Juni boksen Summer Arrivals

Juni måned har ramt os, og det er tid til sommer, sol og udendørsaktiviteter! Bliv sommerklar med produkter, du med garanti ikke kan undvære til sommerens begivenheder. `Summer Arrivals` indeholder 4 full size produkter og 1 travelsize produkt, som alle er med til at give dig en strålende start på sommeren!☀️

Juni boksen har en samlet værdi af 1.027 kr. inkl. en velkomstgave, som i denne boks er en lækker Revitalising Sugar Lip Scrub fra Symbiosis London.

Boksens hårprodukter

Hårbalsam fra Ziaja

I månedens boks får du en lækker balsam fra Ziaja, som giver en nærende pleje til håret. Pineapple Skin Care Express hårbalsam består af 95% naturlige ingredienser blandt andet koffein, ananasekstrakt og glycerin. 

Koffein ekstrakten bidrager til at styrke håret, da det går ind og stimulerer cirkulationen i hårrødderne, som derfor styrker både dine hårrødder og hårsække. 

Ananasekstrakten garanterer en intens og forfriskende pleje af håret, og samtidig giver den en eksotisk duft. 🍍

Du kan rolig lade balsamen gøre arbejdet for dig, da den indeholder glycerin, som gør balsamen ekstremt fugtgivende. Glyrecin er en naturlig bestanddel, der hovedsageligt består af små fedtstoffer (kaldes triglycerider), som kan optage vand, og det er det, der gør at balsamen er ekstremt fugtgivende og særligt blødgørende.

Balsamen fugter dit hår, og din hovedbund og så gør den også dit hår ultra blødt.

Shine Mist fra GOLD Haircare

Giv dit hår et glansfuldt og shiny look! Shine Mist fra GOLD Haircare er en fantastisk glansgivende spray, som kan anvendes til alle hårtyper. Den indeholder keratin, som får dit hår til at se sundt og lækkert ud, uanset om du har fint, tørt, kruset eller krøllet hår. Keratin er små fiberdannende proteiner, som er et vigtigt komponent i hår og negle. Keratin gør håret bøjeligt og modstandsdygtigt, da keratin beskytter og danner bindevæv, sener og muskelfiber. Grundet keratinens fugtgivende egenskaber, bliver det også brugt i mange andre hårprodukter såsom shampoo, balsam, olier og serum, som kan give nyt liv til håret ✨ 

 

Shine Misten modvirker krus eller statisk elektricitet og efterlader håret med en uimodståelig glans, uden at slide på håret, fordi den er lavet på en letvægtsformel.

Hovedbundsbørste fra Yummi Haircare

Få en dejlig sund hovedbund, med den her silikone hovedbundsbørste fra Yummi Haircare. Deep Scalp Brush hovedbundsbørste, giver dig en lækker massagebørste med silikone pigge, som både kan bruges i vådt og tørt hår. Børsten kan bruges ved hårvask til at skumme og fordele shampoo i håret, samtidig med at du får en dejlig hovedbundsmassage. Den renser hovedbunden for produktrester, samt massere shampoo og hårkur ind til hovedbunden (du kan med fordel massere dine hårprodukter ind i 2-3 minutter)

Den eksfolierer huden, stimulerer blodtilførslen til hovedbunden og hårrødderne, som hjælper med at øge hårvæksten. 

Børsten kan samtidig bruges som anti-skæl børste, da den er rigtig god mod skæl ved tør hovedbund, fordi den sørger for at rense hovedbunden for døde hudceller og bakterier. Børsten ligger samtidig rigtig godt i hånden, som gør den nem at arbejde med.

 

Lider du af hovedpine eller spændinger i nakken? Med børsten kan du afhjælpe hovedpine ved at bruge børsten i cirkulære bevægelser, der hvor du har behov, på den måde kan du løsne spændingerne. Den her hovedbunds-massage børste giver dig de bedste vilkår til en sund hovedbund og hårvækst. 

