‘In Heaven' Ladyboxen

Samfundet er åbnet mere op, og den travle hverdag har mødt os igen, hvilket er på både godt og ondt… i en travl hverdag glemmer vi nemlig ofte os selv, og med In Heaven boksen vil vi derfor gerne give dig den himmelske selvforkælelse, du har brug for, for at kunne yde dit bedste i hverdagen. 

‘In Heaven’ har en værdi af 991 kr. inkl. velkomstgave.

Ingen binding – Gratis fragt

Månedens produkter

I ‘In Heaven’ boksen vil du finde lækre produkter fra JorgObé, PAESE, Lavish Care, Daily Concepts, Bella Pierre og PAESE, herunder bl.a. en fantastisk øjenskyggepalette og makeup base, som sikrer dig et skønt look til enhver lejlighed!

JorgObé

Peel off Mask

Jorgobe Peel Off Mask er en black mask, som renser porerne i dybden, reducerer hudens overskydende fedtproduktion og forebygger tilstoppede porer. Den indeholder sort kaolin ler og hvideg, som får masken til at binde sig til hudens hudorme og døde hudceller, som fjernes fra huden, når masken forsigtigt trækkes af. Masken er 100% fri for parabener og er fremstillet af naturlige ingredienser; kaolin ler, fugtgivende glycerin, aloe vera og kamille.

Lavish Care

Argan Crystal Hair serum

Dit hår har brug for ekstra kærlighed – specielt i denne periode, hvor vejret har været omskifteligt. Derfor finder du en lækker hårserum fra Lavish Care i boksen, som giver dit hår den forkælelse, det har brug for. Serummet indeholder arganolie og  mælkeprotein, der giver intens fugt til dit hår. Serummen absorberes hurtigt og gør dit hår silkeblødt efter brug – og hvem elsker ikke det?! 

 Serummen kan anvendes i både tørt og fugtigt hår og af alle hårtyper. Påfør en lille mængde serum i det lange hår og i spidserne (ikke i hovedbunden).

Bella Pierre

Øjenskyggepalette

Få gløden tilbage med Bella Pierre’s Brown Eyed Girl Palette!. Denne højpigmenterede og super blandbare øjenskyggepalette, indeholder farverne: kirsebær-brun, to glitrende nuancer og en rosenguld farve. Fire ekspert koordinerede nuancer til flere forskellige looks, så du kan kombinere den perfekte makeup, hvad end det er til arbejde, fest eller i hjemmet.

PAESE

Makeup Base

Makeup basen fra Paese er et ‘must have’ i makeuptasken, da den hjælper med at øge holdbarheden af din makeup.
 Makeup basen passer til alle hudtyper og er beriget med E-vitamin og Limnanthes alba blomster, der får huden til at føles udglattet og hydreret. Du vil opleve, at makeup basen desuden får din hud til at føles mere afbalanceret, glat og mat. 

Daily Concepts

Shampoo bar

Tid til bæredygtig innovation på badeværelset? Ja tak! Du finder nemlig en lækker shampoo bar fra Daily Concepts i In Heaven boksen. Shampoo baren er mere miljøvenlig og bæredygtig sammenlignet med den velkendte flydende shampoo på flaske. Shampoo baren fra Daily Concept er plantebaseret og fyldt med avocadoolie, kaktus og aloe vera. Baren forbedrer hårets elasticitet, beskytter, fugter og beroliger hår samt hovedbund, og så er shampoo baren både vegansk og allergitestet – den kan derfor med god grund indgå i din hårpleje-rutine!  

Fugt først din shampoo bar med vand og kør derefter baren gennem håret fra rod til spids. Sørg for, at shampoo’en begynder at skumme for bedste effekt.

Skimono

Håndmaske

Er der noget bedre til at forkæle dine hænder end en håndmaske? Beauty Hand Mask for Intense Nourishment fra Skimono er i hvert fald et produkt, som dine hænder vil elske dig for at bruge! Masken indeholder revitaliserende serum beriget med sheasmør, aloe vera og hyaluronsyre. Masken bekæmper tørhed, er blødgørende og forfiner hudens struktur, hvilket gør hænderne mere modstandsdygtige over for efterårsvejret.

Synes du, at det ser spændende ud?

Så kick-start selvforkælelsen i dag – du fortjener det! 

Ingen binding – Gratis fragt