Inspiration til den perfekte nytårsmakeup

Nytårsaften nærmer sig, og det er altid en god undskyldning for at dresse ekstra op og gå amok med glimmer. Er du i tvivl om nyårsmakeuppen, og hvordan du forbereder din hud bedst muligt, så du kan lægge den flotteste makeup, så læs med her, hvor vi guider dig til den perfekte nytårsmakeup.

Dagen inden nytårsaften

Det er næstsidste dag inden det nye år, og da d. 31. ofte kan være travl med klargørelse til den stor aften, foreslår vi, at d. 30. bliver en ægte selvforkælelses dag!

Gør din hud klar til nytårsaften ved at lægge en ansigtsmaske, der kan rense i dybden. Dette kan være godt at gøre dagen inden, så din hud er klar til den store makeup dagen efter. Hvis du har brug for et ekstra skud fugt, anbefaler vi en god fugtighedsmaske, som fx Silk Face Mask fra Pure & Care, der er fugtgivende og samtidig frisker mat og træt hud op. Føles din hud lidt ru, kan det også være godt med en peel maske eller scrub, for at fjerne de døde hudceller, da din makeup dermed vil lægge sig meget pænere. Her kan vi bl.a. anbefale Peel off masken fra Jorgobé. Afslut med en god fugtighedscreme, så din hud er gennemfugtet.

På dagen

Nytårsaften er nok en af de aftener, hvor den ikke kan få for lidt med shine og glimmer, men inden det, skal du lige sørge for, at huden er klar til alt makeuppen! Følg disse steps for at lægge den flotteste nytårsmakeup:

Step 1: Start med at rense din hud, og afslut med en god fugtighedscreme. Din makeup ligger pænest, hvis din hud er renset og fugtet.

Step 2: Hvis du har tendens til fedtet hud, der godt kan blive meget shiny i løbet af aftenen, kan du lægge en primer, der fungerer som en god base til din makeup, så den holder længere. Et godt bud er Smoothing Makeup-base fra PAESE.

Step 3: Læg nu din base ved at dække mørke rander og urenheder med en concealer, og brug derefter evt. en foundation eller mineralpudder for at gøre huden ensartet og fin.

Step 4: Brug derefter en bronzer eller blush for at give lidt liv og kulør til din vinterhud. Er du skarp til makeup, kan du også springe ud i at lave contouring, men ellers kan en bronzer sagtens gøre underværker alene. Du kan også tilføje lidt highlighter for at fremhæve dine bedste træk og give ekstra shine. Brug evt. highlighteren på  kindbenene, næseryggen, amorbuen og under brynene. Creamy highlighter fra Laritzy giver en killer-glow, og er let at bygge op, så du får præcis dét look du ønsker.

Læs også: Sådan kan du bruge highlighter

Step 5: Nu hvor du har basen på plads er det tid til øjne og læber! Fokusér gerne på én af delene, men er du skarp til makeup kan du også gå efter begge dele. Igen – intet kan blive for meget, når det er nytårsaften!

  • Læber: Gå gerne efter en mere dristig farve end du ellers ville, og ellers en lipgloss med glimmer, så du får lækre shiny læber. Beauty lip glossen fra PAESE i farven Glowing er et godt bud.
  • Øjne: Du kan enten gå efter et simpelt og skarpt cat eye-look, hvor du skal bruge en god eyeliner – gerne en flydende for at skabe et mere intenst look, som fx Fierce and Fine Graphic Pen fra Doucce. Ellers kan du gå amok med glimmeren, og skabe et ægte nytårslook. Her kan vi anbefale øjenskygge paletten fra Bellapierre, der har den smukkeste guldglimmer i. Er du ikke til det vilde makeuplook, kan du også skabe et mere neutralt, men stadig festligt look med en ferskenfarvet øjenskygge, som fx Abrikosøjenskyggen fra Beni Durrer.

Step 6: Nu mangler du kun brynene! Kom en bryngel på, så dine bryn sidder, hvor de skal hele aftenen. Styling soapen fra PAESE sørger for at dine bryn bliver på plads selv efter flere timer på floor! Alt efter hvilken type bryn du har, og hvilket look du ønsker, kan du tilføje lidt farve, enten med en bryn pensel eller med en brynliner.

Nu er nytårsmakeuppen på plads, og du er derfor klar til at springe ind i det nye år med et festligt look.

Vi håber, at du blev inspireret til nytårsmakeuppen, og vil slutte af med at ønske jer alle et fantastisk nytår. Pas godt på jer selv, og så glæder vi os til at forkæle jer endnu mere næste år.

Astrid

Astrid

Team Ladybox, Redaktionen

Skriv et svar