Juliboksen

Summer time

 Sommeren er i fuld gang, og det fryder vi os over i Ladybox! Det betyder nemlig, at vi har sat fokus på at udvælge fantastiske sommerprodukter til jer og sammensat endnu en skøn sommerboks til jer, nemlig ‘Summer time’. Boksen indeholder produkter, der er perfekte at bruge, når vejret byder på sol og varme. 

‘Summer time’ har en værdi af 1.034 kr. ❤️

Ingen binding

Månedens produkter

I ‘Summer time’ boksen vil du finde lækre produkter fra A-Derma, Seacret og AwayThisWay, herunder en lækker sun spray og øjensolcreme, der giver din hud den nødvendige beskyttelse i sommersolen! Boksen indeholder desuden produkter fra Bioderma, Youth Lab, Vintage Cosmetics og Ration – blandt andet en fantastisk michellar water og check matte solution, som giver et ekstra boost til din hudplejerutine!

Vintage Cosmetics

Hair Turban

Sol og varme giver ekstra fedtet hår, og trangen til at gå i bad er derfor ekstra stor i denne periode. Et dejligt, varmt bad kan være forkælelse i sig selv, men vi vil gerne gøre det til en lidt sjovere og nemmere oplevelse at komme ud af badet igen – nemlig med en Hair Turban fra Vintage Cosmetics. Hair turbanen består af absorberende mikrofibre, som suger fugt til sig på ingen tid. Med andre ord, er den med til at tørre dit hår hurtigere, og dens lette og  kompakte design gør, at dit hår ikke knækker – modsat et tungt håndklæde, der trækker i håret. Du kan have din turban derhjemme eller med på stranden, og du modtager én af to forskellige farver.

A-Derma

Solspray, Spf 50

Sommer og sol elsker vi, men vi skal for Guds skyld huske at passe på vores hud!! Det vil vi gerne hjælpe til med i Ladybox, og derfor har vi lagt en sun spray fra A-Derma i boksen. Produktet er fra en dermatologisk plantebaseret hudplejeserie og passer perfekt til sart hud samt beskytter huden mod solens stråler og styrker hudbarrieren med 3-dobbelt effekt! Sun spray’en har en let konsistens, som tørrer hurtigt og er vandfast

Bioderma

Micellar Water

 Fedtet hud? Ja, det er selvsagt et problem de fleste af os kender til – og specielt om sommeren! Det er derfor endnu vigtigere i sommerperioden at rense huden, så den forbliver smuk og fri fra urenheder (Ja tak!). I ‘Summer Time’ boksen lægger derfor også en michellar water, nemlig Sensibio H2O Michelle Solution, fra Bioderma, som effektivt renser huden og fjerner makeup. Michellar water’en beroliger huden og er derudover allergivenlig samt parfumefri.

Seacret

Body Mud

Tid til lidt kropsforkælelse? Ja! Med den lækre Body Mud fra Seacret, som ligger i denne måned boks, kan du nemlig pleje og forkæle din krop en tand ekstra. Muddermasken renser effektivt huden samt giver den en blødere fornemmelse og strålende glød. Masken skal påføres hele kroppen (OBS: undgå ansigtsområdet og ødelagt/irriteret hud). Lad derefter masken virke i 15 minutter og skyl den da grundigt af med varmt vand.

Youth Lab

Check Matte

De innovative Check Matte Solution fra Youthlab er simpelthen et vidunder af et skønhedsprodukt, som med rette bør indgå i din daglige hudplejerutine! Produktet har et utal af fordele, herunder minimerer den synligheden af porer, renser og fugter huden samt virker antiinflammatorisk og bidrager med antioxidanter til din hud. Det betyder også, at din hud friskes op øjeblikkeligt, når du anvender din Check Matte Solution – selv når du bruger den ovenpå makeup! 

AwayThisWay

Øjensolcreme

I sommerperioden skal vi være ekstra omsorgsfulde overfor vores hud, så vi undgår at blive solskoldet – og det gælder specielt også sarte områder som vores øjne! Vi har derfor valgt at komme en skøn øjensolcreme fra AwayThisWay i ‘Summer Time’ boksen. Solcremen har faktor 50 og giver en mat effekt på huden. Derudover indeholder solcremen en smule farve, som tilpasser sig din hudtone. Øjensolcremen kan også bruges på andre udsatte steder som f.eks. Næsen og indeholder 98,5% naturlige ingredienser.

Ration

Lime, Æble & Mint

Vi er vilde med snacks i Ladybox, og især når de tilmed er sunde (det er win-win!). I ‘Summer Time’ boksen finder du derfor en sund, lækker sommerbar fra Ration, der er perfekt til at stille den lille sult. Baren består af æble, mint og lime og indeholder 20% kostfibre, 13% protein og 55 mg omerga-3 fedtsyrer. Baren er lavet efter de nordiske kostråd, er glutenfri og indeholder 100% naturlige ingredienser.