Juni boksen (AFSLØRING)

Som noget nyt har vi jo tilføjet en lidt større folder i jeres Ladybox, hvilket betyder, at I allerede har kunne læse lidt om jeres produkter i årets første sommerboks. Skulle du dog alligevel have brug for lidt yderligere info, eller står du og overvejer om du bare må eje en juni boks, så læs med nu: for det er blevet tid til, at vi afslører, hvad der er at finde i juni boksen.

I denne måneds Ladybox finder du bl.a. mærker fra Youth Lab og Uoga Uoga, og hvordan du bruger dem, kan du læse med omkring herunder. God læselyst!

1. Solcreme med faktor 20 – Ziaja

Vi er vist mange der er glade for at solens stråler endelig titter frem, og det er så vigtigt at huske at beskytte huden når man bruger en masse tid udenfor. Solcremen fra Ziaja er vandfast og kan bruges til alle hudtyper. Så beskyt din hud mod solen – enten herhjemme, eller måske den skal en tur med sydpå? Med solcreme forebygger du aldring af huden og beskytter mod både UVA og UVB stråler – så husk nu solcremen de damer!

Ladytip: Husk at du aldrig må spare på solcremen! Eksperterne siger at man skal bruge mindst en håndfuld solcreme når man smører sig ind – og når først solskaden er sket, er der ingen vej tilbage. Så hellere at det går lidt langsommere med jeres tan, og at I holder huden sund og gennemfugtet. Pssst.. man kan jo også snyde lidt med selvbruner i dag, de er efterhånden ret gode!

2. Aftersun – Ziaja

Er skaden sket eller har din hud bare brug for at blive godt gennemfugtet efter en dag i solen, er det at din aftersun kommer i spil. Din hud vil efterlades silkeblød og skulle du være blevet en smule solbrændt, lindrer den også den irriterede hud.

Ladytip: Smør dig ind efter en dag i solen. Det vil gennemfugte din hud og hjælpe til at forlænge den solbrune farve du har arbejdet så hårdt for 😉

3. Natural Highlighter Moon Path – Uoga Uoga

Denne lækre highlighter er vi ret vilde med hos Ladybox. Den kommer i en meget naturlig farve, som kan anvendes af alle hudtyper. Highlighteren har en lidt voksagtig konsistens, og den er 100% naturlig og har lidt glimmer, så du kan bruge den til at fremhæve det du ønsker skal fremhæves!

Ladytip: Highligteren kan bruges til lidt af hvert, og du kan f.eks. bruge den på kindbenene eller som øjenskygge – i det hele taget der hvor du har lyst til at skinne. Når du tager billeder vil dine fremhævede steder også være fremhævet på billedet, og eksempelvis dine kindben vil stå skarpt helt uden filter 😊

4. Cleansing Radiance Mask – Youth Lab

Denne cremede maske vil forfriske din hud på kun 10 til 15 minutter, og kan anvendes af alle hudtyper. Den dybderenser og har en mild eksfoliering, så den aktiverer cellefornyelse. Den fjerner urenheder og overskydende olie, der tilstopper porerne, og efterlader din hud blød og lækker.

Ladytip: Husk at forkæl dig selv en gang i mellem, og at forkæle sin hud med en maske føles altså godt! Så prøv at se, om du ikke kan finde tid til at gøre det én gang om ugen. Gør det til et ritual, måske på en fast dag, så det er lige så fast en ting, som at du altid træner om mandagen for eksempel. Det er dejligt afstressende og din hud vil takke dig for det! Afslut med en god creme, det kunne f.eks. være med din Oxygen Moisture Cream?

5. Oxygen Moisture Cream – Youth Lab

Denne ansigtscreme arbejder for at forbedre hudens stofskifte, så huden ser sundere og yngre ud! Den trænger nemt ind i huden og efterlader din hud blød og smidig. Der er hyaluronsyre i, som giver langvarig hydrering af huden i helt op til 24 timer.

Ladytip: Cremen kan anvendes både morgen og aften, og da den er drøj i brug, behøver du kun at bruge et tyndt lag. Brug den efter du har renset dit ansigt med en almindelig rens, micellar water eller efter din  dybderens med masken fra Youth Lab.

6. Snacks – KitKat og Skipper’s Pipes

Vi håber også at I har nydt denne måneds snacks som indebar:

  •         En lækker KitKat med sprød vaffel og lys chokoladeovertræk
  •         En Skipper’s Pipes fra Cloetta, som de fleste sikker kender som en lakridspibe. Denne er en lillebror til den originale lakridspibe, og lakridsen er stadig lækker og blød, men nu med et strejf af havsalt.

Vi håber, at I blev glade for jeres Ladybox – og måske endda ser frem til den næste allerede! Vi glæder os i hvert fald til at forkæle jer endnu mere. Rigtig god søndag! 😊

Nicoline P.

Nicoline P.

Team Ladybox
0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *