Januar Boksen - Deserved Wellness

 

We are back! Det er altid så spændende at træde ind i et nyt år – man ved (næsten) aldrig, hvad der venter en. I Ladybox vil vi gerne blive endnu bedre til at inspirere jer, og vi har derfor trykket på reset knappen, og step 1 er, at du skal sætte dig selv først. 

Det betyder altså forkælelse og mere mig-tid på dagsordenen.  Derfor starter vi året med en 100% wellness boks, fyldt med produkter af høj kvalitet, og som passer til den kolde januar-måned.

Giv dig selv kærlighed

Nu har vi lanceret den ultimative Wellness Ladybox – “Deserved Wellness”, som udelukkende har fokus på at gøre din start på året lidt mere afslappende, så du kan have fokus på dig selv. “Deserved Wellness” boksen indeholder 5 produkter til henholdsvis hænder, læber og hår – plus noget ansigtsforkælelse med blandt andet en massage-sten til ansigtet (jep den er god nok!). Det fortjener du!

 

A-vitamin, scrub og ansigtsmassage

Vores kroppe og vores hud har særligt brug for A-vitamin, og du tænker måske, hvorfor har min krop brug for a-vitamin om vinteren?

A-Vitamin er nødvendigt for kroppen, men særligt også din hud og slimhinder, så din hud kan udvikle sig og fungere optimalt. Og om vinteren, har vores hud en tendens til at tørre ud. Derfor har vi tilføjet en lækker ansigtsmaske fra Cossy, som er velegnet til brug inden sengetid – den fugter og beskytter nemlig din hud rigtig godt.

 

Derudover har vi tilføjet en Gua Sha grøn sten fra WeClinic, som er velegnet til ansigtsmassage. Den kan lige så fint udligne rynker og opstramme din hud, så du får en naturlig glød – Og så er det faktisk bare mega rart og afslappende!

 

I boksen finder du også en Lip Scrub fra Symbiosis – lige til de tørrer læber. Den her Lip Scrub tilfører små sukkermikrokrystaller, som forsigtigt eksfolierer læberne og polere deres overflade. Den beskytter dine læber og forbedre samtidig læbernes naturlige glød.

 

Slut med udtørret og trist hår her i vintermånederne

Vi ved om nogen, at håret kan være lidt udtørret og trist at se på, lidt elektrisk og måske endda lidt uglet her i de kolde måneder?

Derfor vil vi gerne give jer en hårmaske, som kan udglatte håret, samt give dit hår et sundt udseende. Hårmasken er fra Ziaja, og virker efter første påføring!

 

Til sidst – men absolut ikke mindst – indeholder boksen en håndmaske fra Iroha Natura. Vi ved nemlig, at al den håndsprit samt kulden, ikke har gjort noget godt for vores hænder… Men med den her håndmaske, kan du fugte og lindre irritation fra tørhed – masken er derfor et must-have i den her tid.

Spar på din energi & Husk dig selv

Det er ret vigtigt at spare på energien, og det er faktisk det, vi gerne vil huske dig på, med denne måneds Ladybox. Vi er startet på et nyt år – og det betyder ny boks og ny start.

 

Tænk nye vaner ind i din hverdag – alting behøver ikke at dreje sig om kæresten, børnene, madpakkerne, vasketøjet, arbejdet eller katten. Det er okay at sætte sig ned, lukke øjnene, finde lidt snacks frem og så bare forkæle sig selv. Hav fokus på DIG og få fornyet energi!

 

Vi håber, du bliver glad for de lækre ‘Deserved Wellness’ produkter, og vi glæder os allerede til at kunne forkæle dig med næste måneds boks!

 

Hvis du ikke allerede har tilmeldt dig Ladybox kan du blive medlem lige her og få ultimativ forkælelse hver måned!

 

Husk, at du er mere end velkommen til at give en kommentar, eller tagge os i posts og stories på sociale medier. Vi bliver så glade af at se jeres oplevelser med boksen 😍

 

Vi elsker at høre hvad i syntes!

 

Ladybox anbefaler 3 produkter til din hudpleje

Day creme, Ecooking

En ansigtscreme, som giver din hud masser af fugt og pleje. Samtidig er den med til at forebygge fine linjer og aldringstegn. Den forbedre hudens struktur, og overflade. Og så er den også vegansk.

Fodmaske, Pure & Care

Intensive Moisturizing Foot Mask Som giver fugt og pleje hvis du døjer med tørre og revnede fødder. Den forebygger hård hud, og efterlader dine fødder bløde. Kan bruges op til en str. 42 til både mænd og kvinder.

Håndcreme, Youth Lab

Håndcremen har en rig konsistens, som med det samme giver lindring, næring og intenst fugtighed, der varer op til 48 timer. Håndcremen absorberes let og efterlader dine hænder bløde og beskyttede.

Amalie B.

Amalie B.

Team Ladybox, Redaktionen

Skriv et svar