Fortjener din veninde også forkælelse?

Du kan invitere din veninde til Ladybox og få en voucher på 100 kr. til Ladyshoppen – din veninde får desuden 80 kr. i rabat på sin første boks. Du kan invitere så mange veninder, du har lyst til, og du får selvfølgelig 100 kr. til Ladyshoppen for hver en skøn veninde, som bliver medlem.

Bliv medlem eller Login for at se din personlige kode

Kan du ikke se koden?
Du kan invitere helt op til 12 veninder om året – så måske du har været jordens bedste veninde og allerede inviteret 12? Ellers er du måske logget ud. Du kan logge ind her.

Invitér din veninde

STEP ET: DEL PERSONLIG KODE

Invitér din veninde til Ladybox ved at sende hende din personlige kode, som hun skal bruge i feltet “Rabatkode” i checkout. Du kan invitere lige så mange veninder, du har lyst til.

STEP TO: DIN VENINDE SIGER ‘JA TAK!’ TIL FORKÆLELSE

Din veninde melder sig ind og takker dig både for at give hende 70 kr. i rabat på første boks, men også for at hjælpe hende med at sætte sig selv først.

STEP TRE: DIN TUR TIL ENDNU MERE FORKÆLELSE

For hver en veninde, som melder sig ind, får du en voucher på 100 kr. til  Ladyshoppen*, som du får med i din næste boks**. Så jo flere du hjælper med at forkæle sig selv, jo mere forkælelse får du (yes yes yes!)

* Inviter op til 12 veninder årligt. Gælder ikke gavekort eller abonnement, og der kan kun bruges 1 voucher pr. ordre.

** Du vil modtage produktet med den efterfølgende måneds boks. Opsiges abonnementet inden den efterfølgende måned, vil du blive opkrævet fragtgebyr. 

*** Hvis du anvender gavekortet og ordren overstiger 100 kr., så kræver vores betalingsgateway, at ordren er på minimum 2,5 kr. for at kunne blive gennemført. Dette er et transaktionsgebyr vores betalingsgateway opkræver. Så rammer beløbet for de produkter, du ønsker, ikke helt præcist de 100 kr., og du får denne fejlmeddelelse, så skriv en mail til kontakt@theladybox.dk, så fikser vi det!