly girl-metoden

Pure & Care

Silk Face Mask

Luksus silke ansigtsmaske, lavet af 100% naturlig silke, der efterlader huden jævn og glat. Masken er fugtgivende, den gendanner hudens naturlige balance og nærer huden.

Denne ansigtsmaske øger hudens naturlige kollagenproduktion og nærer huden. Derudover hjælper det med at forbedre hudens elasticitet, øger cellulærfornyelse, glatter fine linjer og rynker og fugter huden. Masken efterlader huden silkeagtig. Ansigtsmasken opdaterer mat og træt hud, og og sætter gang i hudens evne til at regenerere beskadiget eller skadet hud.

Silke masken fugter og beroliger huden. For at opnå fugtig og dugfrisk effekt, kan du med fordel lægge masken i køleskabet, og bruge den lige efter solbadning.

Tip: Opbevar ansigtsmasken i køleskabet og brug den lige efter solbadning.

Derma

Aftersun Lotion

 

Derma Aftersunlotion er en plejende aftersunlotion, der tilfører masser af fugt til huden og beskytter effektivt mod udtørring. Den absorberes nemt og hurtigt uden at fedte. Lotionen indeholder fugtgivende aloe vera, shea butter og glycerin, der gør huden smidig og blød, mens naturlige olier hjælper med at bevare hudens elasticitet og naturlige balance. Derma Aftersunlotion har en lindrende og beroligende effekt på huden efter solbadning og dæmper rødme og irritation som følge af solens påvirkning af huden. Derma Aftersunlotion er både Svanemærket, AllergyCertified og anbefalet af Asthma Allergy Nordic. Den er uden parfume og farvestoffer og minimerer derved risikoen for allergiske reaktioner og hudirritationer. Og så er den tilmed 100% vegansk. Dermas aftersunlotion er vurderet som et godt valg af Forbrugerrådet Tænk Kemi og har fået ’grøn kolbe’ i Kemiluppen. Se mere på www.kemiluppen.dk.

Eace

Vitamin tyggegummi

Få dine daglige vitaminer ved at tygge på et lækkert og friskt tyggegummi. Eace vitamin gum er et unikt dansk-produceret tyggegummi der, udover at være lækkert og forfriskende, er beriget med vitaminer.

Ét tyggegummi indeholder 25% af det anbefalede daglige vitamin-indtag af 10 essentielle vitaminer. Vitaminerne bidrager bl.a. til vedligeholdelsen af immunforsvaret, huden, håret og hjælper med at reducere træthed og udmattelse*. Vi anbefaler 3 stykker dagligt. Tyg i 15 minutter for at samtlige vitaminer er frigivet.

Vitaminer i Eace Gum: C, D, E, K, B1, niacin, B6, biotin, folsyre, B12.

*Vitamin D, C, og B6 bidrager til funktionen af immunsystemet. Vitamin B3 bidrager til vedligeholdelse af huden, og vitamin B7 til funktionen af normalt hår. Vitamin B6 og B12 hjælper med at reducere træthed og udmattelse.