Boksens ansigtsprodukter

Ansigtssolcreme fra Valisol

En lækker solcreme fra Valisol til ansigtet med SPF 30, som beskytter din hud mod UVA- og UVB-stråling. Samtidig med en høj solbeskyttelse, forhindre solcremen også forekomsten af rynker og tab af elasticiteten i huden. Solcremen er helt fantastisk, fordi den ikke fedter så meget på huden, som mange andre solcremer har tendens til at gøre, og så er den derudover også vegansk.

Ansigtsmaske fra Emma Hardie

Skab balance i din hud med den lækre Purifying pink Clay Detox Mask fra Emma Hardie! Med dens ingredienser af Moringa-olie og australsk lyserød ler, giver den din hud en dyb hydrering. Moringa beskytter huden mod forurening, samtidig med at den fugter og beroliger huden. Morgina kommer fra Moringa Oleifera, som er et tropisk træ, der typisk gror i Indien, men som også dyrkes i resten af Asien, i Afrika og i Sydamerika. Moringa indeholder en masse vitaminer, calcium, jern og magnesium, som gør at Moringa bruges i mange skønhedsprodukter. 

 

Derudover er masken lavet på australsk lyserødt ler, som er dybderensende. 

Det lyserøde ler gør, at masken er i stand til at trække snavs-, fedt, lindre rødme og fjerne andre urenheder ud i huden.

Du får altså en lækker (lyserød) ansigtsmaske, der giver en blid eksfoliering, som fjerner urenheder, forfiner hudens udseende og samtidig lindrer rødme.

Brazilian Bum Bum Creme fra Sol de Janeiro

Juni boksens personalisering bestod i denne måned af 2 valg, hvoraf det ene var ansigtsmasken fra Emma Hardie og det andet er vores trofaste Bum Bum creme fra Sol de Janeiro. Denne body creme indeholder nærende og plejende ingredienser, blandt andet cupuaçu-smør, kokosolie og acai, der er spækket med antioxidanter. 

 

Derudover indeholder den ekstrakt af guarana, som har fem gange så højt et koffeinindhold som kaffe. Cremen opfrisker din hudtekstur og hjælper med at fremme en effektiv cirkulation. Body cremen har en tropisk duft af pistacie, saltkaramel og blomstret jasmin og indeholder en lille smule glimmer, så du samtidig får den perfekte shine.

 

Kan du blive mere klar til sommeren? Nej – det tror vi heller ikke!🌸

Du kan også se vores store udvalg af hudpleje her, og få mere inspiration til en god hudplejerutine.

Husk, at du som Medlem, kan få gratis fragt, hvis du tilkøber produkter til din næste boks 🎁

Endnu ikke medlem? Bliv medlem her 🤗

 

 

 

Tusind tak fordi du læste med til slut, det er vi virkelig glade for!

 

Har du feedback eller idéer til emner, du vil læse mere om? 

Så er du velkommen til at skrive til kontakt@theladybox.dk eller skrive en kommentar nedenfor 😊

 

På Gensyn 😘

Sommerprodukter

Ladybox anbefaler 3 produkter

Aftersun Lotion, Derma

Derma aftersun er perfekt til at give dig effektivt, dulmende lindring efter en soleksponering. Den er baseret på ekstrakt fra aloe vera, som tilfører huden fugt.

Body Guard, Youth Lab

En vandafvisende SPF30 solcreme spray til ansigt og krop. En ikke-fedtet og hurtigt absorbederende formel, som er nem at bruge. Ideal til alle hudtyper.

Vitamin C Serum, Junglück

En lækker serum med højt indhold af C-vitamin, som behandler urenheder, acne, pigmentfejl og rynker. Et højt indhold af antioxidanter, som beskytter vores kollagenramme.

Amalie B.

Amalie B.

Team Ladybox, Redaktionen

Skriv et svar