Anbefalet af

Bliv medlem i dag og modtag It's a Skin-vestment Boksen

Boksen indeholder 5 lækre pleje- og skønhedsprodukter, + en velkomstgave til nye og har en samlet værdi på 1.071 kr. 

Hvorfor blive medlem af Ladybox?

Sådan fungerer Ladybox

Tilmeld dig Ladybox

Tag beslutningen og start din månedlige forkælelse med 5-7 udvalgte pleje og skønhedsprodukter.

Vælg Dine Produkter

Mellem den 1. og 12. i måneden åbnes for personalisering, hvor du kan vælge produkter i din næste boks. Du kan desuden altid lave tilkøb.

Lev Dit Bedste Liv

Få mest muligt ud af dit medlemskab ved at tilkøbe produkter i medlemsshoppen, hvor du får op til 70% rabat - og glem ikke at tjekke Club Ladybox fordelene.

Kan jeg se tidligere bokse? Ja da!

In With the New

Deserved Wellness

Me-Time Moments

Ready to Show Off

Har du spørgsmål?

Ladybox er en selvforkælelsesboks med personlig pleje og skønhedsprodukter, der giver medlemmer mulighed for at afprøve nye produkter, uden at det koster en halv månedsløn. Produkterne udvælges særligt blandt de mest populære, innovative og trendskabende brands. 

Ladybox har skabt et skønhedsunivers, hvor medlemmer kan lave personaliseringer til deres boks, købe produkter i webshoppen (Medlemsshoppen) til unikke medlemspriser, få inspiration, tips og tricks til deres skønhedsrutiner og få mere MIG-TID!

Indeværende måneds Ladybox bliver altid afsendt den 15.-20 i måneden, hvormed du oftest vil modtage den mellem den 16. og 23. i måneden.

Første ordre (1. til 12. i måneden):
Bestiller du mellem 1. og 12. i en måned, vil du modtage sidste måneds boks først (som bliver afsendt inden for få dage)*. Dernæst vil du modtage indeværende måneds Ladybox, der bliver afsendt den 15.-20. i måneden. Du vil derfor blive trukket 199 kr. på indmeldelsesdatoen samt igen nogle dage senere for den indeværende måneds boks.

Herefter kører dit abonnement på normal vis, hvor du betaler den 1. i hver måned, og vil modtage boksen efter den 15. i måneden.

*Så længe lager haves.

Første ordre (13. til 31. i måneden):

Bestiller du mellem den 13. og 31. i måneden, vil du modtage indeværende måneds Ladybox, som bliver afsendt inden for få dage efter din bestilling. Du vil derfor blive trukket 199 kr. på indmeldelsesdatoen, og igen den 1. i efterfølgende måned.

Herefter kører dit abonnement på normal vis, hvor du betaler den 1. i hver måned, og vil modtage boksen efter den 15. i måneden.

Boks-medlemskabet koster mellem 179-199 kr./md. Der er gratis fragt på boksen til enten pakkeshop eller direkte til din adresse. 

Der er ingen skjulte gebyrer, gratis oprettelse og ingen binding.

Ja, du vil til hver en tid kunne opsige dit medlemskab hos Ladybox. I Ladybox har vi ingen binding, da det strider imod vores værdier at binde vores medlemmer til noget som helst, så har du lyst til at opsige eller tage en pause, vil du altid kunne det via ‘Min Konto’ eller ved at skrive til kontakt@theladybox.dk.